Vi testar 6 svarta herrfavoriter från Adidas Image

Vi tester 6 sorte herrefavoritter fra Adidas

En virkelig spændende test af det bedste fra Adidas. Skor i form af Ultraboost, padelracket med maxad kontrol og t-shirts til at have både på gymmet og til vardags. De her sorte Adidas-favoritter vil du ikke savne!

Det er ikke lige så tidløst som de tre rander fra Adidas. Uanset om de pryder siden af en løparsko, benet på et par træningsshorts eller toppen af et padelracket så er en sag sikker - vi tröttnar aldrig! Vores testpanel har trænet i Adidas træningskläder, Adidas löparskor og med Adidas padelracket Tour SE. Her er resultatet!

Sköna shorts til alle aktiviteter

adidas shorts

Model og mærke: 4K Sports Bos 9, Adidas

Anvendes til: Gym, indendørssport, gruppespil og også løb (hvis du ikke foretrækker tights eller korte løbeshorts).

Størrelse og pasform: Shortsen fra Adidas er normal i størrelse og har ligesom de fleste træningsshorts en løs pasform, for optimal bevægelsesfrihed.

Fugttransport og ventilationsförmåga: Shortsen transporterar bort fukt på ett behagligt sätt och håller dig fräsch under allt från innebandy- och fotbollsträningen till styrkepasset. De har ingen meshpartier, men ventilerar ändå bra, tack vare det tunna materialet.

Komfort og design: Designet er pænt, specielt den store loggan på en byxbenet er specielt omtyckt af testpalenen. Shortsen er et ekstra plus for de steder, hvor du kan lægge din mobiltelefon eller andre småsager. Midjan er elastisk og føles skøn, mens du bevæger dig.

Sammanfattning: Et par klassiske træningsshorts, sompasser til det meste. De ventilerer klokker og ser til, at svetten absorbererras væk fra din hud. Testpanelet fremhæver, at de største fordele ved shorts er designet, den store loggan og komforten. Midjan er elastisk, hvilket betyder, at den følger kroppens bevægelser og vridningar, snarare än stretar emot när du till exempel böjer dig frammåt i ett marklyft. En basismodel, som du kan have til alle træningsformer.

Behöver du fler shorts att variera mellan? HÄR hittar du fler typer av träningsshorts.

Enkel funktionströja som presterar på topp

adidas tröja

Model og mærke: FL Sport X Bos LS, Adidas

Anvendes til: Alle typer træning og løb. Ved utomhusträning kan du använda tröjan som ett tunt mellanlager i kombination med underställ och dunväst under vår och höst, eller för sig självt som löpartröja på sommaren.

Størrelse og pasform: Den her sorte træningsstrømpe fra Adidas er ikke stor i størrelsen, men har en stram pasform.

Fukttransport og ventilationsförmåga: Ventilationsformågan og fugttransporten er en af de bedste ting med træningsstrømper fra Adidas. Også de i testpanelet, som normalt sveder meget i fitnesscentret, konstaterer, at den holder høj kvalitet.

Komfort og design: Komforten er en anden af den her træningstrøjans mange fordele. Den sidder stramt uden at opleves som for slank mod kroppen. Tröjans enda nackdel är att den känns lite tråkig vad gäller designen. Nogle i testpanelet havde helst set lidt mere farve eller mønster, mens andre fremhæver, at det er pænt, når det er stilrent.

Sammanfattning: En tunn träningströja i svart! Adidas har valgt at gøre tröjans rygg i ett tunnare tyg än vad det främre partiet är, vilket ger optimal ventilation där du svettas som mest. Derfor er træet perfekt til udendørs brug under sommerhalvåret. Et stort plus er, at trøjen har en noget længere pasform, end mange andre træningstrøjer har. Det gør, at du kan køre øvelser på gymmet, hvor du lyfter armene over hovedet, uden at magen kikar fram. Enkel, stilren og plånboksvenlig.

Var ikke den, der bruger samme gymtröja to dage i rad! Spana in alla våra träningströjor.

Slank funktionsstrøm til gymnastik eller løb

alphaskin tee

Model og mærke: Alpha Spirit Tee SS, Adidas

Anvendes til: Riktigt, riktigt svettiga pass.

Størrelse og pasform: Det er svært at afgøre, om den her tröjan er lille i størrelse, eller bare väldigt, väldigt slimmad. Majoriteten af testpanelet synes både og. Det her er noget for dig, som virkelig vil flexa musklerna på gymmet. Hvis du har en løsere pasform, bør du gå op i en størrelse eller leta efter en anden model.

Fukttransport og ventilationsförmåga: Alle plagg, der sidder så her stramt, må helt enkelt være bra på at transportera bort fukt och hålla kroppen torr, annars blir de snabbt obekväma. Som tur er holder den her t-shirten fra Adidas præcis hvad den lovar. Du lærer at anstrænge dig ordentligt om du vil sætte den her træningströjan på prov!

Komfort og design: Hvis du vil have en stram pasform, så er den her t-shirten så klart klockren vad gäller komfort. Detsamma gäller designen. I sin enkelhed er den väldigt stilren och går att matcha till allt.

Sammanfattning: En klassisk træningsstrøm med en ordentligt åtsittande pasform. I testpanelet opstod debat om hvorvidt den gør sig bedst som forståelse eller for sig selv. Givetvis går den at bruge til begge dele. En så kaldt win win-situation. Testpanelen gillar att tröjan ger lite lagom med stöd när du tränar. Præcis som et par tights tycks "hålla ihop" musklerna på benen gör den här tröjan detsamma för överkroppen. Designet har en høj vægt, og det føles nytænkende at have loggan på en aksel. Snyggt Adidas!

Funktionströjor är det perfekta plagget för all typ av högintensiv träning. HÄR hittar du fler modeller.

Trendig mjukiströja

ess crew

Modeller og mærker: Ess Bf Crew, Adidas

Anvends till: Främst vardag och hemmahäng, men också som uppvärmningströja på gymmet.

Størrelse og pasform: Normal til noget stor i størrelse. Din almindelige størrelse bør funka, velar du mellan två kan du fundera på att välja den mindre.

Komfort og design: Den her mjukiströjan er klassisk som en sweatshirt, og dermed er den, som du måske kan chippe, superskøn og mysig. Designet er også en klar fordel med den her trøje. Her har Adidas satset på de klassiske tre rækker. De forvandlar en annars tråkig tröja till en riktig ikon, som lätt matchas med jeans, sweatpants eller i stort sett alla typer av byxor. For et komplet look kan du style dit outfit op med et par Ultraboost på fødderne (se nedenfor)!

Sammanfattning: Du vet den där tröjan som du sliter upp ur påsen, testar en gång och sedan aldrig vill ta av dig? Trøjan som du sætter på dig varje gång du kommer hem från jobbet eller vaknar på helgen, fram tills den dag då den är så sliten att då MÅSTE köpa en ny? Det her er den trøjan! Den er rakt igenom superskön och sitter med en ledig passform i mysigt tyg. For träning är den däremot lite si så där. Blir du svettig blir den snabbt blöt. Men når du bevæger dig op til og fra fitnesscentret, bliver det bedre. En vinnare i sportswear-garderoben!

Redan slitit ut din gamla modell? HÄR hittar du din nya sweatshirt!

Lättspelat racket med grym bollkontroll

tour se test

Model og mærke: Tour SE, Adidas

Passar dig som ... är en defensiv spelare eller kanske i början av din padelkarriär och letar efter ett padelracket som ger precision!

Vikt: Det allerførste, som testpanelet bemærker, når det her padelracket placeresras i deras hænder, er, at det vejer meget lidt. Den ligger også bra i handen, och upplevs därför som lättspelat.

Känsla och precision: Efter et par slag fra bakglaset på padelbanan konstaterer testpanelen at den ger klockren bollkontroll. Adidas padelracket gør det enkelt at sikta in sig, tack vare en stor sweetspot.

Sammanfattning: Det her er en ketcher, som er perfekt til defensivt spil, men også de i testpanelet, som ser sig selv som offensiva spillere, kan se tjusningen med Tour SE. Udover i defensiven, føles også overheadslagen og bandejan fin, og testpanelen oplever det busenkelt at få spinn på bollen. Ytan af padelracket Tour SE fra Adidas er fremstillet i glasfiber, hvilket bidrager med en slags slangbelle-effekt til hvert slag. Det eneste, som visse i testpanelet savner, er den kraftfulde smash, som man kan få af til eksempel et padelracket i diamantformat. I øvrigt kan man sige om Tour SE, at det er virkelig prisværdigt!

Er en rund padel tennisracket ikke noget for dig? Vi har både runde, diamatformede og dropformede varianter!

Sneaker eller løbesko? Hvorfor ikke begge dele?

Ultraboost 20

Model og mærke: Ultraboost 20, Adidas

Størrelse og bredde: Storleken på Ultraboost än normal. Du kan købe den størrelse, som du plejer at have i løbesko eller sneakers. Bredden er også tilpasset efter en normalbred fot, men tack vare den strumpliknande ovansidan anpassar sig skon, och fungerar för en bredare fot.

Dämpning: Har du ikke allerede hørt talas om Adidas hyllade Boost-dämpning er det hög tid att lära sig. Boost, som er mellansulan på den her og fler av Adidas löparskor, er så skön som en dämpning någonsin kan bli! Perfekt til trasiga menisker.

Stabilitet: Ultraboost er en neutral løbesko, hvilket betyder, at den passer dig, når fotovalvet ikke kræver noget ekstra støtte i form af opbygning. Hvis du leder efter en løbesko med pronationsstøtte, så er det her ikke en retfærdig model, men så Solar Boost fra samme mærke, som er neutral, men giver en stabil følelse, eller Adidas skor, som hedder noget med ST i navnet. Det er nemlig deras stabila løparskor. Har du et neutralt løbesteg er Ultraboost derimod perfekt! Ultraboost 20 er opdateret fra forrige model og har fået en ny ovandel, med forstærkninger som gør den mere stabil end sin forrige version.

Komfort og design: Det, som Ultraboost er kendt for, er dens komfort, som er det, der gør, at de fleste, der køber den, også bruger den til hverdag. Testpanlen holder også med om, at komforten er det bedste med modellen. De mærker også stor forskel fra tidligere versioner af samme sko. I sammenligning med Ultraboost 19 er Ultraboost 20 betydlgit hårdare sett till ovandelen, men komforten har trods det ikke blivit lidande. Om designen behövs kanske inget sägas? Du gør ikke bort dig om du dyker op med den her model på kontoret.

Sammanfattning: Hvis du bare vil købe et enkelt skomodul til resten af dit liv påras, kommer testpanelet med oplysninger om, hvordan du vælger en Ultraboost. Den er alt, hvad man kan ønske sig i form af design, hvilket betyder, at den er lagom sporty til at kunne bäras til såväl jeans som löpartights. I øvrigt er dæmpningen så klart en snackis, som testpanelet aldrig rigtigt lykkes at komme fra. Skal du springa längre sträcker på asfalt? Vælg Ultraboost. Skal du tage en forlænget dag efter et intensivt træningsforløb? Brug Ultraboost. Har du en sneaker, der føles rar nok til at have en god dag? ULTRABOOST!

SHOPPA HÄR: Alt som Adidas har at tilbyde!

Tre hurtige spørgsmål og svar om Adidas:

Hvad står Adidas for, og hvad betyder Adidas?

Adidas betyder faktisk ingenting. Det er egentlig en ordlek med grundarens namn - Adolf Dassler, som ofta gick under smeknamnet Adi. Adidas er helt enkelt en sammenstilling af de tre første bogstaver i Adolf Dasslers for- og efternavn.

Hvilket land kommer Adidas fra?

Tyskland! Adidas startede lige efter andre verdenskrige, men Adi Dassler havde fabrikeret skorstenen så langt før det. Adidas grundlagde han først efter et opbrud med sin bror Rudolf Dassler, som tidligere var hans partner.

Kan hvordan kan man tvätta Adidas skor i tvättmaskinen?

Du skal undgå at tvätta dina skor i maskinen. Prova i stället att stoppa dem i frysen för att få bort äcklig lukt, och gnugga med en trasa för att få bort fläckar. Om du vasker skor i maskinen kan limmet mellem skons sula og ovandel lossna på grund af värmen.

Kan du se det her?

I opbrottet mellem bröderna Adi og Rudolf Dassler grundades två varumärken. Rudolf valgte derimod at ikke gøre som sin bror, som slagit i hop de tre första bokstäverna av sitt för och efternamn. I stället för att kalla sitt varumärke för Ruddas, som skulle ha varit motsvarigheten till Adidas, valde han att döpa det efter ett stort kattdjur. Så blev Puma til!

LÄS MER: Test! Så flot er Ultraboost 20!