Höstens bästa fritidsskor för barn 2017 Image

Höstens bästa fritidsskor för barn 2017

Vattentäta, sköna och tillräckligt slitstarka för höstens alla utomhuslekar. Här är fritidsskorna för barn som är bäst i test!

Die Fritidsskorna können sowohl am Tag als auch in der Nacht zu einem guten Preis verzehrt werden. Fritidsskor är dessutom både smidiga och rörliga - perfekt för barn med spring i benen!

Vår juniorpaneI har testat fem olika modeller från Superfit, Viking, Salomon, Kavat och Merrell så att du kan hitta rätt par till just ditt barn.

Psst! Om du är tveksam på vilken storlek du ska välja, kan du läsa den här smarta guiden.

Superfit Sport 5 Gore-Tex Kid

Test: Superfit

Märke: Superfit

Modell: Sport 5 Gore-Tex Kid

Verkaufspreis: 749 kronor

Omdöme: En stabil vardagssko.

Testpanelen säger:

Superfit Sport 5 är en favorit hos många. Skon är perfekt när barn leker flitigt på dagis eller i skolan, oavsett väder.

- Min son är nöjd. Han tycker att de är sköna och gillar att det är lätt att röra sig i skorna. De sitter stadigt på foten och passar bra att ha på förskolan, säger pappan till en av testarna.

Die Gore-Tex-Membran in der Jacke macht sie sehr strapazierfähig und klarar. Den enkla förslutningen med kardborreband gör det lätt för ditt barn att själv sätta på och ta av sig skon.

- Jag upplever modellen som väldigt stabil jämfört med andra skor vi testat. Sulan är ganska hård och oflexibel, säger en förälder.

Um die Haut zu schonen, können Sie sich eine Innensulan anschaffen, die in die Haut eingearbeitet ist.

Superfit Sport5 ist mit vielen verschiedenen Modellen und Funktionen ausgestattet, die Sie hier finden können.

Viking Sagene GTX

Test: Viking

Märke: Wikinger

Modell: Sagene GTX

Preis: 799 Kronen

Omdöme: Skön och rörlig med bra grepp på blöta underlag.

Testpanelen säger:

Wenn Sie nach einem Rucksack suchen, der perfekt für den Alltag in der Schule geeignet ist, sollten Sie sich den Vikings Sagene GTX ansehen.

- Skorna är lägre i modellen, vilket gör dem rörliga. Har du barn som älskar att springa, leka, klättra och hoppa är de suveräna, säger en förälder.

Für eine Scheune, die eine Feder hat, ist es wichtig, dass man sie auf- und abbaut. Det vattentäta Gore-Tex-membranet på skorna skyddar ditt barns fötter mot höstens regn och rusk.

- Om skon blir fuktig kan du enkelt ta ut innersulan och låta den torka, säger pappan till en av testarna.

Vid regniga dagar kan du behöva en stövel eller en sko med ett högre skaft som komplement till ditt barn, då skorna är av en lägre modell.

Hos oss finns Viking Sagene GTX även med högt skaft och kommer i två färgsättningar, du hittar samtliga modeller här.

Salomon Speedcross CSWP J

Test: Salomon

Märke: Salomon

Modell: Speedcross CSWP J

Rekommenderat pris: 899 kronor

Sonstiges: Snabbsnörad barnsko för alla väder.

Testpanelen säger:

Sköna, lätta och true to size - modellen Speedcross är ett solklart val för dig som letar efter en sko med bra kvalitet.

- Die Schuhe sind sehr schön und lassen sich gut auf Fotos abbilden. Min dotter upplevde inte ens att hon hade helt nya skor på sig, säger en av föräldrarna.

Skorna är testade i olika väderlekar och klarar höstens väta mycket bra. Für die Scheune, die sich auf dem Dachboden befindet, ist die Skorna schnabellos, denn sie bietet die Möglichkeit, die Scheune zu verlassen.

- Ditt barn kan hoppa hopprep, leka kull och spela fotboll på rasten utan problem. Skorna är så lätta att springa runt i, säger mamman till en av juniortestarna.

Greppet på skon ger ett tryggt och säkert grepp, vilket gör att ditt barn kan leka fritt även på våta underlag. Designnen får tummen upp av testpanelen.

- Min dotter och hennes kusiner som är i samma ålder tyckte att skorna var jättefina. De gillade färgerna, säger mamman.

Salomon Speedcross för barn finns i två färgsättningar och du hittar dem här.

Kavat Halland WP

Test: Kavat

Märke: Kavat

Modell: Halland WP

Rekommenderat pris: 749 kronor

Omdöme: Miljövänlig, snygg och slitstark klassiker.

Testpanelen säger:

- Snygga och slitstarka sneakers som först var lite hårda bak vid hälen, men snabbt mjuknade och blev bekväma, säger en mamma i testpanelen.

Halland från Kavat är en barnsko som passar perfekt för lek och spring under hösten. Den smarta gummiförstärkningen längs med kanterna och framme vid tån gör att skorna håller bra, även om de släpas längs hårda underlag som asfalt vid springlekar och cykelrace.

- Skorna står emot väta från marken bra, men det betyder inte att de är ett substitut för gummistövlar, säger mamman.

De två kardborrebanden på skorna gör på- och avtagning enkelt för små fingrar. De är dessutom tillverkade av ett återvunnet material i både sula och ovandel. Präzise wie Kavats andere Skomodelle sind sie aus PVC, Teflon, PTFE und anderen fluorhaltigen Materialien hergestellt.

- Der hohe Anteil an Schwefel in den Skiern führt dazu, dass die Skier auch im Freien verwendet werden können. Ditt barn kan ha dem i gymnastiksalar utan att de lämnar avtryck eller spår på golvet, säger föräldern till en av testarna.

Kavats modell Halland finns i flera färgsättningar och du hittar dem här.

Merrell Capra Bolt Low Lace Wasserdicht

Test:Merrell

Märke: Merrell

Modell: Capra Bolt Low Lace Wasserdicht

Preis: 699 kronor

Sonstiges: Slitstark och vattentät allroundsko.

Testpanelen säger:

Snygga och sköna, men något små i storleken. Modelle Capra Bolt Low Lace Waterproof är en allroundsko för barn som gillar att vara utomhus i höstens alla väder.

- Das Modell ist sehr gut geeignet, um sich zu bewegen und zu springen, sagt einer der Barnen im Test.

Skon har en bra passform och sluter om foten på ett skönt sätt, vilket gör att skon varken glappar eller skaver när ditt barn leker och stojar utomhus.

- Första dagen upplevde min son skorna som lite hårda på ovansidan, men efter en dags användning blev de mjuka och sköna, säger en av mammorna i testpanelen.

Det vattentäta materialet håller ditt barns fötter torra under regniga dagar, vilket är ett stort plus. Wenn Sie die Scheune anklicken, werden Sie feststellen, dass die Scheune mit den besten Skosnören ausgestattet ist und dass die gesamte Scheune leicht zu reinigen ist. Die Schuhe sind mit Reflexdalagen ausgestattet, auch wenn die silbrigen Details der Schuhe mit Reflexen versehen werden können.

Sie haben Merrells Modell Capra Bolt Low Lace Waterproof in vielen verschiedenen Ausführungen gekauft.

LÄS MER: Leitfaden: Sie suchen einen geeigneten Schuh für die Scheune

LÄS MER :Köp rätt vinterjacka till ditt barn