Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki Image

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

My Shelter on Adidaksen uusin sadetakki. Aivan kuten nimikin sen jo kertoo, se suojaa sinua säältä kuin säältä. Tätä mieltä urheilu- ja seikkailuvalokuvaaja Sophie Odelberg takista on.

Adidas ei ole enää pitkään ollut pelkästään juoksumaailman merkki, jota salikissat suosivat. Nyt tuotemerkki on ottanut jälleen askeleen kohti uutta ulkoiluprojektillaan. Urheilu- ja luontokuvaaja Sophie Odelberg matkusti Norjaan Lofooteille uuden sadetakkinsa My Shelterin kanssa - näin takki selviytyi Norjan karussa kelissä.

Testissä: Adidas, My Shelter Jacke

Adidas My Shelter

Preis: 170,90 euroa

Material: 84% Nylonia und 16% Elastaania.

Saatavilla väreissä: keltainen ja musta naisille, keltainen ja musta myös miehille.

Streetsmart -tyyli kohtaa ulkoiluelämän viimeisimmän teknologian Adidaksen uudessa My Shelter -sadetakissa. Takista löydät muun muassa säädeltävän hupun, jota voi kauluksesta säädellä sekä remmit, jotka helpottavat riisumista ja pukemista. Luonnollisesti takki on vedenpitävää materiaalia, joka lisäksi hengittää hyvin. Samalla se hengittää hyvin ja päästää ylimääräistä lämpöä.

- Takki on supersöpö, rakastan sen designia! Se joustaa ja on mukava päällä. Arvostan, sanoo Sophie Odelberg.

Takki on tehty viimeistelemään urbaani kaupunkilaistyyli. Design erottaakin My Shelterin muista markkinoiden sadetakeista. Siinä on esimerkiksi sisätasku, jota pitkin saat kätkettyä kuulokkeet ilman pelkoa siitä, että ne kastuisivat.

- Tämä sadetakki on niin erityinen, koska se ei ole kuin sadetakki. Se on hieman hauskempi ja nätimpi kuin suurin osa markkinoiden malleista. Vaikka ulkona sataisi, sitä tuskin haluaa näyttää siltä kuin olisi lähdössä tutkimusmatkalle.

Takki istuu tilavasti, ja siinä ei ole kiristysnyöriä alapuolella.

- Leveähkö design on nätti, mutta ihan jokaiseen säähän se ei sovi. Takki ei eristä, sillä ilmaa pääsee alta sisälle. Takki päästää pois myös lämpöä.

Takki on tehty ulkoilua rakastaville, jotka viihtyvät ulkona myös lämpimimpään vuodenaikaan. Design menee toimintojen edelle, Sophie Odelberg huomauttaa.

- My Shelter -takissa on nätit yksityiskohdat, jotka muotoilevat takkia ja joista erityisesti pidän. Takki on sopivan pitkä, ja pidän erityisesti selkäosiosta, joka tulee pitkälle alas, pidemmälle kuin etupuoli. Se tekee siluetista nätin.

Täydellinen aika kaivaa My Shelter esiin on kevät, kesä ja aikainen syksy. Se suojaa hyvin sateelta ja kylmältä, mutta avonaisen alaosan takia se jää hieman viileäksi.

- Itse vedän tämän päälle koiranilmalla kaupungissa, kun haluan säilyä kuivana, mutta näyttää silti hyvältä. Plussaa kunnon vetoketjuista ja hyvistä kiinnikkeistä.

Sophie OdelbergSophie Odelberg, som heter @sophieodelberg_official på Instagram plockar gärna fram sin My Shelter Jacket när det är regn. Foto: Agnes Maltesdotter som går under namnet@undanflykter på Instagram.

SHOPPA NU: Artikel von Adidas

LÄS MER :Du fliegst durch den Stadtraum

LÄS MER : Derneue Adidas Wanderschuh Free Hiker ist ein echter Hingucker