Vinterns 10 finaste blå dunjackor Image

Vinterns 10 fineste blå dunjakker

Blått är flott! Kig ind i de blå dunjakker, der er smukke, når kylan slår til.

Skippa tråkigt svart, och välj vinterns trendfärg blått på årets dunjacka. Lika klassiskt, tidlöst och stilrent som svart men betydligt mer personligt. Spana in de här modellerna för dam och herr!

Til hende

Peak performance dam Det her er en let og varm letviktsjacka som er helt underbar at have på sig. Perfekt til vinterens kolde dage! Peak Performance, anbefalet pris 3 795 kroner.

Wyte damThunder er en behagelig og lækker dunjakke, der passer til alle vinterens aktiviteter. Jackan har et kraftigt og smukt dunfoder, som holder dig varm under den større del af vinterhalvåret. Tænk på, at jackan er lille i størrelsen, så du kan behøve gå op i en størrelse! Wyte, rekommenderat pris 1 295 kronor.

Dbrand damDet her er en fluffig jacka med et tjockt dunfoder, som kommer til at holde dig ekstra varm i vinteren. Jackan passer til alle lejligheder, fordi den både er varm og har et flot design. D Brand, anbefalet pris 1 995 kroner.

2117 Of SwedenBracco er en ultralet og varm dunjakke, som er brugbar året rundt. Du kan have jackan som et varmt mellemlager ved temperaturer under nollan. 2117 Of Sweden, rekommenderat pris 1 295 kronor.

HaglöfsDet her er en smuk, varm og pæn dunparka med huva, som passer til alle typer af vinteraktiviteter. Modellen er lang for at give ekstra varme, hvilket er godt, hvis du er virkelig bange for dig selv. Haglöfs, anbefalet pris 2 995 kroner.

Til ham

haglöfs herrHvis du er allergisk over for dun, er den her letvægtsjackan perfekt! Jackan har et syntetfoder, som holder dig varm ved kolde vinterdage, præcis som et almindeligt dunfoder. Haglöfs, rekommenderat pris 2 195 kronor.

peak performance herrDen her jakke er stilren, sporty og perfekt til alle dine udendørsaktiviteter. Du kan desuden bruge jackan under en skaljacka som et varmt lager. Peak Performance, anbefalet pris 2 295 kroner.

2117 Of Sweden herrDet her er en let og varm dunjakke, som du kan bruge året rundt. Modellen har små dunkanaler, som holder dunet på plads. 2117 of Sweden, rekommenderat pris 1 495 kronor.

wyte herrDet her kommer til at blive din nye året-runt-favorit! Du kan bære jackan som et ytterplagg eller som et mellemlager under en skaljacka for at holde værmen, når kylan slår til. Tænk på at gå op i en størrelse, eftersom jackan er lille i størrelsen! Wyte, rekommenderat pris 799 kronor.

8848 altitudeDet her er en sporty dunjakke med en alsidig funktion. Du kan bære jackan separat eller som et mellemlager under en skaljacka. Den her jackan gør dig redo for vinterns äventyr! 8848 Altitude, rekommenderat pris 1 595 kronor.

LÄS MER: Fars dag-presenter for alle slags pappor

LÄS MER: Dunjackan fra Peak Performance som er bedst i test