Vinterlöparkläderna som får toppbetyg! Image

Vinterlöparkläderna som får toppbetyg!

Kylan er ingen kamp om du er klädd i Nikes nya varma löparkläder. Læs om løparnyheder, som fik vores manliga testpanel til at jubla av glädje.

Test af Phenom Shield PantSE-Phenom-Shield-Pant.jpg

Märke: Nike

Model: Phenom Shield Pant

Rekommenderat pris: 799 kronor

Sammanfattning: Nye generationens løparbyxor - wow!

Testpanelet siger:

Nike har gjort om sitt löparsortiment för herrar, och de nya plaggen känns verkligen mycket modernare. Både snygga, funktionella och nytänkande. De her byxorna har en betydligt fräschare passform än gamla tiders joggingbyxor. Phenom Shield Pant er af en tætsiddende karakter og smalnar af runt lår, knän och smalben.

At springa i byxor i stället för tights var en helt ny upplevelse för stora delar av testpanelen - men samtliga blev minst sagt sålda på den här innovativa löparbrallan.

- For mig, der aldrig har kendt mig hundrede procent bekvem i tights uden altid at supplere med et par shorts (og jeg ved, at jeg som kille ikke er alene i dette), så er den her nye løpartrenden, som Nike lancerer helt fantastisk. Forstand. Blown. Hoppas innerligt att trenden tar fart! säger en nöjd testare.

Materialet er behageligt og varmt, særligt fodret på indersiden og af høj kvalitet. Og så gør de også rigtig godt for den del, fortæller testpanelet. Men jeg tror, at det her er en byxor til vinterhalvåret, ligesom Nikes øvrige Shield-kollektion.

Rörelsefriheten är god, men den är givetvis inte riktigt i paritet med ett par traditionella löpartights. Med det sagt er de her byxorna designet til at springe i - og det føles. Du behøver ikke at være en dugget redd for at det ska kännas som att lufsa omkring i ett par trötta mjukisar.

- Jeg skulle måske ikke vælge disse byxor over et par tights, hvis det står intervaller eller trapplöpning på skemaet, men for alle andre typer af löpning - snabb som långsam - känner man sig helt obehindrad, siger en kille i testpanelen.

Phenom Shield Pant fra Nike finder du her .

Test af Nike Shield Tech TightSE-Shield-Tech-Tight.jpg

Märke: Nike

Model: Shield Tech Tight

Rekommenderat pris: 799 kronor

Sammanfattning: Klassiske vintertights i traditionel model.

Testpanelet siger:

Hvis du foretrækker en klassisk løsning og vil komplettere garderoben med et par værdifulde vintervarianter, er det her en fremragende værdi.

Shield Tight er et par premiumtights med god pasform og høj komfort. Med de her kommer du til at kunne nyde vinterens løpture uden risiko for at føle dig frusen eller blødt.

- Tightsen er forstærket med Shield-tyg på strategiske ytor som lår og vader, som annars är de första områden du börjar känna dig kall på. Väldigt värmande och behagligt att springa i när man (som jag) av snålhet och dumhet tidigare har sprungit i samma tights året runt, säger en testare.

Modellen er traditionel, men med smarte detaljer, som giver den lilla ekstra kvalitetskänslan. Det er for eksempel dragkedjor i bensluten, som gør, at du slipper slita og dra i tyget for at komme i og ur byxorna.

- Æger du ikke et par vintertights så er det her en bra investering og ett måste i träningsgarderoben! menar en kille i testpanelen.

Shield Tech Tight findes i sort, og du finder dem her .

Test af Nike Therma-Sphere Element Top HZSE-Therma-Sphere-Element-Top-HZ.jpg

Märke: Nike

Model: Therma-Sphere Element Top HZ

Rekommenderat pris: 749 kronor

Sammanfattning: Det perfekte første lager.

Testpanelet siger:

Den her løpartröjan blev en storfavorit hos testpanelen! Samme type varmende foder findes på indersiden af trøjen som i Shield-byxorna, og det er et rigtig behageligt materiale at bære næsten kroppen. At tröjan matcher kollektionens byxor, når det kommer til både stil og følelse, giver en lidt ekstra herlig følelse, når du er ude og springer.

- Hvis man sammenligner sig med andre kompressions- og löparkläder er det her en meget behagelig plagg at have på sig. Den har en ganske løs pasform, men sidder alligevel bra over bröstet och armarna. Den lidt løsere pasform bidrager så klart også til at holde værdierne bedre, siger en kille i testpanelet.

Plaggets varme egenskaber gør det perfekt som et første lager, og du kan uden at tøve have det i stedet for et underställ. Ræk hånden ud, så du kan supplere med en løvstikke eller en vest, når temperaturen er for lav.

Designmässigt är tröjan (som så ofta är fallet med Nike) både snygg och minimalistisk, menar testpanelen, som också gillar den smart placerade bröstfickan för betalkort eller nycklar.

- Plus i kanten for at ermsluten går at "förlänga" genom att du viker ned dem och innefattar tumhål samt att de för en gångs skull är lagom långa. På lignende plagg uppfattar jag ofta att ärmarna är för korta och stramar vid tummen men så är inte fallet med den här tröjan, säger en testare.

Therma-Sphere Element Top HZ fra Nike findes i gråblått och svart.

LÄS MER: Höstens stora underställstest för män 2017

LÄS MER: Vinterskorna som greppar halt underlag