Vi har testat Pumas nya träningssko Jaab XT Image

Vi har testet Pumas nye træningssko Jaab XT

Med boxningsringen som inspiration slipper Puma nu sit seneste tillskott i träningsgarderoben. Nya Jaab XT er en perfekt kombination af komfort, fleksibilitet og dæmpning.

Strumpliknande passform, ett yttre som är inspirerats av boxningsskor och vävda band på ovandelen som ger stöd under sidoförflyttningar - om du inte redan är såld på nya Jaab XT från Puma kommer du bli det nu. Vores testpanel har svettet i den nye træningskon, og de er positivt overraskede!

Til ham: Puma Jaab XTPuma Jaab XT

Model: Jaab XT

Rekommenderat pris: 799 kronor.

Finnes i färgerna: Svart och svartvit.

Passform: Noget stort. Gå ned en halv størrelse for perfekt passform. Skon er meget let og anses for at være normalbred.

Komfort: Jaab XT er en meget behagelig træningssko, som giver en god, rund overflade med den strumpelignende pasform. I og med at skon er meget blød og fleksibel, fra hæl til tå, følger den fotens rörelser åt alla håll. En grym pasform rakt igennem.

Design: Wow! Testpanelen överraskas av den snygga looken på skon och glider mer än gärna runt i modellen på stan.

Kommentar: Uanset om du træner HIIT eller går på cirkelpass får du et bra stöd i de här favoriterna som golvar vår testpanel. Det er en alsidig træningssko, som du kan have til forskellige træningsformer, eftersom den er let, smidig og giver et godt greb om gulvytor. Den mjuka dämpningen klarar både hopp och korta intervallsträckor. Det i kombination med looken og komforten gør skon til en vinnare. Designet er fuldblods, fordi du let kan bruge modellen som sneaker nu, når det begynder at blive barmark i dele af landet. Testpanelet har en længde og en bredde, der gør det muligt at opfatte noget negativt ved at sige noget om skoen. Men stabiliteten havde kunnet være endnu bedre for at også funka for tunga lyft på gymmet. I øvrigt en omtyckt model som ligger i en rimlig prisklass.

Til hende: Puma Jaab XT TZPuma Jaab XT TZ

Model: Jaab XT TZ

Rekommenderat pris: 899 kronor.

Finns i färgen: Svart.

Passform: Pumas sko er altid større end Nikes og Adidas. Gå derfor ned i en halv størrelse for perfekt pasform. Modellen er i det mere rummelige look og giver god plads til dig med brede fødder.

Komfort: Mjuk, mjukare, mjukast! Modellen er ekstremt smuk på foden, og den strumpelignende pasform giver næsten en følelse af at være barfota.

Design: Den kaxiga känslan i kombination med de feminina, silvriga detaljerna går hem hos alla testare. Ekstremt flot sko.

Kommentar: Med en riktigt mjuk ovandel och en skön dämpning kan du hoppa runt på gymmet utan minsta stumhet i benen. Det er kun i gymnastiksalen, under gruppetræningen og i spinningsalen, at man kan gøre sig selv bedst, fordi den ikke er tilstrækkelig stabil til at løfte tungt. Foten kan også glida något i modellen, vilket inte är ett problem under vanlig styrketräning, men bör undvikas när du försöker slå ditt personbästa i marklyft. Skon har många bra egenskaper. Ud over at de er designmæssigt meget bløde og sidder perfekt omkring hytten, er de også behagelige og behagelige, når du sveder som mest. Det er svært at finde noget negativt at sige. Nogle testpersoner synes, at snøringen er så stram, at det er svært at sætte sig på skørterne. Men hey, se det som en del af opvarmningen! Jaab XT TZ er din nye favorit i skohylden!

LÆS MER: Puma Basket Heart Patent er en fantastisk ret i vores

LÆS MER: Vi tester X-fitskor fra Nike