Vi har testat 8 nya tights från Nike Image

Vi har testet 8 nye tights fra Nike

Höstens nyheter från Nike har landat på Sportamore. Vi har testet sæsonens nye tights til både herrer og damer. Her er tightsen, som er bedst i test.

Tightsnyhederne fra Nike er her! Vi lader vores testpanel teste dem, for at du skal vide hvilke tights, der passer lige til dig og din træning.

Strømpebukser til mænd

nike pro warm tight

Test af: Nike Pro Warm Tight
Rekommenderat pris: 449 kronor
Sammanfattning: Varmende tights med kompression
Testpanelet siger:

Multifunktionelle tights, som du kan have både indendørs og udendørs, og som desuden har et pænt og rent design. De er tænkt til træning, men testpanelen gillade även att springa i dem.

- Disse kompressionstights er både kvalitet og træning, og de er perfekte til både gym- og løbetræning. Jeg er glad for at skrive under på, at disse er de ultimative tights til dig, der vil have en flot og behagelig allround-træning, siger en af testpersonerne.

Kompressionen giver en god og behagelig pasform, uden at det skalver eller føles konstigt nogenstans. Snarare tvärtom - här hjälper kompressionen till genom ett skönt och något värmande tryck runt benen.

- Jeg oplever, at kompressionen giver lidt af et ekstra boost i styrkeøvelser for ben, som til eksempel knäböj. Det føles som at musklerna hålls på plats och fokuseras på ett tydligare sätt, vilket är en stor fördel, säger en annan testare.

Ett lätt men ändå ganska tjockt tyg gör tightsen både rejäla och smidiga, utan att vara genomskinliga, svettiga eller tumma på flexibilitet.

- De sidder bra där de ska under hela träningspasset och är väldigt bekväma med bra rörlighet. Godt spillet, Nike.

flex swift

Test af: Nike Flex Swift løbebukser
Rekommenderat pris: 999 kronor
Sammanfattning: Löparbyxor i moderne look
Testpanelet siger:

De her tights føles som en hybrid af tights og byxa. De sidder lidt løst over knäna og bliver sedan tightare under knäna.

- Designet er fantastisk! De sidder pænt, og jeg vil ikke have dem, bare når jeg springer uden også før og efter løppasset, bare for at de ser så jäkla bra ud, siger en af testpersonerne.

At springa i tightsen är riktigt skönt, de ventilerar bra och sitter riktigt skönt. De er også behagelige at cykle i. Et perfekt supplement i træningsgarderoben, som klistrer lidt fra andre strømpebukser, fordi pasformen er anderledes.

- De sidder som et ekstra skind, når man springer, det kan næsten ikke blive mere bekvemt. Det her er perfekt til mig, der ikke kan lide strømpebukser, men som heller ikke vil have nogle fladdriga byxor, når jeg springer. Værd at vide, de er fremragende!

nike power run tight

Test af: Nike Power Run Tight
Rekommenderat pris: 449 kronor
Sammanfattning: Supersköna löpartights till bra pris
Testpanelet siger:

Power Run Tight er et par løpartights, som har de sedvanliga detaljerna nyckelficka vid midjan och dragkedjor vid benslutet.

- Disse strømpebukser er meget bløde og pæne, og jeg kan lide den blågrønne farve. De sidder så godt, at du ikke mærker, at du har et par tights på dig, når du er ude og springer. Tightsen sidder som en smæk, siger en testare.

Ventilationen i tightsen er så god, at du ikke sveder, hvis du går rundt hjemme i den, før du træner. Du holder en behagelig temperatur, uanset hvad du gør.

- Passformen på tightsen är bättre än bilden på hemsidan, de sitter tightare runt vaderna. Jeg er grymt tilfreds med disse tights, som jeg synes er väldigt prisvärda, säger en annan testare.

phenom dry pants

Test af: Nike Phenom Dry Pant
Rekommenderat pris: 699 kronor
Sammanfattning: Löparbyxor som funkar till det mesta
Testpanelet siger:

Phenom Dry Pant er en lidt længere og videre model end Flex Swift Running Pants, så de her kan næsten ikke regnes som tights, men er mere af en løparbyxa. Passformen er generøs ved lår og smalnar af nedtill, vilket ger smidigheten av ett par tights men frihetskänslan av ett par vidare byxor, en perfekt hybrid!

- Byxorna passar lika bra i motionsspåret som för en sportigare look på golfbanan eller hemma i soffan. Tyget har med marginal tillräcklig stretch, att gå ned i en squat varken drar ned byxorna baktill eller stramar åt någonstans, säger en testare som är 190 cm lång och väger 80 kg, som tyckte storlek M satt perfekt på honom.

De to fikorna med dragkedja framtill är normalstora och rymmer det väsentliga. Byxorna har även en mindre ficka vid sidan baktill, även den med dragkedja, som faktiskt rymmer en Iphone 6 och lägger du mobilen där så slipper du den störande känslan av att mobilen studsar mot låret när du springer. Byxorna kan knytas åt i midjan men resåren är så pass elastisk att det inte behövs.

- Byxorna er designet stilrent, hvilket jeg virkelig godt kan lide. Effekten bliver, hvad man er ude efter - motivation til at træne! Muddarna vid bensluten är en detalj som förbättrar helhetsintrycket ytterligare men även ökar komforten. For os, der elsker diskrete træningsklæder med rigtig god pasform, er de her byxorna et perfekt alternativ. Redan en favorit i träningsgarderoben!

Strømpebukser til kvinder

tights
Test af: Nike Power Legend Hi Rise Tight
Rekommenderat pris: 549 kronor
Sammanfattning: Supersköna træningstights med rigtig høj midja
Testpanelet siger:

Hvis du er på jagt efter et par rigtig gode træningstights, der sidder som gjutet og som har en rejält hög midja, kan det her være något for dig.

- Mina nya favoriter i träningsgarderoben! Tyget er af det tykkere slaget, men følger kroppen bra og smiter åt på rätt ställen. Den høje midjan gør, at du ikke behøver rette til tighsten eller tænke på, at linnet måske åker upp och visar för mycket hud under träningen, siger en af testarna.

Färgen är snyggt matt svart och testpanelen gillade verkligen detaljen med mudd vid ankeln - det skapar en sömlös känsla vid byxslutet vilket är väldigt bekvämt. Tighsten passar till det mesta men de kan bli lite varma för riktig högintensiv träning.

- Til styrketræning eller en powerwalk i høstvädret er de her tightsen perfekte!

tights
Test af: Nike Just Do It Pro Tight
Rekommenderat pris: 449 kronor
Sammanfattning: De perfekte basightsen i træningsgarderoben
Testpanelet siger:


Nike er jo Nike, så du kommer til at få en plagg med god funktion og flot design.


- Jeg synes, at disse tights fungerer til alle typer træning. De sidder, hvor de skal, jeg behøver aldrig trække op i dem. Tightsen er stretchiga, sitter skönt och tight mot kroppen och är inte genomskinliga, säger en av testarna.

Fin pasform da de er noget højere i midjan og har en blød resår. Du kommer til at føle dig bekvem, når du træner i Just Do It Pro Tight, trods at du kører et svettigt pas, hvor det er varmt, bliver ikke tightsen så blødt, for de har god fugttransport.

- Hvad angår design, er tightsen perfekt i basgarderoben! Det bliver træningsgarderobens svar på "den lilla svarta", desuden med fine og sportiga detaljer og Nikes slogan gjorde mig lite extra peppad till att göra de sista repsen, berättar en annan testare.

Strømpebukserne er ikke helt hvide, hvilket ikke rigtig ses på billedet, men ellers stemmer billedet overens med virkeligheden.

- Det her er et par rigtig pæne og prisværdige strømpebukser, som direkte blev et par nye favoritter! Jeg kan absolut anbefale disse og kommer selv til at købe dem mindst et stykke til i en anden farve.

nike

Test af: Nike Pro Hypercool Warp Wind Tight
Rekommenderat pris: 549 kronor
Sammanfattning: Tights til højintensiv træning, som er små i størrelsen
Testpanelet siger:

De her tights var den model, der fik tråkigst feedback fra testpanelet. For det første er de meget små i størrelsen og sidder meget stramt. De er ret lave i midten og har en lille tendens til at halse ned, og er ikke heller den mest smækre model.

- Strømpebukser er meget gennemskinnelige, så en længere linne er at foretrække, hvis du ikke vil, at trosorna skal synas igennem. Et tip er at gå op i en størrelse, siger en af testpersonerne.

På plussiden er der materiale, som er virkelig smukt. Det holder sig svalt og er meget svært at transportere, så tightsen bliver aldrig blødt under træningspasset.

- Tyget er ekstremt tunt, hvilket gør tightsen skönt svala och de passar perfekt under riktigt svettiga träningspass när det är varmt.

Tightsen er noget mere turkise, end de ser ud på billedet, og har et meget fint design. Passformen på benene er super.

colorblock

Test: Nike Power Legend Colorblock Tight
Rekommenderat pris: 599 kronor
Sammanfattning: Trendige tights med perfekt mix af stretch og støtte
Testpanelet siger:

Trenden med färgblock hänger sig kvar, och den här höstnyheten från Nike känns helt rätt i tiden. Lite roligare än bara vanliga svarta. Desuden sidder tightsen betydligt snyggare på kroppen än vad de gör på bilden på Sportamore.

- Smickrande passform! Tyget er også ganska tjockt och kramar åt musklerna, vilket är snyggt och skönt. De er trods alt det stretchiga, men om du er emot tjockt tyg och tung känsla på tightsen är det här fel modell för dig. Jeg syntes derimod, at det var en fin balance mellem støtte og stretch, siger en af testpersonerne.

Storleken är true to size, och var inte orolig om de är liiite för tighta i början, de töjer sig något med tiden.

- Jeg skulle primært rekommendera dem for gym eller promenader, även om de även funkar för HIIT-träning och löpning.

LÄS MER: Squatvänliga tights