Wytes nya jackor är här! Image

Wytes nye jackor er her!

Børjar det bli dags for en ny jacka? Wyte släpper nu en cool jackkollektion inför höst och vinter för dam och herr. Vi ser trendiga kamofärger och snygga pufferjackor.

I år har Wyte lavet et statement og valgt at kun ta fram jackor i et PVC-fritt materiale. En anden nyhed får efteråret er, at det er kommet i to polyesterjakker, Ellen og Alva, for at vidga prisspannet og kunne tilbyde tykke jakker til alle plånböcker som fortfarande värmer bra.

Men så her i begyndelsen af efteråret kan en tunnare jacka være skönt. På damsidan finns Klara som är en lättviktsdunjacka och kommer i fyra olika färger. For mænd finder du jackan Olle, som er en hybrid med dun framtill og tunnare vattentäta ärmar.

- Vi har fået meget inspiration fra gatumodet i Brooklyn. Vi vil få sportswearkollektionen til at funke lige så bra i stan som på skovspromenaden. En jacka ska du kunna ha överallt och i alla väder vare sig du ska till kontoret eller u två en promenad, säger Matilda Johnson, produktutvecklare på Wyte.

Wyte jacka herr Jackan Arthur, den klassiske stilrena dunjackan som du kan ha over kavajen, rekommenderat pris 1 795 kronor.

Det trendigste, som du ikke får missa på damsidan i år er dunjackan Ellen, en sportig pufferjacka som får dig til at sticka ut med sin härliga rosa färg. På herrsidan ser vi den coola jackan Herman som er i en lidt kortere model. En sporty og skøn jacka, som du også finder i en trendy kamoflage.

Wyte jacka damDen trendiga pufferjackan Ellen håller dig varm i kylan, rekommenderat pris 799 kronor.

Ser du nogen speciel trend på jackmodet i høst og vinter?

- Fremför allt pufferjackor och kamofärger. Det er en hybrid mellem outdoor og streetmode. Vi ser indslag af sport i streetmode og tvärtom och där tycker jag vi har lyckats bra med våra jackor i den nya kollektionen.

Hvordan er størrelsen?

- Størrelserne er normale, så du kan tage din almindelige størrelse!

Wyte jackorNu i begyndelsen af efteråret er det skönt med en svalare jacka eller väst som inte blir för varm. Spana in hybridjackan Olle för herr och västen Amanda för dam. Rekommenderat pris 799 kronor respektive 699 kronor.

SHOPPA HÄR: Flere nyheder fra Wyte

LÄS MER: Hållbara basfavoriter i Wyte Sustainable Collection

LÄS MER: Våga bära rött i höst!