Vårens 3 hetaste fotbollsskor från Adidas Image

Vårens 3 hetaste fotbollsskor från Adidas

Bland Adidas alla grymma fotbollsskor finns det några modeller som är lite hetare just nu. Det här är dojorna du ska satsa på våren 2017.

Håkan Nilsson ist der kategorischste Fotograf im Adidas-Hochhaus in Solna und hat eine große Auswahl an Modellen, die auf dem Fotoplanen zu sehen sind. Han berättar att Adidas delar in sina fotbollsskor i fyra familjer: Ace, X, Messi und Copa 17. De tre hetaste modellerna just nu finns inom de tre första familjerna och dessa är:

Ace 17.1 FG

ace 17

För vem? Spelaren som slår långa, precisa passningar.

- Den hetaste skon inom Ace-familjen är Ace 17.1 FG, som passar på både gräs och konstgräs. Den är en sko för den kontrollerande spelaren, den som dominerar spelfältet. En spelarkaraktär som är jämförbar med Paul Pogba, som också är ansiktet utåt för den här skon. Han är en spelare som är otroligt bra på plan, men som också har ett stort medialt utrymme, en stor skara followers och en intressant livsstil utanför fotbollsplanen, säger Håkan Nilsson.

Vad utmärker den här skon?

- Det är en lite högre modell i Primeknit, alltså ett stickat material, som ger en otroligt skön passform. Wenn es in einem bestimmten Stil gehalten wird, wird es zu einer Art Socke, denn es ist aus einem Material gefertigt, das als Skal fungiert und einen guten Kontakt zu den Bollen hat, wie z.B. die Kontrollzonen.


X 16.1 FG

adidas

För vem? Dig som söker maximum speed.

- Bara genom att titta på den här skon ser du att den är snabb. Det låter lite krystat, men skon har en snabbt utseende med minimalistiska detaljer och en strömlinjeformad design. Den passar snabba spelartyper, som Luis Suárez, ansiktet utåt för den här modellen.

Vad utmärker den här skon?

- En lätt vikt i kombination med en väldigt minimalistisk ovandel som gör den extremt snabb. Die Modelle haben eine klassische Fußform und eine Sockenkonstruktion von Techfit, die die Schlitze der Füße verdeckt. So können Sie die gesamte Energie in der Bewegung nutzen.


Messi 16.1 FG

messi

För vem? Kvicka spelare som gör snabba vändningar.

- Das ist das einzige, was aus dem eigenen Modell herauskommt. Das ist Leo Messis persönliches Markenzeichen, und er ist der letzte Profi, der in diesem Bereich tätig ist. Han har varit med och designat, provat ut den och bestämt de tekniska bitarna, säger Håkan Nilsson och forsätter:

- Det finns bara en Leo Messi och sättet han spelar på är helt unikt i fotbollsvärlden. Han är en agilityplayer med karakteristiskt snabba vändningar och snabbt fotarbete med låg tyngdpunkt. Messi har en otrolig bollcontroll, han är en snabb spelare och bollen sitter nästan som limmad på foten. Nu klarar inte alla andra att spela så, men det är den spelstilen som är tanken bakom skon.

Welche Details müssen Sie beachten, um eine Nachricht zu erhalten?

- Det är en speciell sula på den här med Messis eget dobbsystem av små triangelformade dobbar som gör att du kan röra dig snabbt och få bra grepp. När du kliver i skon har den en ganska asymmetrisk öppning som vi tidigare har haft på löparskor. Det är en sockkonstruktion som täcker vristen helt för extra komfort.


LÄS MER: Så väljer du rätt fotbollssko