Äntligen! Wytes höstkollektion 2017 är här Image

Äntligen! Wytes höstkollektion 2017 är här

Uppdaterade favoriter blandas med nya tillskott i Wyte Performance, höstens måste-kollektion för dig som vill ha sportiga snitt med en skön känsla.

Wyte dit is een hulpmiddel voor mensen die sportief willen spelen. Het is een plagg met comfort in de focus, die zowel naar de sportschool als naar de school gaat, en het grootste gedeelte van de collectie is inget undantag.

- Techmaterialet, som blev en succé i våras, har vi fortsatt att jobba med i den här kollektionen. Det finns i mjukisbyxor och tjocktröja för både dam och herr. De modellen zijn hetzelfde, maar dan met andere details. På damsidan har vi uppdaterat snitten och tagit bort resårbanden i midjan, säger Matilda Johnson, produktutvecklare på Wyte.

victoria WCT PantRosa WCT-byxorna Victoria hittar du här och den tillhörande jackan kan du kika närmare på här. Foto: Pavel Maira/Steak Sandwich.

Fans van de populaire Claes tech-byxan kunnen de modificerende variant met mesh in knävecken en meer tekniska details bekijken. Nytt för i år är ett WCT-set för både dam och herr i rosa respektive blått.

Vad mer är nytt i den här kollektionen?

- Det är en lite kvinnligare höstkollektion än innan som vi tror att kunderna kommer uppskatta. Vi har klassiska tjocktröjor med en femininare touch som Nellie sweater med två slitsar framtill.

Waar komt de inspiratie voor höstkollektionen vandaan?

- Inspiratie komt van een bezoek aan Graham Street in het trendy Soho in Hong Kong. Op deze plek vind je een prachtig konstverk dat veel mensen heeft verzameld. Den väggmålningen blev inspirationen till årets höstfärger och det är en blandning av matt rosa, vinrött samt gråa och blåa toner.

VäggmålningVäggmålningen in Hong Kong som inspirerade designteamet till årets höstkollektion.

Vilka är kollektionens godbitar?

- Melina tech-setet för tjejer, och för killar skulle jag säga Claes tech i camo-print med en crew neck. Dit is het klassieke mjukisdressen met de extra's. Je kunt er mee naar Ica, mee naar de sportschool of mee naar de soffan.

Hela kollektionen från Wyte AW 2017 hittar du här.

LÄS MER: Vrouwelijke supersvettiga squats

LÄS MER :Wat je kunt doen als je een regnjack gebruikt