Vårens STORA TEST av sport-bh:ar Image

Vores STORA TEST af sport-bh:ar

Sexton testede modeller. Fra let til høj støtte. I basfärger och vårens trendigaste kulörer. Her er sæsonens mest populære sport-bh:ar!

Den her test er fra 2019. Klik her for at se, hvilke sportsgrene der er bedst i test 2020!

LÄTT STÖD:

Test af: Flyknit Indy BH, Nike

Nike_Flyknit_Indy_Bra.pngMärke: Nike

Model: Flyknit Indy Bra

Rekommenderat pris: 629 kronor.

Finnes i färgerna: gul/grå, svart/grå och rosa.

Justerbart bånd? Ja!

Passform: True to size med lidt vaddering, uden formgjutna kupor.

Komfort: Det klistrede Flyknit-materiale er ekstremt smidigt og føles som bomuld mod huden.

Støtte: Det er en sportsbh med let støtte. Materialet er tilstrækkeligt elastisk til, at du kan føle dig fri i bh:n, samtidig med at Flyknit-konstruktionen integrerer visse områder med støtte og på så måde holder bysten på plads under yoga og lettere træningspas.

Design: Et feminint design, som sidder meget smickrande på kroppen med en v-ringning framtill og smala axelband. Det her er helt klart en model, du køber til dit design. Selv om det er svært at dække bh:n med en linne, er det ingen test, som har noget imod at de neongula akselbånd ser.

Sammanfattning: Det her er en sport for fashionistan, som liker at klä sig i våriga färger. Men hvis du kigger på modellen, skal du nok finde vej til fitnesscentret for at kunne bruge den. Det lette støtte er intet for dig med større byst. Du mærker også, at de smala axelbånd ikke er de skönaste for axlarna om du har en tyngre byst. Du med mindre bryst får å andra sidan tillräckligt med stöd för både yoga och lågintensiva träningspass. Overlag en blød og fleksibel sportsbh som varken skaver eller stretar emot. Passar alla kroppsformer med mindre byst som handen i handsken, vilket inte är en självklarhet bland alla modeller.

Test af: Jubilation Bra, Blacc Blacc_Jubilation.png

Märke: Blacc

Model: Jubilation Bra

Rekommenderat pris: 229 kronor.

Finns i färgen: lila.

Justerbara band? Nej.

Passform: Noget stram i omkretsen, ellers true to size. Kør på din almindelige størrelse.

Komfort: Det første testpanelet mærker, når de træner i den her model, er at den er skönare än vad den ser ut att vara, ingen hård resår eller söm som skaver.

Støtte: At det her er en sport-bh som giver et let støtte chockar testarna. Flere af dem synes, at modellen giver op imod et middelhøjt støtte, når du træner, tack vare den tighta passformen.

Design: Her får Jubilation Bra full poäng. Snyggt design med fine detaljer, der gør, at du kan klistre den fast under yogaklassen. Axelbanden får mere end gärna synas!

Sammanfattning: Et udstickande och unikt design gör den här sport-bh:n till det lilla extra i träningsgarderoben. Testpanelen blev glatt överraskad av att den både är bekväm och vacker. Stödet är mer är tillräckligt vid lågintensiv träning och spinning, men mer stöd behövs för att det ska funka felfritt under löprundan och HIIT-pass. Eftersom modellen ikke har en større tygstycke på framsidan får du vara beredd på att visa lite mer hud. Brösten trycks även ihop en del i den tighta passformen. En superfin model i en våriga kulör som är ultimat vid yoga, dans eller barre!

Test af: Double Strap Bra Top, Filippa KFilippaK_Double_Strap.png

Märke: Filippa K

Model: Double Strap Bra Top

Rekommenderat pris: 599 kronor.

Finns i färgen: svart.

Justerbart bånd? Nej.

Passform: True to size med en lagom tight pasform som sidder bekvämt på kroppen.

Komfort: Materialet, som består af polyamid og elastan, giver en blød følelse. Komfortmässigt får bh:n högre betyg som ett basplagg att bära till vardags än vad den får som sport-bh under träningspasset. Dette på grund af det lave støtte.

Støtte: Hvis du sammenligner den her sport-bh:n med andre modeller med let støtte, kommer du til at mærke, at støtten er endnu lavere. Bh:n er i første hånd blød og retter sig mod dig med en mindre byst til yoga og pilates.

Design: Fin farve, fin form og fine detaljer på ryggen. At Filippa K kan det her med design er det ingen som tvekar på.

Sammanfattning: Design og bløde materialer er afgørende for støtte og funktionalitet i den nye Double Strap Bra Top. Det er en bh, der sidder meget bra på kroppen og er ekstremt blød og följsam, når du rør dig. Modellen har et bredt resårbånd under bysten som sidder åt och håller bh:n på plats, men tyget över brösten ger inte alls mycket stöd. Det bedste ved modellen er designet, det her er et basplagg, du vil bære til vardags. Hvis du derimod træner i modellen, får du en grym fugttransport, materialet absorberer svetten meget effektivt. En blød model til yoga, pilates og soffhäng!

Test af: Fe/Nom Flyknit Women's High Support Bra, NikeNike_Fenom_Flyknit.png

Märke: Nike

Model: Nike Fe/Nom Flyknit Women's high support

Rekommenderat pris: 849 kronor.

Finns i färgen: svart/grå.

Justerbara band? Nej.

Passform: Her gælder det om at teste forskellige storlekar og se hvad som funkar for dig. De fleste testare går ner en hel storlek eftersom materialet är så pass stretchigt.

Komfort: Mjuk och följsam modell som känns lika len mot huden som sammet.

Støtte: Bh:n er klassisk med en middelhøj støtte, men de fleste test med mellemstore bryster synes, at støtten snarere er til det lavere hold. Passar bäst på dig med liten byst vid lågintensiv träning som lugn styrketräning, yoga och pilates.

Design: Snygg sport-bh med brottarrygg som gärna får synas under linnet. Mönstrad, men ändå stilren och rolig. Bra där Nike!

Sammanfattning: Gillar du lugnare träningsformer som promenader och yoga kommer den här dyrgripen passa dig allra bäst. Det, der kendetegner modellen, er det bløde og skånsomme materiale. Hvis du derimod vil køre tunge løft, HIIT-pas eller springa anbefaler testpanelet en model med højere støtte. Sport-bh:n former sig perfekt efter bysten og har et meget strækbart materiale, som følger alle yogaposer, du kan tænke dig at lave. Også designet får høje point, sort og gråt er et match made in heaven. Gør dig bedst på dig selv med mindre byst, som ikke er ude efter det højeste støtte marked har at tilbyde.

SHOPPA HÄR: Sport-bh:ar med let støtte

MIDDELHØJT STØTTE:

Test af: Sport Bra Mid Impact Back Detail, Tommy SportTommy_Sport_Bra_Mid.png

Märke: Tommy Sport

Model: Sport Bra Mid Impact Back Detail

Rekommenderat pris: 549 kronor.

Findes i farven: blå.

Justerbart bånd? Nej.

Passform: Väldigt tight sport-bh som är lite klurig att dra ner över huvudet. Du, som ligger mellem to storlekar, bør vælge den større. Testpanelet havde önskat att de små axelbanden var justerbara eftersom de kan glida ned lite över axlarna när du springer.

Komfort: Modellen er supertight, tænk på det, når du vælger størrelse. Materialet er smidigt og bh:n sidder godt på kroppen. Plus for at det er meget tyg på framsidan vilket underlättar för dig med större byst.

Støtte: Bh:n har ingen vaddering eller kupor, men er fremstillet i et kompressionsmateriale bestående af polyester og elastan. Den stramme pasform giver et middelhøjt støtte.

Design: Älskar designen! Blått, rött och vitt är alltid en vinnande kombination, och det här är inget undantag.

Sammanfattning: En snygg och bekväm sport-bh som har en tight passform och ger ett medelhögt stöd för bysten. Den her model passer bedst til middelintensive træningspas såsom styrketræning og cirkelpas. Du med mindre byst kan også springa i sport-bh:n eftersom den tighta passformen håller allt på plats. Det testpanelet undgår er yoga, fordi modellen ikke er så blød og følgersam, som de ønsker ved netop den træningsform. Noget af det bedste ved modellen er, at den er meget tung at ramme, så du kan køre bjergbestigere eller gå på hænder, uden at brøsten triller ud. Et trygt træningskompis!

Test af: 4 Keeps Bra, PumaPuma_4Keeps.png

Märke: Puma

Model: 4 Keeps Bra

Rekommenderat pris: 299 kronor.

Finnes i färgerna: svart, svart/silver, vit, rosa och turkos.

Justerbart bånd? Nej.

Passform: Stram og aningen lille i omkretsen. Är du bredare runt bröstkorgen kan du av den anledningen testa en storlek större, om du velar mellan två.

Komfort: Du får en meget stram pasform, som udelukkende ses som en nackdel, når du skal tage på og af dig modellen. Den tighta bh:n sitter i övrigt som en smäck, tyget är mjukt och det är inget som skaver.

Støtte: Sport-bh:ar som saknar vaddering och enbart har ett kraftigt tyg ger ofta ett lätt stöd och en passform som plattar till brösten. Til testpanelets forvåning stemmer det ikke alls for 4 Keeps Bra. Her får du som har en lille eller middelstor byst et bh-støtte som funkar for både löpning och HIIT-pass. Du får også en bh, der sidder meget smickrande på kroppen.

Design: Stilren sportsbh uden nogle krusiduller. Det eneste, der sticker ud designmæssigt, er Puma-loggan på framsiden. Selv om den er stor, synes alle testare, at modellen har et rent look.

Sammanfattning: Enkel, klassisk brodryg møder mjukt materiale i den her prisvärda favoriten från Puma. Sport-bh:n lægger sig smukt mellem skulderbladene og giver et godt tryk på akslerne. Uanset hvilken træningsøvelse du gør, er det ikke en søvn, der skalver eller irriterer. Faktum er, at modellen er så smuk, at du knap mærker af den. Du får en højere støtte, end du først tror, en smickrande pasform og en perfekt træningsoplevelse, når den her bh:n er på plads. Funkar till de flesta träningsformer för dig med liten till medelstor byst. Du med større bryst bør undgå löpning.

Test af: SFI Racer All Over Print, Adidas Adidas_SFI_Racer.png

Märke: Adidas

Model: SFI Racer All Over Print

Rekommenderat pris: 449 kronor.

Finns i färgerna: mönstrad.

Justerbart bånd? Ja.

Passform: Ligger du mellem to storlekar kan du vælge den mindre. Axelbanden kommer til at give dig lidt mere frihed til at tilpasse passformen.

Komfort: Velfungerende, meget smuk sportsbh med ekstremt komfortabelt rygparti. Brottarryggen er skuret med højeste præcision, så skulderbladene får arbejde helt frit. Mellem og under bysten har modellen et meshpanel indsydd for bedre ventilation. Däremot kommer kuporna att bli svettiga under högintensiva träningspass.

Støtte: Medelhögt stöd för bysten. Perfekt til styrketræning og højintensiv træningspas uden meget hopp.

Design: En look som går hem hos alla. Mönstret sticker ut medan de dova färgerna gör att modellen ändå känns diskret.

Sammanfattning: Adidas sport-bh har formgjutna kupor som tyvärr inte passar alla bröst. Hade modellen i stället haft vadderade inlägg hade den format sig efter flera kroppstyper och uppskattats av ännu fler testare. De som derimod prikker i passformen får en väldigt bra sport-bh! Det er en stor fordel, at du bare kan axelbanden samt at de er breda og breddar tyngdpunkterna på axlarna. Det bedste ved modellen er, at den er meget smuk, blød og behagelig. Modellen sidder, hvor den skal, giver et middelhøjt støtte til bysten og er meget fin. En prisværdig og behagelig bh!

Test af: Alexis Compression Poly, J.Lindeberg JL_Alexis_Comp.png

Märke: J.Lindeberg

Model: Alexis Compression Poly

Rekommenderat pris: 599 kronor.

Finns i färgerna: blå och gul.

Justerbart bånd? Nej.

Passform: En klassisk brod med en noget længere pasform. Modellen er normal i størrelse, så vælg din almindelige. En stram og omsluttende pasform, der føles som et andet lager.

Komfort: Du føler ikke ens af bh:n på kroppen, når du træner. Den sidder perfekt og er meget blød og behagelig. Intet som skaver eller stör.

Støtte: Modellen er klassisk med en middelhøj støtte, men visse testpersoner synes, at bh:n giver mere støtte end så. Specielt for dig med lille til middelstor byst.

Design: Så flot! Den høje halslinning i kombination med den længere pasform og mørkeblå kulør går hjem hos alle kvinder i testpanelet.

Sammanfattning: Hvis du har lyst til en sport, som du kan dyrke til løb, yoga, HIIT-pas og styrketræning, har du fået ret. J.Lindebergs model Alexis Compression Poly golvar testpanelen. Modellen sidder ekstremt smickrande på kroppen og giver et förvånansvärt högt stöd för medelstor byst. I mange tilfælde kan sport-bh:ar skava något under armarna om modellen går högt upp, men så är inte fallet här. Det eneste negative, testene kan afsløre, er, at den høje halslinning ikke kan komme ind under alle træningslinierne. Samtidig er det bare den detalje, som hyllas designmässigt. En rigtig flot sport-bh!

Test af: Iconic Sports Bra, Casall Casall_Iconic.png

Märke: Casall

Model: Iconic Sports Bra

Rekommenderat pris: 449 kronor.

Findes i farverne: vit, svart, lila, turkos, rosa, svart/vit, svart/blå og rosa/svart.

Justerbart band? Nej.

Passform: Snudd på true to size med en väldigt tight passform. Når du først tager på dig sport-bh:n, kan du let tro, at den sidder lidt for stramt. Men efter et par minutter indser du, at den stramme følelse bidrager til en højere støtte, hvilket uppskattas.

Komfort: En blød og komfortabel model, der sidder rigtig godt på kroppen. Intet som hverken skalver eller irriterer. Plus for det ventilerende rygparti, som er lige så pænt som funktionelt.

Støtte: Inga kupor eller tjockare vaddering. Modellen har et middelhøjt støtte tack vare den tighta passformen och funkar till styrketräning, yoga och intervaller på crosstrainern. Stödet är aningen för lågt för att klara av löpning och träning med mycket hopp och studs för dig med större byst.

Design: Testets enda vita sport-bh går inte hela vägen hem. Den opleves som lidt tråkig. Derimod er det praktisk, hvis du har en let linne over og ikke ønsker, at noget mønster skal lyse igennem. Sugen på mere farve? Vælg blandt andet lila, rosa og turkos.

Sammanfattning: Casalls bedst sælgende sports-bh hedder Iconic Sports Bra og findes i flertalet farver og mønstre. At modellen er så populær, er det ikke svært at forstå. Den klassiske brodryggen og det bløde materiale sidder både stramt og bra på kroppen. Trods afsaknaden av tjockare vaddering får du ett medelhögt stöd. At modellen saknar vaddering kan ge ett "naket" intryck även om färgen inte är genomskinlig, eftersom strukturen över bröstvårtorna kan synas igenom. Materialet holder derimod alt på plads, og du får også en fin form over bysten, noget som uppskattas af samtliga testare. En riktig allround-modell alla borde ha i träningsgarderoben!

Test af: Kay Sports Bra, Röhnisch Röhnisch_Kay_Sports_Bra.png

Märke: Röhnisch

Model: Kay Sports Bra

Rekommenderat pris: 399 kronor.

Findes i farverne: sort, blå, lysblå, rosa og rød.

Justerbart bånd? Nej.

Passform: Vælger du din almindelige størrelse får du en sport-bh som sidder perfekt på kroppen!

Komfort: Breda og bekväma axelband som ser till att modellen sitter på plats. Modellen er superbekväm och hyllas av testarna.

Støtte: Efter meget træning i modellen kan samtlige testpersoner konstatere, at støtten er middelhøj til høj. Søger du derimod efter en model, som virkelig holder en større byst på plads, bør du lede videre, eftersom den her bh:n ikke er vadderad.

Design: En fin model som testpersonerne vil have i alle farver!

Sammanfattning: En ny favorit! Nogle modeller kan hurtigt tage form efter et par vaske og meget brug, men så er det ikke tilfældet her. Kay Sports Bra er en fin model, som findes i flere farvekombinationer. Den sidder lige stabilt på kroppen hver gang og har en tætsiddende ramme. Det bedste med det større parti er stadig at brøsten ikke ramlar ut når du gör armvävningar eller lutar dig fram på spinningcykeln. Nackdelen er, at du med liten byst får en väldigt hög skärning upp vid armhålorna. Derfor retter sig den her bh:n først til dig med middelstor til større byst. En bekväm sport-bh du kan slita med hälsan!

Test af: Sierra Tech Bra, BlaccBlacc_Sierra_Tech_Bra.png

Märke: Blacc

Model: Sierra Tech Bra

Rekommenderat pris: 299 kronor.

Finns i färgen: svart.

Justerbart bånd? Nej.

Passform: En fantastisk sportsbh, der sidder perfekt på kroppen og har en god pasform.

Komfort: Väldigt bekväm sport-bh som inte har några tvättlappar, sömmar eller kanter som skaver.

Støtte: Det her er en sport-bh med mediumsupport som passer både til en mindre og større byst, afhængig af hvilken træning du kører. Du kan også selv vælge at tage ud vadderingen under eksempelvis yogaklasser.

Design: Testpanelet elsker at bh:n går ned over revbenen som giver designet en lille twist. I øvrigt en sort model som passer til alle tights med høj midja.

Sammanfattning: For trendmedvetna er det her sport-bh:n som holder brösten på plats under både lättare löpträning och nedåtgående hunden i yogapasset. Den klarar testpanelens olika träningsformer och det finns inget som skaver eller känns obekvämt. Hvis du tager det lidt lugnare er det heller intet problem for den her bh:n, ta bara ur vadderingen så får du en mjukare bh med mindre stöd. Ekstra plus for rent og stilrent design, der går lidt længere ned under brøsten. Matcha gärna med ett par midjehöga tights. Värd varenda krona!

Test af: Trud, Kari TraaKari_Traa_Trud.png

Märke: Kari Traa

Model: Trud

Rekommenderat pris: 349 kronor.

Finns i färgerna: svart och korall.

Justerbart band? Nej.

Passform: Normal i størrelse med en stram pasform. Kör på din vanliga storlek!

Komfort: En rigtig komfortdrøm! Modellen sidder præcist der, hvor den skal, har en plade, som ikke mærkes af, og materialet er smidigt.

Støtte: Ingen vaddering eller kupor. Modellen har et middelhøjt støtte, som gør det muligt at placere den del af pladen, der er til overs, på en overvægtig måde. Den stramme overflade øger stadig både komfort og støtte.

Design: Snyggt og stilrent look. Modellen er helsvart uden nogle detaljer som sticker ut, vilket gör att du kan ha den under vilket träningslinne du vill utan att färgerna skär sig.

Sammanfattning: Hvis du bare har en model til flere træningsformer, er Trud et godt tip. Med en grymt bh og stram pasform og et middelhøjt støtte kan du både køre spinning og styrketræning i modellen. Eftersom den sidder tæt på kroppen, kan du med middelstor byst også springe i bh:n. Testpanelet slår især et slag for den ventilerende brudryggen, som holder ryggen så tør som muligt, når du svinger som mest. Det er ikke meget på den negative side at tage op. Netop som andre modeller uden vaddering og formgjutna kupor er det her ikke den bedste bh:n på markedet for dig som kræver väldigt hög support. Overlag en af testens mest prisværdige allround-modeller.

Test af: Adidas Aplhaskin Logo BraAdidas_Alphaskin.png

Märke: Adidas

Model: Alphaskin Logo Bra

Rekommenderat pris: 299 kronor.

Findes i farverne: grå, grå/rosa og grå/mörkrosa.

Justerbart bånd? Nej.

Passform: Omkretsen är normal i storlek. Har du derimod en mindre byst, kan du gå ned et snäpp för att fylla ut tyget på framsidan.

Komfort: Superskøn og blød model med ventilerende meshpartier, der fokuserer på at holde dig sval under hele træningspasset. Det er absolut intet at klage over her.

Støtte: Modellen har ingen vaddering eller kupor, men ger tack vare sin tighta passform ett medelhögt stöd som gör sig bäst vid lugnare träningspass.

Design: Snyggt med synlig logo! Modellen falder testpanelen i smaken och är väl värd att visa upp under ett linne.

Sammanfattning: Den her sport-bh:n med brottarrygg gör dig snyggast på gymmet! Testpanelet giver tummen op for flot design og for at det findes forskellige farver at vælge på. Her gælder det derimod at finde ret størrelse, så den ikke åker upp i ryggen, vilket är en risk om du har lite större byst. For den, der vil tage en løprunde, behøver en sportsbh med højere støtte. Brug med fordel hvor her bh:n ved styrketræning, gruppass og tuffare yogapass. Plus for at vaskepladen er fastydd med enkla stygn som bara går att klippa bort.

Test af: PureMove Bra, ReebokReebok_PureMove_Bra.png

Märke: Reebok

Model: PureMove Bra

Rekommenderat pris: 599 kronor.

Finns i färgen: svart.

Justerbart bånd? Nej.

Passform: Stor i størrelse. Eftersom modellen også findes i halvstorlekar kan du gå ned en halv størrelse for ultimat passform. Eksempelvis tog en klassisk M-testare S/M.

Komfort: Meget let model, der sidder som et andet skind på kroppen. Den er lige så bekvem som den er följsam.

Støtte: Det innovative materiale, som giver bedre støtte ved pludselige bevægelser, er så godt, som du tror. Bh:n tilbyder et middelhøjt støtte med formpressede kupor, hvilket mange testare med medelstor byst tycker är en underdrift. Brösten sitter på plats oavsett burpees eller löpning.

Design: Detaljerna gör allt! Alt fra den orangefarvede inderside til ventilationshullerne føles helt udtænkt. Snyggt!

Sammanfattning: Hvis du vil have en klassisk sportsbh med brodderryg, som alligevel giver et meget højt støtte til bysten, har du fået helt ret! Modellen sidder bekvemt og stramt på kroppen. Den her bh:n vil du have på dig 24/7. Det bedste ved modellen, selv om det er svært bare at vælge en sag, er materialet, som er meget tunt, har en høj ventilation og er meget smidigt. Også det højere støtte hylas af testarna! Du med middelstor byst kan køre både HIIT-pass og springa i modellen uden minsta problem. Du med större byst kan med nästintill träna obehindrat, men undvik snabba löppass. På minussiden ligger det faktum, at modellen saknar knäppning och justerbara band. Reebok ger dig en allround-modell som är väldigt, väldigt skön!

SHOPPA HÄR: Sport-bh:ar med middelhøjt støtte

HÖGT STÖD:

Test af: Movement Sport Bra, SwegmarkSwegmark_Movement.png

Märke: Swegmark

Model: Movement Sport Bra

Rekommenderat pris: 449 kronor.

Finnes i färgerna: svart och rosa.

Justerbart bånd? Ja.

Passform: Den her er en sport-bh som holder hvad den lovar. Modellen har vadderade axelband och fyra hyskor baktill som går att spänna åt på tre olika nivåer, vilket ger perfekt passform. Hvis du er mellem to storlekar i omkrets er ett tips att gå upp, för den är något tight.

Komfort: Den sidder virkelig perfekt og på plads uden minsta tillstymmelse till skav, vilket är grymt om du ska springa eller göra burpees.

Støtte: Fantastiskt att en så mjuk sport-bh kan ge så bra stöd!

Design: Enkelt og rent design. Den sorte bh:n er en favorit, fordi den kan matches til det meste i træningsgarderoben.

Sammanfattning: Hvis du er på jagt efter en sportsbh med maxat støtte som alligevel er bekväm har du hittat rätt! Den her sport-bh:n findes i A-F kupa på Sportamore, og det er ju för dig med lite större byst som den kommer allra bäst till pass. Den giver perfekt støtte, uden at du for den sags skyld skal trykke brøsten ind mod kroppen på en måde, der gør det svært for brystkorgen at ekspandere, når du bliver andfådd. Påminner mycket om Shock Absorber Ultimate Run Bra och ger samma känsla när du tränar. For de, der kører dobbelt sport-bh:ar er den her bh:n god nok, uden at du behøver sikre dig op med en til. Kvaliteten overlag känns jättebra, precis som i Swegmarks andra bh:ar. Testpersonerne har vasket sportsbh:n i maskine med vaskepåse, og det går utmärkt. Vores varmeste anbefalinger!

Test af: Rival Bra, NikeNike_Rival_Bra.png

Märke: Nike

Model: Rival Bra

Rekommenderat pris: 579 kronor.

Finnes i färgerna: svart, vit och rosa.

Justerbart bånd? Ja.

Passform: Titta i storleksguiden innan du beställer modellen eftersom den skiljer sig från andra bh:ar i testet. F.eks. kan 38B sammenlignesras med en bh i størrelse 85B. Utöver det är kuporna åt det större hållet. En A-kupa anses snarare som en B-kupa.

Komfort: Da det er lidt klodset at finde ret størrelse, er der en risiko for, at modellen ikke sidder så komfortabelt på kroppen. Nogle tester mener, at akselbåndene skæres i noget ved armhålorna, mens omkretsen er alt større.

Støtte: Formgjutna kupor med en tjockare vaddering som ger ett medelhögt till högt stöd, beroende på träningsform och hur stor byst du har. Modellen passer bedst til dig med større bryst, da du med fordel kan fylde kuponerne ud.

Design: Bh:n er meget fin og pæn. At den er helsvart uden en masse detaljer er perfekt, når du har en linne, som er noget gennemskinligt framtill.

Sammanfattning: En sport, der kræver lidt engagement for at finde den rette størrelse til dig. Kuporna är vadderade och ger ett högre stöd som både funkar bäst för högintensiv träning. Har du derimod ikke ret størrelse kommer bh:n ikke til at sidde tätt mot kroppen utan röra sig när du exempelvis har armarna ovanför huvudet. Modellen retter sig først og fremmest mod dig med bryst som sidder tätt ihop eftersom kuporna är formgjutna och inte anpassningsbara. Har du, som vissa i testpanelen, brösten mer ifrån varandra kommer kuporna att hamna lite snett. Fukttransporten er på toppen. Plus for både justerbara band och knäppning i ryggen samt att modellen är väldigt, väldigt fin!

SHOPPA HÄR: Sport-bh:ar med høj støtte

LÄS MER: Sportamores store guide til rätt sport-bh

LÄS MER: Rätt sport-bh för dig med stora bröst