Vi testar: Löparskor för henne 2018 Image

Vi tester: Løparskor til hende 2018

Sommarens nyheter från våra största märken har satts på prov. Så her synes vores kvindelige testpanel om løparskorna du ikke får missa!

Den her test er fra 2018. Læs vores test af løparskor dam 2020!

Asics Gel-Kayano 25ASICS GEL-KAYANO 25.jpg

Märke: Asics

Model: Gel-Kayano 25

Rekommenderat pris: 1 900 kronor

Finnes i färgerna: svart/blå, vit och svart

Passform: Helt normal i størrelsen, men gott om bredd i framfoten så utan tvekan en sko för dig med lite bredare fot.

Komfort: Bred sula giver meget stabilitet samtidig med, at den er fleksibel. Supergod dämpning fram och under hälen. En af de mest kendte løbesko, vi har testet.

Design: Ingen banebrydende design, men en flot løbesko som virkelig andas löpning og stabilitet. Rejäl sula som känns lite spejsig!

Sammanfattning:

Kayano er en favorit for mange, og den, der ikke var såld før, bliver det af den her seneste opdatering. Gel Kayano 25 er underbar at springe i! Stabil, med bra dämpning och en fin passform som genast formar sig perfekt efter foten. Inga skavsår eller trykmærker. Kun meget studs og fart i steget. I det her tilfælde får du virkelig hvad du betaler for, med råge. Et lille minus for, at designet ikke føles helt som klokker, der passerer former og teknologi i skoen. Men det her er også en sko til at løbe med, ikke til den, der skal tage flotte selfies i spåret.

Saucony Ride Isosaucony ride iso.jpg

Märke: Saucony

Model: Ride Iso

Rekommenderat pris: 1 595 kronor

Finnes i färgerna: vit

Passform: En neutral sko, der tilpasser sig efter foden og derfor passer til de fleste fødder.

Komfort: Ovandelen er vævet i engineered mesh, det føles næsten som at du har en sok på dig. Dämpningen är väldigt bra, vilket gör att man får en ännu skönare känsla när man springer. Ovandelen är skönt ventilerande och håller fötterna svala under passet.

Design: Farvekombinationen er supersnygg, skon ser ut som en pastellkaramell! Men sulan er måske i det største lag. Den er lidt for klumpig til at få maxpoäng.

Sammanfattning:

Trods utseendet är de här skorna förvånansvärt lätta att springa i. De ser rejäla ut med en ordentlig traktordäck-liknande sula, men känns inte alls klumpiga när du är ute och springer. Vi skulle sige, at det er den perfekte mængdetræningskon for dig, der vil have noget pænt og pålideligt som holder, og ikke vil tjafsa for meget med passformen. Det er en neutral sko, der trækker mod det stabile hold samtidig med, at den tilbyder meget fleksibilitet.

Diadora Mythos Blushield 2DIADORA.jpg

Märke: Diadora

Model: Mythos Blushield 2

Rekommenderat pris: 1 395 kronor

Finnes i färgerna: blå/gul

Passform: True to size med en dragning åt det bredare hållet. Ikke så at du skvalpar rundt i skon, men helt bedst for dig som normalt kan få klämda tår.

Komfort: For testpersoner med brede fødder var det her et match made in heaven. Skynd dig at springe over, hvor gærdet er lavest, for det er ikke de bedste skove.

Design: Färgkombinationen känns kanske lite uttjatad efter VM-febern, men om blått och gult är din melodi är det här ett fint alternativ. Perfekt design, hvis du vil have den klassiske "snabba" løparlooken.

Sammanfattning:

Ved en første provning føles Mythos Blushield 2 noget tungt, men giv dem en chance! Ute i spåret er de følgesamma og relativt lätta på foten samtidigt som du får ett bra gensvar i steget. De funkar för både sprinter, asfaltslöpning och mjukare terräng - en bra allroundsko med andra ord. Du med smala fötter kan tycka att den är lite väl bred, men om du vanligtvis önskar att det fanns mer utrymme kommer den här skon att sitta perfekt på dig.

Ny Balance LazrNEW BALANCE.jpg

Märke: New Balance

Model: Lazr

Rekommenderat pris: 999 kronor

Finnes i färgerna: rosa och mintgrön

Passform: Lidt lille i størrelsen. Den passer bedst til dig med små fødder, eller også kan du bruge den til at gå op i størrelse for at få en bedre pasform.

Komfort: Hälen er noget stel i begyndelsen og visse testare anmärkte på att sömmarna på insidan kan skava lite. Det hårda partiet på utsidan av hälen ger däremot bra stöd och låser fast hälen, men kan som i många andra skor kännas ovant innan du sprungit in dem. En komfort som vokser ju mer du springer i skorna.

Design: Hvis du vælger den flimrende stil, er det her det helt rigtige sted for dig. De er virkelig sokkersöta. Lite väl söta enligt vissa testare, men ingen tvekan om att vi gillar den pastellrosa färgen och den studsiga looken.

Sammanfattning:

Den sockliknande passformen med en stretchig ovandel kommer tyvärr inte till sin fulla rätt på alla fötter då den upplevs som ganska nätt i storleken. Men med ret størrelse på foden har du en rigtig charmerende løparsko, som passer perfekt til dig, der vil have en kombineret sko både til vardags och kortare löppass. Et godt valg til motionister eller som et alternativ til at have med på rejsen, da den her skon er lige så pæn til en sommarklänning som til løparshortsen.

Saucony Freedoom Iso 2SAUCONY freedom iso.jpg

Mærke Saucony

Model: Freedoom Iso 2

Rekommenderat pris: 1 795 kronor

Finnes i färgerna: vit/rosa

Passform: Pløsen er integreret med ovandelen, hvilket giver en strumpliknande känsla och förhindrar att plösen glider åt sidan. Et yderligere plus, når det gælder passformen, er støtten over hovedet. Hælen bliver "fastlåst" i skon uden risiko for at glida ur.

Komfort: Frihed er et helt rigtigt navn på den her skånske frihedskontekst. Den føles let på foden og giver en behagelig afstand uanset underlag og afstand. Selv om det er en sko for dig med neutralt løbesteg, synes testpanelet, at den giver et bra støtte for hålfoten.

Design: Hvis du vil have komplimanger til dit skoval, er det her den rigtige løsning at satse på. De er supersnygga og genererede en hel del kommentarer og avundsjuka blickar från bekantskapskretsen. Desuden neutrala nog att funka som sneakers.

Sammanfattning:

Her er en løbesko, som kammar hem pluspoäng både når det gælder funktion og stil. Den mjukt rosa sulan i kombination med en vit ovandel ger ett tjejigt utseende, men det upplevs enbart som positivt av testpanelen som fullkomligen älskade designen på de här godbitarna. De ser ud som fluffiga moln, vilket är passande eftersom de ger en fjäderlätt känsla när du är ute och springer. En integreret pløs samt et støtteben over hovedet er med til at gøre dig til en fod. Det er et løbesko til dig, som gerne vil springe meget og længe.

Reebok Fusion FlexweaveReebok.jpg

Märke: Reebok

Model: Fusion Flexweave

Rekommenderat pris: 1 295 kronor

Finnes i färgerna: grå/blå och svart/röd

Passform: Gott om plats framme vid tårna utan att skorna blir för stora eller breda. Samtidig føles de stabile i hulen.

Komfort: Sköna från första stund! Ingen har en tendens til at blive trætte af at gå eller løbe efter et pas på fem kilometer, ikke ens på testare som normalt altid får skavsår.

Design: En løparsko som ikke ser ud som de fleste løparskor gør - på en meget positiv måde. De føles friske, kølige og bløde. Snyggt, Reebok!

Sammanfattning:

De her ventilerande komfortvinnarna från Reebok imponerade på testpanelen som tidigare främst förknippat märket med träning och CrossFit. Men ikke nu længere! Fusion Flexweave er et par bløde, lette og hurtige løbesko med et look, der er lavet til dig, der normalt bruger mest tid i boxen. Det er ikke sikkert, at du trækker på dig til en maraton, så havde vi ønsket lidt mere dämpning, men for korta och medellånga pass har vi hittat ett par nya favoriter.

Nike Zoom Winflo 5Nike ZOOM WINFLO.jpg

Märke: Nike

Model: Zoom Winflo 5

Vejledendepris: 999 kroner

Finnes i färgerna: rosa och svart/vit

Passform: Noget små også for at være Nike, men i øvrigt sidder de helt suverænt.

Komfort: De sidder jätteskönt på foten, inget glapp och inget skav. Dämpningen är dock lite sisådär och vi rekommenderar dem inte till asfaltslöpning om du har känsliga knän eller skenben.

Design: Superfina løparskor som let kan bäras til vardags för den som vill vara sportigt snygg. Fin lyslila trendfärg som gör sig extra bra nu i sommar. Uden tvekan med på toplisten over sæsonens snyggaste löparskor. De her vil vi ikke tage af os!

Sammanfattning:

For dig med et neutralt løbesteg, som vil have en stabil, men let sko, uden behov for så meget dæmpning er Zoom Winflo 5 helt perfekt. Man føler sig smidig og let i skorna som er snygga nog att bära även till vardags. De beskriver som stabila av Nike och det stämmer, men om du pronerar räcker inte riktigt stödet till. For kortare löpturer på lite mjukare underlag eller sportig komfort på jobbet är det här skorna vi har letat efter.

Nike Air Max Sequent 3nike air max sequent 3.jpg

Märke: Nike

Model: Air Max Sequent 3

Rekommenderat pris: 1 095 kronor

Findes i farverne: rosa/grå, grå/rosa og vit

Passform: Ovandelen er stickad og sidder ikke så stramt, som vi havde ønsket. I øvrigt en "true to Nike"-størrelse.

Komfort: Som sneaker er det grym komfort, men som løparsko bliver det ingen komfortvinnare. Det er på tok for lite gensvar i skon. Nedslaget i backen bliver väldigt platt och du rullar inte fram, utan får en "plattfotskänsla".

Design: Sjukt fint! Den klassiske synliga hälen är riktigt snygg och färgställningen underbar. En af de nye favoritter.

Sammanfattning:

Det her er virkelig en løparsko, men vi anbefaler ikke den her model til nogen, der leder efter en regelret løparsko. Det her er snarere et godt valg for dig, der vil have sporty sneaker med meget dæmpning, og som går at springe kortere stræk i. Perfekt at have med sig på semestern, når du vil have en luftig gympasko at turista i og eventuelt springe nogen gang i. Det bliver ingen rullende følelse, når du springer. Däremot är dämpningen under hälen väldigt effektiv, så du kan faktiskt springa på asfalt och få en mjuk känsla.

Adidas Adizero AdiosADIDAS.jpg

Märke: Adidas

Model: Adizero Adios

Rekommenderat pris: 1 495 kronor

Finnes i färgerna: vit/silver, gul/blå, vit/beige och orange/rosa

Passform: Skorna sitter kanon! Sitter som en smäck och omsluter foten suveränt. Hälpartiet är riktigt bra, så det blir inget glapp. At den sidder så tæt på foden gør, at den føles stabil og let at springe i skorna.

Komfort: Toppbetyg for komforten. Flot dæmpning, suveræn pasform i kombination med et godt ventilerende materiale. Skon er ikke klassificeret som en letviktssko, men det er på snudd at de skulle kunne være det. Steget flyter på riktigt bra.

Design: Supersnyggt, stilrent design. Forstärkningen framme vid tårna har även ett "sammetsliknande" material som gör att den blir extra cool och lite mer trendig.

Sammanfattning:

Testpanelet er helt kär i den här skon! Fans af Adidas Ultraboost var lidt skeptiske over for, om en anden sko skulle kunne toppe Ultraboost, men den oron forsvandt allerede efter første runde i Adizero. Det er en let og smidig sko med suveræn dämpning tack vare boost-sulan baktill. Löpningen kändes lättare än vanligt på olika typer av underlag, men som allra bäst kändes den på asfalt. Stadsråttor som springer mycket i citymiljö måste prova den här skon! Ikke nok med at den er suveræn at springe i, den er desuden rigtig pæn. Værd varenda krona.

SHOPPA HÄR: För löparskor för dam

LÄS MER: Pischa: Så håller du uppe träningsmotivationen

LÄS MER: 5 bedste løbetips til sommeren