Test! Så bra er den nye regnjakken My Shelter fra Adidas Image

Test! Das sind die neuen Schuhe My Shelter von Adidas


My Shelter er den nyeste regnjakken fra Adidas und skal, akkurat som navnet antyder, beskytte deg mot vær og vind. Dette mener sports-og eventyrfotografen Sophie Odelberg om den nye jakken.

Adidas ist eine Marke, die sowohl im Sport als auch in der Freizeit und in der Freizeitgestaltung dominiert. De har tatt steget ut i villmarken med sine nye friluftsprodukter. Die Sport- und Eventfotografin Sophie Odelberg dro til Lofoten med den nye regnjakken My Shelter - slik klarte jakken den norske værtesten!

Test av: Adidas, My Shelter Jacke

Adidas My Shelter

Verdeckter Preis: 2 035 kroner.

Materiale: 84% Nylon und 16% Elastan.

Finnes i fargene: Gul og svart til dame, samt gul og svart til herre.

Streetsmart look møter teknologien fra friluftslivet i regnjakken My Shelter. Du findest hier ein einfaches Kleidungsstück, das du in den Händen halten kannst, und du kannst es in einem eleganten, ruhigen Umfeld aufbewahren und mit deinen Freunden teilen. Jakken har også et vanntett og ventilerende materiale som slipper ut overskuddsvarme.

- Jakken er utrolig fin, jeg elsker designet! Den er følsom og komfortabel, noe jeg verdsetter høyt, sier Sophie Odelberg.

Det er ingen tvil om at jakken er skapt for en urban look. Das Design von My Shelter ist so gestaltet, dass man es mit anderen Regnjakkern auf dem Markt vergleichen kann. Jakken har for eksempel en innvendig lomme med en kanal for høretelefoner, slik at du kan være tilkoblet uansett vær.

- Den sterkeste egenskapen er at det er en regnjakke som ikke er designet som en vanlig regnjakke. Den er litt morsommere og finere enn de fleste regnjakker. Auch wenn es sich dabei um eine kleine Tasche handelt, so kann man doch alles sehen, was man braucht, um in die Wohnung zu kommen.

Passformen er romslig og det er ikke mulig å stramme inn jakken nederst for å holde den tett.

- Det romslige designet er fint, men den egner seg ikke til all slags vær. Det er ikke en isolerende jakke siden det kommer inn luft nederst, uansett om det blåser eller ei. Derfor slipper jakken også ut varm luft som kroppen har varmet opp innenfor jakken.

Jakken er skapt for personer som liker å være ute i forskjellig vær under de varmeste årstidene, men der design vurderes høyere enn funksjon, mener Sophie Odelberg.

- My Shelter har fine detaljer og former som jeg virkelig liker. Den er passe lang og jeg elsker at ryggen på jakken går litt lengre ned over hoftene enn det forsiden gjør, det gir nemlig en veldig fin silhuett.

My Shelter er perfekt å ta frem sent på våren, sommeren og tidlig på høsten i byen snarere enn dype skoger og fjell. Den beskytter bra mot regn, men det er en kald jakke siden den er åpen nederst.

- Dette er en jakke som jeg mer enn gjerne kommer til å bruke når været blir dårligere i byen og jeg vil holde meg tørr, men fortsatt fin. Et stort pluss til de solide glidelåsene samt de store håndtakene på glidelåsene!

Sophie OdelbergSophie Odelberg, som heter @sophieodelberg_official på Instagram, tar gjerne frem sin My Shelter Jacket når det regner. Foto: Agnes Maltesdotter, som går under navnet@undanflykter på Instagram.

SHOP NÅ: Nyheter fra Adidas

LES MER :Kjenn på friheten - Entfliehen Sie dem Lärm

LES MER :Så bra er turskoen Adidas Free Hiker - jeg har testet den!