Vilket Babolat-racket passar dig? Image

Hvilken Babolat-ketsjer passer dig?

Tennisstjernen Rafael Nadal spiller med en Babolat-ketsjer. Vil du spille med samme mærke? Så ved vi hvilken model, der er rigtig for dig.

Om du er voksen nybörjare

- C-Drive er et godt valg til dig. Det har alle egenskaber, som en nybörjarracket skal have: Let vikt, vilket gör det lätt att svinga, och stort rackethuvud, vilket gör det enkelt att träffa. Et forlænget rack på mange måder. En fuldgrafitracket, der holder længe, siger racketeksperten Ted Wickström, som arbejder på Babolat.

c-drive
C-Drive, Rek. pris 1 395 kr.

Om du er motionär som spelar en gång i veckan

- Søg dig til en standardracket, som vejer omkring 300 gram. Jeg anbefaler vores storsælger Pure drive, som har standardstørrelse på rackethovedet. Er vanliga Pure drive GT för tung, kan du välja ett lättare racket i samma familj, som Prue drive Team.

pure drive gt
Rek. pris for Pure drive GT 2 095 kr. Rek. pris for Pure drive Team 1 995 kr.

Om du er en duktig tennisspiller

- Køb en kontrolracket, som har tunnare ramprofil. Pure strike er tunnare runt om hela racketen, vilket gör att du inte får lika mycket kraft och fart på bollen, men mer känsla i varje slag. Det er en mere avanceret ketcher, som er grymt for dig, som kan udnytte ketcherens egenskaber. I golf taler man om bladklubber, de er meget mere avancerede og sværspillede, men kan du klare af dem, så kan du udnytte klubbornas egenskaber på et bra sätt. Det er samme sag her. Rackethovedet er mindre end standard, og det er svært at ramme rigtigt, men på den anden side får du mere følelse og kontrol.

pure strike
Pure strike, Rek. pris 1 995 kr.

Om du skal købe en ketcher til et barn, som skal begynde i tennisskola

- Vi har en serie, som hedder Nadal junior, hvilket er de allermest enkle juniorketchere. De er lavet i aluminium, men passer perfekt til børn i tennisskoler, før de ved, at tennis er noget, de skal satse på. På hver model står indtil hvilken længde på barnets ketcher er tilpasset.

nadal junior

Nadal Junior, Rek. pris 349-399 kr, afhængig af størrelse.

... Om du skal købe en ketcher til en duktig junior

- Pure drive lite er meget almindelig blandt juniorer, som behøver en konkurrencemodel. Det passer som første fullängdsracket, når juniorer får en vuxenracket til første gang, så får det ikke være for tungt. Det her findes i små grepp, så det passer juniorer.

pure drive lite
Pure drive lite, Rek. pris 1 895 kr.

... Om du spiller med meget topspin på bolden eller vil få mere topspin

- Rafael Nadal er kendt for sit enorme topspin på bolden i hvert slag. Hans specielle sving er naturligvis en årsag, men også at han spiller med en model, som er tilpasset til spelstilen. Hans model Pure Aero er lavet af Babolat til netop topspin-spil. Den aerodynamiske udformning giver en hurtigere svingning og mere riv på bolden. Dette sammen med at senorna kan röra sig mer än på andra modeller gör att bollen får otrolig spin vid varje slag.

Kommer jeg til at spille som Rafael Nadal, bare jeg køber ketsjeren?

- Vi kan desværre ikke love, at alle får lige så meget spin som Rafael Nadal, haha.

pure aero
Pure aero, Rek. pris 2 395 kr.

Psst! Du ved vel, at vi også har shorts og tennissko fra Babolat?

LÄS MER: Tre taktiska tennistips