Test av nya kollektionen från Blacc Image

Test der neuen Kollektionen von Blacc

Träningskläderna från Blacc är riktiga favoriter på Sportamore. Vi har plockat ut guldkornen ur vårens kollektion. Das ist das Beste, was ich je gesehen habe!

Vi lät en panel på tre tjejer i olika storlekar testa fyra par tights, en löparväst och en sport-bh ur Blaccs löpar- och träningskollektion för våren 2017.

3 Träningsfavoriten

Breeze

test blacc

Test av:
Träningstightsen Breeze
Normaler Preis: 399 kronor.
Omdöme: Snygga, höga och tighta.
Testpanelen säger:

De här tightsen är extremt snygga och eftersom de också är väldigt sköna, kommer du att vilja använda dem hela tiden.

- Skönaste tightsen jag någonsin provat! Materialet är mjukt, och jag gillar passformen. Jag får plats med min putiga rumpa utan problem, men de sitter åt ordentligt i midjan, vilket gör att de inte åker ned. Har du däremot lite mer mage och är mellan två storlekar kanske du ska testa den större storleken, säger testaren i storlek M.

När du tränar i dem transporterar de bort fukt och värme från kroppen på ett bra sätt.

- Älskar färgerna och materialet. Speciellt mesh-detaljerna på benen, som gör att de andas bra, säger testaren i storlek S.

Wenn der Körper zu dünn ist, kann man ihn mit einer leichten Zusatzausrüstung ausstatten, damit man nicht in der Hocke sitzen muss.

- Jag tycker hjärtformen får rumpan att se väldigt fin ut. Jag har till och med fått komplimanger från mina träningskompisar när jag haft på mig de här. Utan tvekan skulle jag rekommendera dem till en vän, säger testaren i storlek L.

Cheryl

Cheryl

Test av: Sport-bh:n Cheryl
Ordinarie pris: 179 kronor.
Omdöme: Prisvärd, anpassningsbar och low support.
Testpanelen säger:

Den här sport-bh:n blev en favorit hos de två i testpanelen som har något mindre byst.

- Jag som har små bröst älskar den här sport-bh:n! Das ist der richtige Zeitpunkt, um eine Sportart zu wählen. Är du en person som tror att billigt inte är bra så får du tänka om med den här bh:n för den levererar lika bra som en mer än dubbelt så dyr modell, säger testaren i storlek S.

Den här sport-bh:n är inte bara otroligt smickrande på, de vadderade iläggen ger en rund och fin form utan att minsta lilla bröstvårta kan anas ens genom det tightaste linnet. Tack vare att du kan reglera axelbanden kan du själv bestämma hur mycket stöd du vill ha.

- Det här är mer av en low support-bh men jag utmanade ödet och gjorde lite olika hopp på en stepupbräda med den och när jag drog åt banden gav bh:n tillräckligt mycket stöd för mina bröst, säger testaren i storlek M. Testaren i storlek L däremot kände sig inte bekväm att hoppa i bh:n, men använde den när hon styrketränade.

- När jag drog åt banden lite extra tyckte jag att den gav lagom med stöd för lågintensiv träning, och när jag skulle stretcha släppte jag bara på axelbanden, säger hon.

Alla tre som testat sport-bh:n ger tumme upp för designen, det är fint med den V-ringade skärningen fram, som visar lite klyfta utan att du riskerar att brösten hoppar ur.

På ryggen finns ett meshparti som ger skön svalka när du blir varm. Resårbandet runt bröstkorgen är skönt och håller bh:n på plats utan att klämma åt.

- Det enda som gör att BH:n inte får högsta betyg är att banden kan skära in lite i axlarna efter ett tag när du blir väldigt varm och att iläggen gör att du blir väldigt svettig om brösten. Men det är detaljer. Jag har aldrig haft en sport-bh som jag tyckt varit helt perfekt i alla avseenden. Jag skulle rekommendera den här modellen till alla med mindre bröst som vill ha en snygg, trendig, skön, lagom stöttande bh som gör plånboken glad, säger testpersonen med storlek M.

Geschwindigkeit

Speed

Test av: Träningstightsen Speed
Ordinarie pris: 299 kronor.
Omdöme: Prisvärda, utstickande och stora.
Testpanelen säger:

- De här kostar inte ens 300 kronor men du får ett par supersnygga blå tights som ger dig en liten extra kick i träningen bara av att de har en så utstickande glad färg, säger testpersonen i storlek L.

Speed är ganska stora i storleken, så om du är "allergisk" mot häng vid låren och tights som åker ned under träningen, så kan du testa en mindre storlek
än vanligt.

- Speed är perfekta när du tränar och de är också gjorda för just träning. Jag försökte trots det springa i dem, men då åker de ner en del, vilket är irriterande, säger testpersonen i storlek S.

Tyget är inte alls genomskinligt, och känns behagligt mot huden. Fukten transporteras bort väldigt bra, och sömmarna är släta.

- De är väldigt sköna att träna i. Den höga i midjan ger en skön komfort som håller inne, och uppe, alla delar runtomkring. Jag tycker de är väldigt prisvärda, säger testpersonen i storlek M.

3 Löparfavoriter

Jet

Jet

Test av: Löparvästen Jet
Ordinarie pris: 399 kronor.
Omdöme: Skön, mjuk och värmande.
Testpanelen säger:

Den här västen är mjuk och skön att ha på sig. Den är något stor i storleken, är du mellan två storlekar kan du ta den mindre storleken. Aber das ist das Einzige, was wir brauchen, wenn wir nicht in der Lage sind, Geschichten zu erzählen.

- Jag visste inte att jag behövde en väst förrän jag provade Jet. Nu har jag den varje dag. Den är användbar till mycket, jag har både spelat tennis, sprungit och ridit i den. Under jackan en helt vanlig dag värmer den också skönt, säger testaren i storlek S.

Testpanelen uppskattade att västen är lite längre där bak, och ingen tycker att den är för kort. Der Kragen sitzt sehr eng unter dem Kopf, was sehr bequem ist, aber man kann ihn auch abnehmen, wenn man am nächsten Tag in die Sonne springt.

- Västen är väldigt lätt trots att den har fodrade paneler som sitter fram och bak, som värmer bra även vid kalla vindar. Fördelen med just den här västen är stretchtyget som finns på sidorna från armhåla ner till midja, vilket ger en känsla av rörelsefrihet, säger testaren i storlek L.

Som bonus har västen bra förvaringsmöjligheter, två framfickor samt en bakficka vid längdryggen.

- En stilren och snygg väst med reflexdetaljer på dragkedjan och loggan fram och bak. Jag älskar den! säger testaren med storlek M.

Lava Kompressionsstrumpfhose

Lava

Test av:
Kompressionstightsen Lava
Normaler Preis: 399 kronor.
Omdöme: Komprimerande, reflekterande och smickrande.
Testpanelen säger:

När du först får se tightsen ser de väldigt små ut, men bli inte avskräckt. Det är kompressionen som gör det.

- När du väl kommit i dem är de normala i storleken. De är smickrande och supersköna tights som verkligen hjälpte benen att orka det där lilla extra under hela träningspasset, säger testaren med storlek L.

En bra sak med de här tightsen är att de är väldigt användbara. Trots att de bara kostar 399 kronor så kan du ha dem vid alla träningspass, oavsett vad du bestämmer dig för att göra.

- De är sköna både att träna och att springa i och jag har testat dem både inomhus och utomhus. De sitter på plats vid alla rörelser och satt även väldigt smickrande över både lår och rumpa. Ett plus är ju att tightsen hjälper till att hålla allting på plats, säger testaren med storlek M.

Tyget uppfattas som ganska tjockt, vilket kan vara skönt om du inte gillar marknadens alla kompressionstights med tunt tyg.

- Att materialet är lite tjockare gör att de är perfekta att ha utomhus. Inga troskanter eller ojämnheter i huden syns igenom. Das ist ein großer Vorteil, wenn man reflexiv ist und sich auf die Straße begibt, sägt der Testaren im Speicher S.

Überholspur

Fast lane

Test av: Löpartightsen Fast lane
Normaler Preis: 399 kronor.
Omdöme: Smarta, feminina och slimmade.
Testpanelen säger:

Ett par tights som väcker löparlusten till liv! Mit einer dünnen, rosafarbenen Strumpfhose können Sie eine Menge Geld verdienen.


- Det här är ett par löpartights som har bra och skön passform både runt midjan och rumpan men som sitter väldigt slimmat i övrigt, säger testpersonen i storlek M.

Till skillnad från många andra tights är Fast lane inte så stretchiga. De är något stelare än många andra tights.

- Älskar att det är camotights, som fortfarande känns kvinnliga. Das letzte Minus ist, dass die Strumpfhosen sehr eng anliegen. Jag gillar att tyget är ganska tjockt, det är skönt att springa i utomhus, säger testaren i storlek L.

Detaljerna uppskattades av alla i testpanelen. Du får enkelt med dig en hemnyckel på löparturen.

- Midjan är reglerbar för bättre passform och gör att du inte tappar byxorna när man springer. Reflex på korsryggen och på backsidan av benen. En praktiskt förvaring med blixtlås finns också vid korsryggen, säger testaren i storlek S.

LÄS MER: Tightsen med hög midja som är bäst i test