3 anledningar att älska nya träningsskon från Puma Image

3 aanbiedingen voor de nieuwste collectie van Puma

Senaste skonyheten från Puma heter Defy och frontas av coola Selena Gomez. Er is een manier waarop je kunt zien hoe je je voelt in de wereld.

Puma_Defy.pngSelena Gomez is ansiktet utåt för kampanjen och har tidigare frontat skon Phenom Satin EP.

Puma selena Gomez is een expert op het gebied van skapa skor och plagg för gymmet som funkar lika bra till vardags. Trendfaktorn är alltid hög när Puma haft ett finger med i spelet och nya träningsskon Defy är inget undantag. Om te voorkomen dat girl power-kvinnan Selena Gomez haar gezicht laat zien, hebben we drie belangrijke tips voor haar.

#1 Defy heeft een prachtig silhouet

Trenden med större, lite klumpigare skor har varit stark i modevärlden ett bra tag, men det här är första gången vi ser en platåsula på ett par träningsskor. Den rediga sulan ger en siluett som påminner mer om sneakers, och det är så snyggt!

#2 Hoge trendfaktor - en mijn perfecte functie

Den coola, nya designnen med platåsula och en svartvit färgställning har inte kommit på bekostnad av funktionaliteten. Defy heeft een dikke, gladde bekleding van Profoam (Pumas egna foam-teknologi), zodat je foto's kunt maken onder snabba sidoförflyttningar. De ovandelen zijn gemaakt van plakkend materiaal en hebben een sokliknande vorm, zodat ze op de foto kunnen worden geplaatst.

#3 Den kommer med ett fint budskap

Defy kan översättas till "utmana" eller "trotsa" på svenska och med den här lite annorlunda träningsskon vill Puma slå ett slag för att våga gå bortom det förväntade och inte böja sig för samhällets normer och krav. Visst, det är bara en sko, men vi gillar när en nyhet kommer med ett fint budskap.

Defy_2018.pngDu hittar Puma Defy i svartvit HÄR. Den kommer också i vitt, kika närmare på den HÄR. Rekommenderat pris är 999 kronor.

LÄS MER: Puma Basket Heart Patent är skimrande rätt i vår

LÄS MER: 3 aanbiedingen voor Puma Phenom Satin