Vi tar en sneak peek på Adidas nya Ultraboost 20 Image

Vi tager et smugkig på Adidas nye Ultraboost 20

Nu er næste version af Adidas Ultraboost endnu bedre! Her er alt, hvad du vil vide om løbesko, der er mindst lige så elskede som sneaker.

Antingen er du allerede en Ultraboost-fan, eller også har du meget tilbage at lære. Ultraboost er en af Adidas mest elskede sko og nu har den lanserats i ny oplaga! Men hvad er egentlig grejen med superskon, som allerede er så skøn, at vi umuligt kan ønska oss mer? Her fortæller Adidas produktekspert Stefan Rehn om, hvad vi har at forvente af os, og forklarer også succesreceptet, som ligger bag succesen.

- Hvorfor den er blevet så stor er dels på grund af at den rent designmæssigt klistrer sig let, og ikke ser ud som en traditionel løparsko. Lige nu er det trendigt at have tekniske løbesko også til hverdag, og det gør den naturligvis mere populær.

Udover høj teknisk standard og et flot design kommer Ultraboost såklart med en helt overlægset bekväm mellansula, som återfinns i fler av Adidas löparskor.

- Det er en teknologi, der går igen i flere modeller end bare Ultraboost. Ofte tror mange, at boostsulan og Ultraboost er synonymer med hinanden, men det er de ikke.

adidas ultraboost 20Er det spændende? Her finder du alle Adidas løbesko med mellansulan boost.

Berömd boostsula og förstärkt ovandel

Af mange betragtes boostsulan som markedets måske mest bekväma mellansula. Spørgsmålet er, hvad der får den nye Ultraboost 20 til at stikke ud af det øvrige sortiment?

- Det, der er nyt ved Ultraboost 20, er det, der kaldes for TFT (Tailor Fibre Placement, red. anm), som vi lancerede i og med Solarboost. Det er en teknik, hvor vi syr på forstærkninger på skons sider. Tidligere har Ultraboost haft en blød, stickad ovansida. Ulempen ved den var, at nogle kunne opleve den som aningen til blød til løb. Det har vi nu åtgärdat.

Med andre ord er Ultraboost 20 mere højpresterende løbesko og mindre sneaker, hvilket leder os til næste spørgsmål - vil alle de, der bruger den til i dag, kende sig selv igen?

- Absolut, det er præcis samme bundplade og chassi. Det, der er nyt, er forstærkningerne på siderne, som vil gøre den hurtigere. Men den smukke følelse og høje komfort er præcis den samme.

Klassisk løparsilhuet

Også rent stilmæssigt har Adidas i stort behållit den redan äskade designen, där silhuetten av en löparsko möter de nedtonade färgerna från en traditionell sneaker - en kombination som ger ett karaktäristiskt och unikt utseende.

- Ultraboost 20 har et klassisk løbesilhuet. Det kan f.eks. ses på den udstikkende plade, som er konstrueret til, at du kan strække foden helt ud i et løbesteg, uden at den skærer sig ind i hullet. Uanset om du vil bruge den til hverdag eller til løb, skal den være teknisk avanceret og fotriktig, men også gå at matche til dit hverdagsoutfit.

Adidas ultraboost 20 löpareDen nye Ultraboost 20 har en mere nedtonet farvepalette end de foregående modeller. Her finder du dam- og herrskon hos Sportamore, i diskreta sneakerfärger med inslag av lila detaljer.

Nyfiken på skon? Her er hvad du får om du klikker på din nyeUltraboost 20:

#1 Komfort

Marknadens förmodligen skönaste sko. At for første gang stoppe ned i Ultraboost bliver for mange en aha-oplevelse - er det så her, det kan mærkes?

#2 Stabilitet

Tekniskt avancerade finesser i form av en strumpliknande, tight passform, nu mer förbättrad stabilitet i ovandelen tack vare tekniken TFT.

#3 Greppstyrka

Bra grepp året runt tack vare en yttersula av gummi från bildäckstillverkarna Continental.

#4 Vardagsvenligt design

Et design som ligger helt rigtigt i tiden, for den kunde som stiller lige så høje krav på fotriktighet som utseende.

SHOPPA HÄR: Alle vores løpartikler

SHOPPA H ÄR:Hele vores udvalg fra Adidas

Læs mere: Her er den nye Puleboost HD fra Adidas