Därför är Nike Tanjun världens mest populära sneaker Image

Därför är Nike Tanjun världens mest populära sneaker

Tanjun från Nike var den mest sålda sneakern våren 2018. Om du inte redan är Tanjun-frälst är det hög tid att snöra på dig ett par av den superpopulära skomodellen.

Höga, låga, skinn eller mesh - det finns en Tanjun för alla smaker. Auf Sportamore findest du sogar verschiedene Versionen des beliebten Skons, denn wenn du schon ein Tanjun-Produkt gekauft hast, ist es 2018 das perfekte Produkt.

Här förklarar Nikes produktspezialist Nils Spetz varför skon är världens mest populära sneaker.

Om jag aldrig har testat ett par Tanjun, kan du kort berätta vad jag kan förvänta mig av skon?

- Du kannst mich mit einer großen Menge an Informationen versorgen. Den har en mjuk och dämpad mellansula som ger en hög komfort till en relativt låg vikt, säger Nils Spetz.

191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpgStickad ovandel i en specialutgåva av Tanjun för herrar med retrocool swoosh-logga, rekommenderat pris 649 kronor.

Nike Tanjun var den mest sålda sneakern under början av 2018. Woher wissen Sie, dass er so beliebt ist?

- Tanjun betyder enkelhet på japanska och jag tror det sammanfattar varför skon är så populär. Det är en modern vardagssko med enkel och stilren look som passar bra in i vår nordiska design. Sneaker sind immer beliebter und werden immer mehr akzeptiert, und ein Sneaker wie der Tanjun ist ein echter Hingucker, der es einem ermöglicht, sich zu entscheiden, ob man Sneaker kaufen möchte. Det är en design som inte sticker ut särskilt mycket och som passar med de flesta byxor och stilar.

191887835714_001_de55122d61d54354ba8e3e7e1d26271e.jpgDerTanjun High Rise ist eine sehr gute Version mit einem hohen Schaft und einer großen Sohle, der Preis beträgt 879 Kronen.

Wie kommt es, dass Nike Tanjun High Rise im Internet zu finden ist?

- Skon har fått en uppdaterad ovandel i nylon med förstärkningar som ser till att hålla väta ute och fötterna varma och torra. Den höga designen är gjord för att kunna bäras löst knuten för en avslappnad look eller hårt åtdragen för att se till att hålla inne värmen när kylan tränger sig på. Skon har även fått en rejälare yttersula än den vanliga Tanjun för att se till att kylan inte tar sig igenom sulan och ge ett bättre grepp på de hala underlagen. En vintervariant av Tanjun helt enkelt!

Tanjun gibt es in den Varianten låga, höga, skinn- och vintersneakers. Welches Modell ist Ihr Favorit und welches nicht?

- Ich persönlich bevorzuge die klassischsten Modelle mit Mesh-Öffnung. Enkelheten och möjligheterna att bära den till hela sin garderob gör den till en vinnare för mig.

HÄR hittar du vårt utbud av Nike Tanjun.

LÄS MER: 7 höstsneakers som klarar regn och kyla

LÄS MER :Lyxig naturlighet i Nike Terra Perma