Årets träningstrender 2019 Image

Årets träningstrender 2019

Woher kommt das Geld für den nächsten Schritt? Några av våra favoritprofiler inom hälsa och träning bjuder på sina trendspaningar.

Pischa Strindstedt: "Folk börjar förstå tyngden i en hållbar livsstil"

Pischa Strindstedt.pngPischa Strindstedt är PT, grundare av Wörkout och coach i tv-programmet Biggest loser.

- Jag tror att trenderna fortsätter mot mycket tyngdlyftning och "vanliga" motionärer som ger sig på större elitlopp såsom maraton och triathlons. Die Leute sind sehr zufrieden, auch wenn die Fortbewegung an den Tagen, an denen es um Quickfixes geht, sehr "matisch" ist. Så känns det som att människor börjar förstå tyngden i en hållbar livsstil och hur hårt kroppen påverkas av stress. Die Kombination von Selbstfürsorge und Achtsamkeit ist ein guter Weg, den ich immer wieder beschreiten werde.

Alexandra Pizzoni: "Selbstfürsorge ist das Mantra des Jahres 2019"

Alexandra Kamperhaug.pngAlexandra Pizzoni har grundat träningskonceptet Sustainable Shapes och Night Fight.

- 2019 är året då vi är beredda att betala mer för att få en helhetsupplevelse när vi går till gymmet och söker det personliga mötet, studiogymmen kommer att få än mer utrymme. Vi aktiverar oss genom att ta kurser i tennis, ridning, gymnastik eller längdskidåkning och intresset för friluftsliv ökar ännu mer. Ich bin mir sicher, dass ich mit meinem Plan Erfolg haben werde - Selbstfürsorge ist das Mantra des Jahres 2019.

Petra Månström: "Ett växande intresse för löpning i naturen"

Petra.jpgLöparen Petra Månström är författare till flera böcker om löpning och driver Maratonpodden.

- Jag tror på ett allt mer växande intresse för löpning i naturen. Detta hänger förstås ihop med den stora natur- och ekotrenden som redan funnits en tid. Vi anmäler oss gärna till traillopp och tar de chanser som finns att komma ut i skogen och tanka energi. Att utbudet av produkter som passar den här typen av löpning är större och bättre än någonsin hänger förstås också ihop med det växande intresset.

Fannie Redman: "Träna hållbart och skit i trender"

Fannie Redman.jpgPersonliga tränaren Fannie Redman äger gymmet Kamsportslabbet och har svart bälte i judo.

- När det kommer till träning ska man försöka träna hållbart tycker jag, skita in trender och köra det som passar ens egna intressen och förmåga bäst. Men det finns fortfarande ett stort intresse för bland annat HIIT träning, elitmotionären som vill tävla i olika former samt träna som eliten. Auch Kampsport in Form von Träningsform ist möglich.

SHOPPA HÄR: Allt för din träning

LÄS MER :Wenn Sie eine Strumpfhose tragen wollen

LÄSMER: Die10 besten Strumpfhosen 2019