Ellesse – ett nytt ess på Sportamore! Image

Ellesse - ett nytt ess på Sportamore!

Tänk dig ett giftermål mellan mode och sport. Resultet blir Ellesse, ett nytt varumärke på Sportamore som gör bättre sportmode än någon annan.

Vi på Sportamore älskar sportswear och därför är vi glada att kunna presentera ett helt nytt varumärke som verkligen är i sitt esse när de gör moderiktiga kläder med sportinfluenser: Ellesse.

- Ellesse är ett italienskt sportvarumärke som grundades 1959 och har sina rötter i tennis, skidåkning och fotboll. Det italienska landslaget var till exempel sponsrade av Ellesse när de vann VM under 80-talet. I dag har varumärket hittat tillbaka till modebranschen och kännetecknas av fantastiska färger inspirerade av 80-talet och med en stark logotyp, säger Waseem Ahmad på Ellesse.

Vilken kund vänder ni er till?

- Det finns många som gillar Ellesse. Angefangen bei der alten Generation, die von der Tennisbank bis zum klassischen T-Shirt oder Sweatshirt alles trägt, bis hin zu den jungen Hipsterkunden, die sich mit der Mode auseinandersetzen und sich an den traditionellen Sport- und Lifestyletrends orientieren.

Hur är era kläder i storleken?

- Italienische Märkte sind leichter zu finden als skandinavische. Der Oversize-Trend ist sehr stark für Kinder, denn viele Frauen wollen ihre Klamotten mit einem Freundschafts-Look kombinieren.

Was ist der absolute Renner in Ihrer Kollektion?

- Trackpants sind ein Hit, vi säljer fler sådana än jeans till våra kunder. Det är också ett must have att ha ett matchat set, tänk träningoverall, precis som man hade på 80-talet.

Woher hat der Mann diese coolen Sportklamotten, die er auch als "Hemma-och-mysa-i-soffan-plagg" bezeichnen kann?

- Es geht um Styling und darum, wie Sie Ihre Kleidung anpassen können. Följ bloggarna och Ellesse på Instagram, så får du inspiration på hur du får det att se ut som fashion i stället för sport.

ellesseHurra, jetzt liegt der Trainingsanzug voll im Trend - und du kannst dich auf die gleiche Art und Weise kleiden!

LÄS MER: 3 Anhaltspunkte für Casalls nya korkserie