Wyte släpper kollektion med sportswear Image

Wyte släpper kollektion med sportstøj

Hættetrøjer, mjukisbyxor, t-shirts og linned i bløde materialer. Vi har spanat i Wytes sportswearkollektion.

Du kommer hjem fra en lang arbejdsdag og vil sætte på dig dine skønne tøj. Hvis du vil have noget, der er bekvemt, men også pænt, kan nye kollektioner fra Wyte være noget for dig. Wyte gør outdoor-kläder, sportswear og väskor med fokus på funktion og pasform. I høstas släpptes en mindre kollektion med enbart outdoor-plagg, men nu lanseras även den nya kategorin sportswear.

- De her kläderna passar när du vill koppla av hemma eller när du vill ta på dig något skönt på väg till och från träningen. Tröjorna i sportswear-kollektionen kan du också kombinera med jeans och en fin jacka, så får du en snygg vardagslook, säger Matilda Johnson, produktutvecklare för Wyte.

wyte
Sportamores utbud av Wyte hittar du HÄR.

Kläderna går främst i grått, svart och vitt - basfärger som passar med allt. Også en hel del rosa har smugit sig ind. De mjuka plaggen blir lätt favoriter i garderoben, som du vill använda om och om igen.

- Wyte passer til den aktive menneske, som vil have moderne design og funktionalitet til en rimelig pris. Min favorit i den nye kollektion er collegetröjan Memphis. Den er lavet i meget smukt materiale og fungerer til det meste.

wyte
Collegetröja Memphis, Wyte, 399 kr, finder du HÄR.