14 outdoor-kap som håller dig varm! Image

14 outdoor-kappen die je helpen!

Håll dig varm och torr med snygga funktionskläder och kängor. Här är 14 favoriter som passar lika bra i naturen som i stan.

VOOR HENNE

outdoorLyxiga långkalsonger i en blandning av merinoull, Thermocool och elastan som ser till att du håller en perfekt temperatur. Peak Performance, normale prijs 599 kronen.

outdoorTimberland kängor i ny tappning med sköna sulan Sensorflex. Ett kanonköp för dig som tycker om att gå långa promenader. Timberland, normale prijs 1 395 kronen.

outdoorTunn mössa i hundra procent merinoull. Skön att ha under till exempel skidhjälmen eller cykelhjälmen. Buff, gewone prijs 269 kronen.

outdoorTunn dunjacka som är lagom varm under milda dagar och skön som ett extra lager under en skaljacka eller en kappa. Wyte, gewone prijs 799 kronen.

outdoorVattentät sko med Gore-Tex-membran och en sula som tacklar våta underlag utan problem. Salomon, normale prijs 1 595 kronen.

outdoorMjuk luvtröja med dragkedja, tillverkad i ett funktionsmaterial som torkar snabbt. Haglöfs, gewone prijs 1 195 kronen.

outdoorTunt underställ i supermjukt material. Wyte, normale prijs 299 kronen.

LÄS MER: Underställen i syntet som är bäst i test

VOOR HONOM

outdoorFluffig, varm och skön dunjacka som kommer hålla dig varm vintern igenom. Normale prijs 1 295 kronen.

outdoorOnderställsset i funktionsmaterial som håller dig torr och varm. Craft, normale prijs 349 kronen.

outdoorMet de här vattentäta kängorna på fötterna kan du gå på allla typer av underlag utan att riskera att halka! Icebug, normale prijs 1 895 kronen.

outdoorMössa i mikrofiber med värmande fleecefoder. Buff, normale prijs 299 kronen.

outdoorFunktionsbyxor du kommer att älska! Tillverkade i ett supermaterial som ventilerar, är slitstarkt, står emot vatten och vind och är väldigt mjukt. Houdini, normale prijs 1 895 kronen.

outdoorBoxershort van zacht materiaal. Skönt när det är många minusgrader utomhus. Helly Hansen, normale prijs 399 kronen.

outdoorBlockmönstrad fleecetröja som håller dig varm! Wyte, gewone prijs 199 kronen (kap!).

LÄS MER: Varma vinterjackorna som är bäst i test

LÄS MER: Stort test av underställ i merinoull