Vi testar de bästa yogaplaggen från Blacc Image

Vi tester de bedste yogaplader fra Blacc

Våga yoga! Vores testpanel har testet godbitarna fra Blaccs yogakollektion og vet precis vilka plagg du inte får missa.

Er du redo for en rörligare kropp? Yoga er en perfekt investering for dig, der har en stillasittande vardag, ont i ryggen og stela muskler. Men når du klipper i yogasalen, kan det være svært at finde den rigtige type tøj.

- Det vigtigste er at købe tøj med god bevægelsesfrihed og bekvem pasform. Under passet vill du inte störas av plagg som skaver, hasar ned eller sitter för hårt. Fokus skal lande 100 procent på dig selv, din andning og dine rörelser. Köp kläder som du känner dig fin och bekväm i, siger Erika Adolfsson, produktexpert på Blacc.

En af høstens største trends er at matche dine strømpebukser med høj midja, med en sportsbh eller crop top i samme mønster.

- De høje tigtsen gør at du ikke kender dig alt for nøgen trods at du lämnar linnet hemma. Vi har rigtig mange alternativer, min favorit er overdelen Flow og tightsen Poise i matchende mønstre. Læs mere om dem i testet.

3 yogaplagg du må have:

#1. Tights med fotdel
- Mange kender sig lidt frusna om fötterna under passet och eftersom strumpor inte är lämpligt är ett par tights med fotdel perfekt. Mitt tips är tightsen Calmness, siger Erika Adolfsson.

#2. Bekvem overdel
- En topp eller sport-bh som er bekväm, ger hög rörelsefrihet och har en bra passform är att föredra. Her vil jeg slå et slag for linnet Strive i sømleskvalitet som er helt underbar.

#3. Mysig tröja
- Når passet nærmer sig slutningen, er det tid til shavasana og avslappning. Så er det let at blive lidt frusen. Se derfor til at have nogen varm og skön tröja nära till hands.

TESTRESULTAT

Test af: STRIVE Strive.jpg

Model: Strive

Rekommenderat pris: 199 kronor

Findes i farverne: Grå, lila, vit, rosa

Passform: Det her linnet findes kun i S/M og M/L, hvilket kan gøre det svært at vælge størrelse, hvis du normalt har M. Hvis du synes, at linnet skal smutte, vælger du den mindre, og foretrækker du en ledig pasform, får du den større.

Komfort: Tyget er A og O i det her sømløse net. Det er smidigt, let og svalt - med andre ord føler du knap, at du har någonting på dig. Materialet opleves funktionelt og robust under en elegant pasform, og det er meget hurtigtorkende.

Design: Et fint linne med enkelt design. Nogle i testpanelet synes dog, at den gråmelerede farve er lidt for basic og havde ønsket en mere farvestærk kulør.

Sammanfattning: Formodligen ett av de skönaste linnena du kommer att ha på dig. Sømløst materiale gør, at linned føles smidigt mod huden, samtidig med at materialet har en høj funktionalitet, fordi det både er ventilerende og hurtigtorkende. Det fungerer lige så godt til lav-interniv træning som yoga, som til svettfester som löpning, cykling og CrossFit. Hvis du har en troget baslinne i træningsgarderoben, som du kan matche til alt, er det her en superbra værdi. Det bedste? Prisen. Linnet Strive er lige så snällt mot plånboken som det är mot huden.

Test af: STILLNESS Stillness.jpg

Model: Stillness

Rekommenderat pris: 349 kronor

Findes i farverne: Grå/rosa

Passform: En crop top som er true to size og försedd med ett meshparti upptill mot halsringningen. Her behøver du med større byst ikke oroa dig for at brösten skal "ramla ut" i framåtböjda positioner. Den sköna resåren under bysten ser till att sport-bh:n sitter på plats.

Komfort: Skön sport-bh som håller en behaglig temperatur även under varmare pass som bikramyoga. Inga anmärkningar kring varken osköna sömmar eller axelband som skaver.

Design: En jättefin topp som passar perfekt til yoga! Ekstra plus for at du kan matche sport-bh:n med både shorts og tights for komplett look.

Sammanfattning: Blacc gør det enkelt for os. Den her sportsbh:n bør bruges til den træning, som den er skabt til; lågintensiv træning som yoga, promenader og pilates. Det bløde materiale giver dig god bevægelsesfrihed, og det lette støtte holder små til mellemstore bryster på plads under yogan. Bh:n er let vadderad og har uttagbara inlägg, meshpanel upptill och resår under bysten för hög passform. Förmodligen en av de finaste sport-bh:arna du kommer att träna i, rosa och grått är en vinnande kombination i höst.

Test af: FLOWFlow.jpg

Model: Flow

Vejledendepris: 299 kroner

Finnes i färgerna: Turkos

Passform: Aningen stor i størrelsen. Er du normalt en M, kan en S passere bedre for dig med lidt til middelstor byst. Når du finder ret størrelse, sidder den som en smæk på kroppen.

Komfort: Meget let at få på og af. Bh:n er ventilerende og har tilstrækkeligt højt støtte til at passere både yoga og lettere styrketræning. Resåren under brösten håller plagget på plats.

Design: Her var det kærlighed ved første øjenkastet! Superfin sportsbh med høj halsringning i en snygg, turkos kulör.

Sammanfattning: Den her sport-bh:n gik virkelig hem hos testpanelen! Tack vare den höga ventilationen och den lite längre modellen är den här bh:n super för svettigare yogapass matchat med tightsen Poise i samma mönster. For pass där du inte blir lika svettig kan ett linne vara att föredra så du inte blir allt för kall. Du får en middelhøj støtte, der passer til flere træningsformer, som cykling og styrketræning uden meget hopp. Plus for den brede meshresåren nedtill som øger designbetyget. Bh:n er vadderad og har uttagbara pads. Vil du have en gullig sport-bh som får dig til at vilja gå på fler yogaklasser bara så du kan bära den, har du svaret här!

Test af: DANCE Dance.jpg

Model: Dance

Rekommenderat pris: 299 kronor

Finnes i färgerna: Beige

Passform: Materialet er aningen løst runt magpartiet och när du bland annat står i positionen Hunden glider tröjan fram. Delar af testpanelen hade föredragit en tightare passform. Den løse pasform giver derimod høj bevægelsesfrihed og passer godt til dans.

Komfort: Det bløde materiale, som er en kombination af bomuld og modal, føles blødt på kroppen, og der er ingen sømme, som skalver. Her kan du dansa loss utan att plagget irriterar.

Design: Trøjen er meget fin og har virkelig et dansende look med en ramme af omlottpartiet.

Sammanfattning: Præcis som navnet lyder er det her en top som passer bedst til dans. Selvklart kan du også have den under yoga og pilates, men det er i danssalen den virkelig får skina. Den korte pasform er, præcis som andre crop tops, en smaksak. Matcha tröjan med ett par höga tights eller en balettdräkt om du inte vill känna dig för bar. Den løse pasform giver høj bevægelsesfrihed og en skøn følelse, samtidig med at tröjan däremot förflyttar sig under yogapositioner upp och ned. Föredrar du en tightare passform kan du eventuellt gå ned en storlek. Designet er superfint, og det føles luksuriøst med omlottpartiet og de lange ærmer.

Test af: PAUSE Pause.jpg

Model: Pause

Rekommenderat pris: 299 kronor

Finnes i färgerna: Blå och rosa

Passform: En sport-bh uden vaddering som er aningen mindre i størrelsen end hvad Blaccs sport-bh:ar brukar vara. Den har en stram pasform, som sidder til, hvor den skal.

Komfort: De korsformede akselbånd bagtil bidrager til en stor bevægelsesfrihed, og du kan lave alle yogapositioner uden mindste problem eller skav. Bh:n sidder på plads på et bekvemt sted under hele passet.

Design: Otroligt fint stof, som i kombination med meshdetaljerna er en fullträff! Det bliver ikke pænere end så her, især hvis du matcher det med tightsen Poise i samme mønster.

Sammanfattning: Den her sportsbh:n er lavet i et tykt materiale, hvor strækningen går i sidled og ikke på længden. Designet gør, at sport-bh:n fungerer lige så godt til yoga som til gymtræning og lågintensiv konditionstræning for dig med mindre byst. Du, som har større smerter, kommer især til at kunne glæde dig over den her model under yogapassen. Designet gik hem hos hela testpanelen, med ventilerande detaljer i mesh, en V-ringning framtill och korsade axelband baktill. Snyggeste plagget i testet!

Test af: GRATEFUL Grateful.jpg

Model: Grateful

Rekommenderat pris: 249 kronor

Finns i färgerna: Lila

Passform: Väldigt stor i storleken så gå gärna ned en storlek för optimal passform, även om du har större byst. Bh:n er både stor i omkretsen omkring brösten og under. Længden er perfekt til en crop top.

Komfort: Med ret størrelse sidder den rigtig pænt på kroppen og giver mere støtte end hvad testpanelet først troede. Du behøver ikke at have nogen sportsbh under.

Design: Ryggen er alt! Det delade tyget og de smala axelbanden får testpanelen att vilja ta rygg-selfies hela tiden. (Også om vi i testpanelet förstås vet att yoga är en rörelseväg till meditation och att man ska göra yoga utan speglar - men hey, en snygg rygg förtjänar att förevigas!)

Sammanfattning: En blød crop top som tiltalar testpanelen och ger, tack vare längden, den perfekta glipan mellan höga tights och en topp. Du får stor bevægelsesfrihed i den her model, som hverken er i vejen eller begrænser dine yogarørelser. Dubbla lager tyg känns lyxigt och påklätt. Materialet er perfekt til yoga, uden at den del bliver for varm, når du sveder. Meshpartiet mod halsringningen holder lige så høj ventilation, som det er pænt. Toppen er vadderad og har uttagbara ilägg. Fin høstfarve!

TEST AF UNDERDELE

Test af: CALMNESS Calmness.jpg

Model: Calmness

Rekommenderat pris: 399 kronor

Findes i farverne: Grå/rosa

Passform: Et par yogatights, som er noget store i størrelsen og har en stram, men ikke for åtsittande, pasform. Du kommer ikke til at klage på noget midjeparti, som skalver ind i maven i den her model.

Komfort: Skøn, høj midja som sidder, hvor den skal uden at korvas ned, når du böjer dig. Den strækbare kant gør, at du kan bevæge dig uden de mindste forhindringer. Den varme fotodel er superskøn, men den kan være svær at flytte ved visse krigspositioner.

Design: Kombinationen af grått og lysrosa er superfin og føles trendy. De smukke detaljer øger helhedsbetydningen.

Sammanfattning: De her tightsen ser præcis ud som på billedet, også i virkeligheden. Det er et gennemarbejdet design med meshpaneler og en dekorativ søm over rumpan. Strømpebukserne har en dold ficka i midjan og en fotdel med hål för häl och framfot. Tightsen er squatproof, men selve strukturen af trosan, sømmen og kanten, kan komme til at synas igneom. Det dobbelte tyget i midjan ger skön stadga, men kan också kännas lite bulligt. Ett tips är att inte cykla till yogapasset i dem, för som vi alla vet när det kommer till grått tyg, så syns svettfläckarna igenom på nolltid. Et par dejlige yogatimer med mange finesser!

Test af: SAVASANA Savasana.jpg

Model: Savasana

Rekommenderat pris: 349 kronor

Finnes i färgerna: Svart och grön

Passform: Modellen er løst uden at blive for pösig og baggy, med tightare benslut og en underbar linning. Midjan kan enten gå ända upp till brösten eller vikas ned efter eget önskemål.

Komfort: Et utroligt smidigt og følsomt materiale, som føles rart på kroppen. Tyget er både svalt samtidig med, at det er varmt, blødt uden at blive for tunt samt dækkende.

Design: Svarta och stilrena, precis vad du vill ha i ett par yogabyxor. Passar därför till alla toppar i olika mönster och färger.

Sammanfattning: Testpanelen var milt sagt tveksamma till de här byxorna, men de vann allas hjärtan. Du kommer til at vilja ha på dig de här byxorna hela tiden; hemma, på flygresan, när du sover eller när du yogar. Efter at du har trænet i det her, kommer du til at spørge dig selv, hvorfor du altid overvejer at have tights. Du har en høj bevægelsesfrihed i de her byxorna, hvilket gør de perfekte til just yoga. Fukttransporten er ikke den højeste, så du bør ikke jogge i dem. Men de funkar perfekt för dans när du vill ha något varmare på dig eller till pilates. Är du en inbiten tights-älskare bör du ändå ge de här byxorna en chans - du kommer inte att bli besviken.

Test af: REST Rest.jpg

Model: Rest

Rekommenderat pris: 249 kronor

Findes i farverne: Grå/rosa

Passform: En stram pasform, der oplever smått store i størrelsen. Satsa i första hand på din vanliga storlek, ligger du däremot mellan två kan du välja den mindre.

Komfort: Väldigt bekväma första gången du tar på dig dem. Den høje midjan ser ud til at shortsen holdes oppe og det stretchiga materielet sidder skönt på kroppen. Derimod kan bensluttene ikke køres op under større bevægelser, men intet som forstyrrer.

Design: Grått och rosa är helt rätt och shortsen har snygga detaljer, en diskret logga och en dold ficka i midjan.

Sammanfattning: De her shorts med høj midja og stram pasform er perfekte, når du synes, at dine tights eller byxor bliver aningen for varma under yogapasset, eller når du går på hot yoga. De er lavet i et tykt funktionsmateriale, som tørrer hurtigt, hvilket gør, at shortsen holder en behagelig temperatur fra begyndelse til slut. Du får en stor bevægelsesfrihed i den her model og kan virkelig mærke, hvordan shortsen former sig efter dine yogapositioner. Udover yoga kan du også bruge dem her, når du danser eller under lettere styrketræning. Nogle personer i testpanelet foretrækker de også under løprundan. At det findes en matchende sport-bh til et komplet yoga-look er næsten for bra til at være sant.

Test af: SILENCE Silence.jpg

Model: Silence

Rekommenderat pris: 349 kronor

Findes i farverne: Rosa/grå

Passform: Passer til størrelsen! Det bløde materiale i kombination med de lange benvärmarna bidrager til en stram pasform uden at for den delen sidde åt for hårt. En blød og behagelig pasform.

Komfort: Præcis som de fleste strømpebukser fra Blacc kender du knap den her model på kroppen. De er ekstremt bløde og följsamma vilket uppskattas starkt. Stort plus for den høje midjan som giver dig en fin siluett.

Design: Älskar designen! De ser ud til at være lige så smukke, som de er. Det gråa i kombination med ljusrosa ger en härlig höstkänsla.

Sammanfattning: Ekstremt sköna tights med benvärmare som du kan dra ned över fötterna. De føles bløde på kroppen og opleves som en varma, hvilket er perfekt til den type yoga, hvor du normalt ikke får pulsen op og sveder. At de værmer skønt til og fra passet er også et stort plus, når det bliver koldt udendørs. Udover yoga passer de her tightsen også til dans, som balett. De har ikke den højeste ventiation, hvilket ikke er nødvendigt, når det kommer til yogatights, men er derimod både mjuka och följsamma och kommer inte att stå i vägen för dig och de mest avancerade yogapositionerna.

Test af: BALANCE Balance.jpg

Model: Balance

Rekommenderad pris: 399 kronor

Finnes i färgerna: Svart

Passform: Normala i stoleken, så se til at satsa på den du vanligtvis har. Strømpebukserne er lange i benene.

Komfort: Et lagdelt tjockt materiale, som ikke er det mest ventilerende, men holder en perfekt varme til forskellige typer af yoga og pilates.

Design: Tightsen er meget pæne på kroppen og former sig rundt ben og rumpa på et fint sätt. Perfekt basplagg til at kombinere med en smuk crop top.

Sammanfattning: Leder du efter den perfekte basisting til et yogapas? Her har du svaret! De her tightsen er høje i midjan og fremstillet i et hurtigtorkende materiale. Fotopartiets åbning ved hue og framfot er en flot og funktionel detalje, som ser til, at tightsen holdes på plads. De er mjuka och har samtidigt en väldigt tight passform, så se upp så du inte klickar hem en för liten storlek. Her er plagget alle yogaälskare borde ha i sin träningsgarderob.

Test af: POISEPoise.jpg

Model: Poise

Rekommenderat pris: 349 kronor

Finnes i färgerna: Blå och turkos

Passform: Den tighta passformen gör att du upplever de här tightsen som aningen små i storleken, speciellt vid vaderna. Ligger du vanligtvis mellem to storlekar bör du gå upp ett snäpp.

Komfort: Tyget er tykkare än andra yogatights och kramar om benen på ett skönt sätt, vilket kan jämföras med kompressionstights. Derfor giver den her model energi til benene under mere fysisk anstrængende yogapas.

Design: Så snygga tights! De fine dekorationssømmene var populære hos testpanelet. At det desuden findes matchende overdel i samme mønster gør det ikke dårligere.

Sammanfattning: De her tightsen kan du bruge til alle former for fysisk træning så som styrketræning, HIIT og yoga. De er ekstremt tynde og glider ikke ned en millimeter i midten for at holde den brede overflade. Det eneste negative ved tights er, at de er meget stramme ved benslutet, så tænk på det, når du vælger størrelse. Annars er det stretchiga materialet väldigt mjukt och tightsen följer dina exakta rörelser. Poise er modellen for dig, som vil have et par yogatights, som du også kan træne i uden for yogasalen.

SHOPPA HÄR: Alle plagg og tilbehør fra Blacc yoga

LÄS MER: Sköna yogapasset för hela kroppen

LÄS MER: Effektivt yogapas til dig, der sidder meget ved computeren