Vi tar pulsen på Let's dance-Tobias Image

Vi tager pulsen på Let's dance-Tobias

Sju snabba svettiga spörsmål

Han har mer utstrålning än självaste solen, grym fysik och rytmen i blodet. Kan man annat än älska Tobias Karlsson?

Danseren Tobias Karlsson har netop afsluttet danseforestillingen En dans på rosor i Stockholm. Men tro ikke, at han ligger på latsidan for det. Han fortsætter med at slippe nye afsnit af I säng med Tobias och Gabriel på YouTube varje söndag, just nu syns han i en tv nära dig i Let's dance och i höst åker dansföreställningen på turné runt om i landet.

Trods dit spækkede skema lykkes det dig at holde dig i superform. Hvordan går den ekvationen ihop?

- Jeg er virkelig en periode, når det kommer til gymtræning. Den seneste tid i mit liv har været hektisk, og det er ikke noget, jeg aktivt har valgt at forsomme, så det er de ekstra timer på bicepscurls og squats. Som tur er så indeholder ju mitt jobb daglig träning i en ordentlig överdos så jag får den på så sätt "gratis". Når jeg vel tager mig til gymmet, er det mest i fåfängt syfte för att jag gärna vill se okej ut på scenen eftersom stora delar av showen är ordentligt avklädd, säger Tobias Karlsson.

Hvilken type er du på gymmet?

- Kom ind, først ud! Hellre en kort og intensiv session end en helkvällsföreställning.

Hvad er din største sundhedssensation?

- Smågodis, jeg kan spise hur mycket som helst. En gang købte jeg et helt kilo og vräkte i mig hela påsen. Når det bare var tre stykker tilbage, og jeg holdt på at kræve, så tvang jeg i mig de sidste tre stykker i alle fald. Påsen MÅSTE bli tom!

Haha, det kender nog många igen sig i. Hur vältränad är du?

- Jeg har endnu ikke været i bedre form, eller det siger min pojkvän i alle fald, haha. Men nu har jeg for avsikt att ta mig tillbaka till idealkroppen.

Hvilken sport er du mest vild med?

- Bordtennis! Det er noget fundamentalt for mig, når det kommer til boldsport med redskaber. Til gengæld er jeg glad for beachvolley. Er ingen stjärna men i förhållande till bordtennis eller badminton (som mamma slår mig i) så klarar jag mig helt okej.

Du er ju proffsdansare, men vilken låt älskar du att fuldansa till?

- Skal det fuldansas, så skal det være til schlager. Hvorfor ikke Kickis "Bra vibrationer"?

Hånden på hjertet: Om du har noll lust att gå och träna en dag då du egentligen planerat ett pass. Hvad gør du så?

- Forsøger at gøre det alligevel, eftersom jeg kender mig så meget bedre efteråt. Men ... det har vel også hänt att det blivit en film i soffan med en påse ostbågar i stället.

tobias
Foto: Peter Knutson