10 skäl till att älska Saucony Kinvara Image

10 korting op Saucony Kinvara

Op zoek naar Sauconys bästsäljande löparsko Kinvara die 10 jaar bestaat, hebben we 10 tips nodig om ervoor te zorgen dat het skon är så grym is.

1. Lang en smal

De Kinvara erbjuder mycket sko trots en mycket låg vikt är en stor anledning till att modellen har blivit så populär. In 2009 kwam de eerste Kinvara uit en werd er een nieuwe versie uitgebracht om te zien hoe een lätt löparsko kan worden gebruikt.

2. Lange val

Ett drop på endast 4 mm var banbrytande när Kinvara lanserades. De rest van de markering in de foto's van de Kinvara was niet goed, maar voor de laatste twee jaar was dit de standaard. Je kunt de foto's zo maken dat ze op een natuurlijke manier worden gemaakt, want er zijn veel verschillende manieren om de foto's te maken.

3. Mjuk Everun-stötdämpning

Ett lågt drop betyder vanligtvis att du får sämre stabilitet och dämpning, men inte här. Sauconys Everun-stötdämpning is dun en smidig met de beste fördelen die je nodig hebt om te ontsnappen. Det är TPU-materiaal (een soort kunststof) dat elastisch is en energie kan opnemen. Samma mjuka dämpning finns där under din första kilometer såväl som efter 500 kilometer.

4. Flexibiliteit

Mellansulan i EVA-foam ger en smidig löptur där flexibilitet står i fokus. Tillsammans med en stickad ovandel och flexskåror i yttersulan får du en löparsko som är motsatsen till stum och hård.

044208289171_003_6446e6257a5f41ec807fc8f76c22921b.jpgDe Kinvara 10 is verkrijgbaar voor dames met een grote turkos/vit färgställning en een prijs van 1 495 kronen.

5. Formfit voor een beter instapcomfort

Formfit är Sauconys fotbäddssystem som ger en skönare, mer skräddarsydd fit. Toppen av mellansulan har formats efter hur en fot ser ut, den anpassar sig efter trycket på just din fot och ger ett smidigt frånskjut. Ovandelen hebben een mjuk, sockliknande känsla i mesh die sig längs hela foten vormt.

6. Inbyggda hälpods

Saucony heeft hälpods aan de binnenkant van de hälen geplaatst om de foto's te kunnen nemen. Det här ger en betydligt bättre fit eftersom skon kramar om foten på ett skönare sätt och förstärker känslan av att skon är som ett med foten.

7. Het ezelsbruggetje aan de andere kant

Ovandelen är gjord i ett meshtyg som är både lätt och stretchigt, samtidigt som du får en tight fit. Sauconys "enginereed mesh" skapar en fin balans mellan stabilitet och följsamhet, så att du får en slitstark ovandel som låter foten andas.

635841371356_001_a80fb7387f074a4ab9a81f30b7319c08.jpgHerrmodellen van Saucony Kinvara 10 i grått, rekommenderat pris 1 495 kronen.

8. Perfect voor technische en kwalitatieve toepassingen

Kinvara är en neutrale löparsko som är suverän för snabba spurtar. Het is gjord för fart och passar löparen som vill pusha sig till max. Voor intervallträning, tävlingar och teknikfokuserade pass är det här en drömsko, mycket tack vare den låga vikten och responsiva känslan.

9. Verantwoordelijk en snabb

I ett par Kinvara rör du dig snabbt och smidigt. Skon föddes ur behovet av en träningssko med en mer naturlig känsla, som känns lätt och snabb men som inte ökar risken för skador. Je moet absoluut een elitepare vinden om de Kinvara zo goed mogelijk te kunnen gebruiken.

10. Stijlvol ontwerp

De laatste twee jaar heeft het designteam op Saucony het ontwerp en de vormgeving van het nieuwe omtyckta skon bepaald, net zoals ze ook hebben gekozen voor een själva kärnan. Designnen är avskalad och precis det du behöver, varken mer eller mindre. Dit is bedoeld om het je comfortabel te maken.

Kinvara har inte genomgått några radikala förändringar genom åren, tack vare det är och förblir den en av de mest omtyckta, lätta löparskorna på marknaden.

SHOPPA HÄR: Skor van Saucony

LÄS MER: Saucony White Noise Collection is geland

LÄS MER :Test av nya löparskorna Saucony Freedom ISO 2