X-cellent guide – julklappar för hela familjen Image

X-cellent guide - julklapper til hele familien

Ved du ikke, hvad du skal give væk i julklapperne? Vi hjælper dig! Her finder du de bedste pakker til hele familien.

X-cellent guide er nu igång! Hver dag finder du et nyt julklappstips, som er nøje udvalgt af Sportamores vassa tomteteam. Her kan du købe klapperne til hele familien på én og samme gang!

Med en lysdistance på 120 meter kan alle trailløbere finde den her pannlampan under julgranen. Ge bort en Cross Trail 2X 350 från Silva till alla löpfantaster som vill synas i mörkret.

Har du ikke plads til et bord derhjemme? Så har du løsningen her! Minibordet fra Stiga er kun 125 meter langt, men det er mindst lige så godt for hele familien.

Se op i backen! Her er juleklapper, som gerne må glide ind under hver gran i år. Lad Snowracer Classic Black Line fra Stiga og hjælp HT415 S fra Jofa (sikkerheden først!) være årets julklapp for kidsen!

Leder du efter den perfekte julegave til hele familien? Så er det her en gave til dig! Med Hockeyspelet Play Off Classic Hockey fra Stiga gør Sverige og Finland op om mästerskapet.

På grund af vinterens mange udflugter er det her den perfekte juleskøjte til børn. JR Ice Skate fra S.Gear gør også familiens mindste til hockeyproffs.

Med Puttout fra Easygreen kan du stå på hvilket underlag som helst, både indendørs og udendørs, og få direkte feedback på om du slagit bollen i rätt riktning med rätt hårdhet. Her er den perfekte gave til golfspillere!

Et træningskompis på håndleddet er den perfekte juleklap til både træningsfantasten, løberen og simmaren. Spartan Sport Trainer Wrist HR fra Suunto findes i sort, grønt, sølvfarvet og blåt, er prisvenligt og opfylder alt, hvad du vil have ud af en pulsklokke.

Unna din syster eller bror något extra i år - med de trådlösa hörlurarna Leaking från Pugz följer musikfesten med dig vart du än går.

Det er en julelap, der fungerer både ved opvarmning, nedvarmning og som en del af den almindelige træning. HIT Foam Roll fra Casall passer perfekt til ham eller hende, der ofte har ondt i ryggen og føler sig stabil.

Vill du skämma bort skidfantasten har vi den perfekta julklappen här: Ge bort Bruce Google från Appertiff - som både er praktisk og snygg i backen!

Hvordan kan du være den ultimative supporter for Sverige under fodbold-VM 2018? Så er det nu, du skal købe dit barn! Den perfekte juletrøje til alle små er SVFF Match Jersey Home fra Adidas!

Kender du nogen, der er træt af lange gympass med squats og burpees? Så tag et par Boxing Gloves II fra Blacc og gør dig redo til en kamp!

Hvis du skynder dig at fjerne dit syster, flickvän eller tjejkompis er Miss Smith Jacket fra Svea et sikkert kort. Den er sort, gråt og blåt og en storsælger år efter år. Varm, snygg och mysig!

Til mamma, frugan, mormor eller någon annan kvinna som behöver hjälp med balansen på halt underlag: Ge bort Metro2 W BUGrip från Icebug i julklapp! Perfekt promenadsko i vinter.

Fortsættelse følger...

LÄS MER: Derfor skal du købe dubbade löparskor