Här är Blaccs nya ambassadör Anna Dahlbom Image

Här är Blaccs nya ambassadör Anna Dahlbom

Hon har tävlat i thaiboxning, tagit sig tillbaka från två hjärnblödningar och äger mer träningskläder än de flest. Låt oss presentera Blaccs nya ambassadör Anna Dahlbom.

Anna Dahlbom är uppvuxen i Kristianstad och driver i dag företaget AD-Strength and Training i Malmö. Hon jobbar som PT, kostrådgivare, föreläsare, gruppträningsinstruktör och kampsportsinstruktör på skolor, och kan nu även skriva med ambassadör för Blacc på sitt CV.

- Det känns verkligen jätteroligt! Die Möglichkeit, als Botschafter für eine Marke zu fungieren, für die man sich interessiert und die man jeden Tag ändert, ist ein großes Plus, sagt Anna Dahlbom.

Har du alltid gillat att träna?

- Ja! Jag började rida när jag var fem år och har tävlat i både dressyr och hoppning. Sedan sadlade jag om till thaiboxning och tävlade på elitnivå. Allt jag gjorde, gjorde jag för att utvecklas som fighter. Jag bodde i Thailand ett par månader för att fokusera på sporten. I september 2017 fick jag min andra hjärnblödning och därefter satte hjärnskadorna tyvärr stopp för min fightingdröm. Nu är jag insnöad på CrossFit i stället!

Was ist für Sie wichtig?

- Hälsa är både fysiskt, psykiskt och socialt välmående. Um ein Gleichgewicht zwischen den dreien zu finden, braucht man A und O. Um eine Aktivität zu finden, die man ausüben will und die man regelmäßig ausüben kann, muss man sich entscheiden, ob man sie für gut oder schlecht hält.

Hur ofta tränar du?

- Två pass om dagen, fem eller sex dagar i veckan. Passen är mellan 30 minuter och 2 timmar beroende på hur min kropp känns. Jag varierar min träning väldigt mycket och kör allt ifrån boxning, löpning och simning till gym och yoga. Nu är det mycket CrossFit, som sagt.

Annas träningsupplägg en vanlig dag:

  • 10:00 CrossFit-pass med fokus på teknik. Avslutas med intervaller på assault bike eller roddmaskin.
  • 18:00 En lång och tung team-WOD tillsammans med en vän.

Anna DahlbomAnna Dahlboms garderob innehåller väldigt mycket träningskläder, vilket är förståeligt eftersom hon tränar två pass om dagen.

Wie viele Tage hast du Zeit, um die richtigen Produkte zu kaufen?

- Jag tycker att det är superviktigt att känna mig fin och fräsch trots att jag går runt i träningskläder. Om jag har på mig ett plagg som jag inte trivs i när jag tränar kan det förstöra hela passet.

Vad tycker du om Blacc?

- Jag ärt helt såld på Blacc! Jag har ett par tights som jag köpte för väldigt länge sedan som jag inte kan släppa. Deras pris, kvalitè och service är precis som det ska vara. Sogar als sie Botschafterin für die Firma war, hat sie dieras plagg gekauft.

Annas drei Blacc-Favoriten:

  1. Svarta höga tights, Control, rekommenderat pris 299 kronor.
  2. Träningslinne, Energy, rekommenderat pris 349 kronor.
  3. Sport-bh, Desert Crop Top, rekommenderat pris 399 kronor.

LÄS MER :Blaccs Yogakollektion für 2018 ist da

LÄSMER :Snabb i spåret med Blacc Running 2018

SHOPPA HÄR: Här hittar du Blacc!