2020:s snyggaste sneakers för dam, herr och barn Image

2020:s snyggaste sneakers för dam, herr och barn

Chunky sneakers, låga sneakers eller vita sneakers? Her er 8 modeller fra Puma, Nike og Adidas, som findes til både børn og voksne.

Hvilke sneakers skal man købe i 2020? Svaret er, at både nye modeller og modeller, der allerede har været populære i flere år, er ret værdifulde. Her har vi samlet 8 par, som ser lige bra ud til både dam, herr og barn.

ALLEREDE SHOPPINGSUGEN? Se alle vores sneakers!

Converse All Star

Findes for: Dam, herr, juniorer, barn och baby!

converse sneakersDen her model kender du förstås igen! Converses klassiske All Star-sneaker i canvas er aldrig et dårligt køb. Den findes i en lav model, en høj model og i mængder af farver. Mer behöver kanske inte sägas?

Puma Celia Mode

Finns för: Dam og juniorer

puma celiaLite färg är aldrig fel! Lige nu er det supertrendigt med så kallade chunky sneakers, og den her model fra Puma er et glimrende eksempel. Desværre findes det ikke for herrer, men man kan jo altid ønska sig inför nästa år? For dam og juniorer findes den også i en vit version.

Adidas Grand Court

Findes til: Dam, herr, juniorer och barn.

adidas grand courtDet her er en genopväckt 70-talist som du kommer att kunna ha länge! De tre rander fra Adidas går aldrig ud af tiden, og det gør ikke hvide sneakers heller. Den findes også i en noget mere farveglad version for dam og herr, med retroinslag.

Puma Carina

Findes for: Dam, juniorer och barn.

carina puma sneakersEn skøn 80-tals model som nu gør comeback. Den her skon for dam och juniorer har försetts med en liten platåsula samt en innersula av SoftFoam, vilket gör den både snygg och skön. Toppen også at den även finns i färgerna vit/turkos för juniorer och barn, samt svart för dam.

Nike Tanjun

Finns för: Dam, herr, juniorer och barn.

Tanjun sneakersEn lille moderne klassiker med maksimal komfort. Den grå sneakern er dømt efter det japanske begreb for "enkelhet", hvilket forklarer designet. Tanjun går at matcha till allt, och finns i massor av färger för herr, dam och juniorer och barn!

Nike Air Max Excee

Findes for: Dam, herr och juniorer

nike air max exceeDet her er en sneakersmodel, som de fleste nok kender til. Nikes Air Max sneakers findes i flere forskellige varianter og farver, til damer, herrer og juniorer. Forudsat at du klikker på den rigtige størrelse, kan det her umuligt blive et fejlkøb! Du finder den også i en vit upplaga for dam, en helsvart for herrar, en rosa for juniorer och en färgglad för barn.

Puma Røntgen

Findes for: Dam, herr och juniorer/barn

puma x-rayDisse sneakers er som en enda stor sockerchock, som också går att klicka hem i en melerad version för herr, dam och juniorer. I övrigt kan sägas om de är ordentligt chunky, vilket vi gillar! Som allerbedst gør den sig til et par sorte jeans eller lysgrå strømpebukser.

Nike Renew Lucent

Findes i: Dam, herr och barn/junior

nike renew lucent sneakersEn lækker sneaker, der kommer til at gå hjem i de fleste sammenhænge. Passer perfekt til det meste og findes i flere kulører til damer, børn, juniorer og herrer! Desuden er den meget bekvem, da den trækker lidt åt löparskohållet.

SHOPPA HÄR: Alle vores sneakers

LÄS MER: Så tar du hand om dina sneakers i skinn, mocka och tyg