Vad skiljer mellan barn- och vuxenmodellen på Timberland 6-Inch Premium? Image

Was können Sie zwischen Barn- und Vuxenmodellen auf Timberland 6-Inch Premium?

Har du som vuxen så små fötter att du kan ha juniorskor kan det vara lockande att shoppa "samma" modell till ett lägre pris. Es ist wichtig, dass Scheunenbesitzer immer ein gutes Angebot für ihre Kinder haben.

Som vuxen med små fötter kan det kännas lockande att köpa juniorskor i stället för dam- eller herrvarianten, eftersom designen kan vara snarlik men priset betydligt lägre. Das gilt zum Beispiel für den überpopulären 6-Inch Premium von Timberland. Men sakta i backarna, tänk efter innan du klickar på köp. Det finns nämligen avgörande skillnader mellan barnskorna och vuxenversionen.

Was können Scheunen- und Glasmodelle auf 6-Zoll-Premium-Geräten leisten?

- Den största skillnaden är att vuxenkängan är skinnfodrad, vilket bidrar till en skönare passform. Det är också den detaljen som gör den största prisskillnaden. Även utseendet skiljer sig något, juniorkängan är något rundare i sin form, säger Henrik Eriksson på Timberland.

Så varför ska jag som vuxen välja just vuxenmodellen?

- Für att du får skönare komfort i vuxenmodellen. Lästen är anpassad till en vuxenfot och skinnfodret ger en bekvämare passform.

Om jag redan har ett par 6-Inch Premium hemma och är sugen på en annan kängmodell, vad har ni då för spännande nyheter för i år?

- Das Gerät auf der Startseite ist das Radford 6, ein klassisches Gerät aus der 6-Zoll-Baureihe, das mit einer neuen Konstruktion aus Sensorflex ausgestattet ist, die eine längere Lebensdauer und eine bessere Sichtbarkeit als die klassischen Geräte bietet. In der Muttersprache ist Kiri Up ein heller, neuer Sneaker für die härtere Gangart. Det är en dressad sneakermodell som funkar lika bra till kostymbyxan som till dina favoritjeans. En gammal klassiker är tillbaka i Mukluk 16.

LÄS MER: Så sköter du om dina kängor från Timberland