Yes! Vi har fått in nyheter från Blacc Image

Ja, det gør vi! Vi har fået nyheder fra Blacc

Nytt, nytt, nytt! Nu har massor af herliga träningsnyheter från Blacc landat hos oss på Sportamore. Her er trenderna som gäller just nu!

Redan nu i juli släpper Blacc första delen av sin härliga höstkollektion för både träning och löpning. Nytt för i år är lite dovare kulörer än tidigare, som mörkare lila, grön och asfaltsgrå. Til det tilføjerras stærke accentfarver i gult, neonrosa og lysblått.

Hvad er det mere for nye trender på träningskläderna i höst?

- Vi kommer til at se en hel del guld- og metallicdetaljer i efteråret, men ikke den skindende variant uden med en mat finish. Metallic er ikke kun trendy i selve printet på tøjet, men også i refleksmaterialer, hvilket giver god synlighet om du er ute og springer når det er mørkt, siger produktspecialist Therese Ullberg på Blacc.

blacc
Diskreta gulddetaljer är trendigt i höst.

Träningskläder med budskap, håller det fortfarande?

- At vise hvad man står for er trendigare än någonsin. Motton och budskap är något vi kommer se mycket av även i höst, så det är en trend som håller i sig från våren.

Berätta om nya träningskollektionen från är på Blacc!

- På træning er det en hel del attityd og vilje, og vi har arbejdet meget med linjer, kontraster og en pasform, der rammer muskler og er tilpasset til et aktivt rørelsemønster. Inspirationen er hentet fra stærke kvinder, revolution og viljen til at gå sin egen vej. Army-toner og et udstickende camoprint kommer skymtas i august. Inden da vil vi smygstarte efteråret med et hæsblæsende tryk i lila toner og tights med edgy meshpaneler. Så pepp!

Hvad byder du på, når det gælder løbesko?

- På løb er tonerna mer naturnära. Varma toner blandes med guldreflex og blokmønster. Detaljer som for eksempel dolda fickor, insydda reflexer och seamless-produkter är några av godbitarna vi kommer att erbjuda.

löparjacka
Den her løparjackan er et af it-plaggene fra Blacc i høst.

Hvad gælder på herresiden?

- Det er stort fokus på tekniske basplagg som t-shirtar, langærmet træningstrøje og shorts i funktionelt materiale som andas bh. Vi har også lidt mere "high end"-produkter, som er lidt mere avancerede og luksuriøse, som kompressionstights.

Hvilke plagg i den nye Blacc-kollektion kan jeg ikke savne og hvorfor?

- Du som er kille og som ikke vil se ud som alle andre i spåret må spana i løparjackan. Den har så mange gode detaljer og er virkelig prisværdig! Hvis du er ung, så er den nye lancering af Bluebell ll og den matchende bh:n til i blomprint noget, du ikke får missa.

training blacc aw17
Hvem er ikke glad for at træne i det her kit? Vi elsker det!

LÄS MER: Så meget træner Blacc-modellen Madeleine Nilsson