Bäst i test! Vinterjackor med pälskrage Image

Test! Winterjas met pälskrage

Het is de moeite waard om de sig op te bergen, net zo nauwkeurig als het vanligt bij de här tiden på året. Här är de beste en beste vinterjackorna med pälskrage för henne.

Wat kan ik doen? Ingen! Vi har testat säsongens bästa och snyggaste vinterjackor för damer. Samtliga modeller har en fin krage i fuskpäls och är stoppade med dun och fjädrar. Här är säsongens testvinnare!

Jackan som tål det mesta

ENG_RockAndBlue_W.pngModel: Arctica, Rockandblue.

Materiaal: 100% polyester. Fyllning 80/20 dun och fjädrar.

Testpanelen säger:

Det här är en riktigt härlig jacka med många fickor, hela sex stycken utanpå och tre på insidan. Ärmarna har mjuka muddar som gör att blåst och regn inte letar sig in över handlederna och upp på armarna. Är du mer varm av dig finns det emellertid dragkedjor i ärmsluten där du kan släppa ut överskottsvärme.

- Den som vill ha en tjock och mycket varm dunjacka behöver inte leta längre, säger en frusen testare.

Designen är enkel och faller de flesta i smaken, och har en jättefin fuskpälskrage på luvan. Yttertyget får högsta betyg eftersom det känns väldigt slitstarkt och tåligt mot både väder, vind, trädgrenar och personer som knuffas i kollektivtrafiken.

Jackan med blomstrande egenskaper

ENG_Saki_Evelyn.pngModel: Evelyn, Saki.

Materiaal: 100% polyester. Fyllning 70/30 dun och fjädrar.

Testpanelen säger:

De eerste testpanelen die je kunt gebruiken zijn de fijne pälskragen die bij Saki op het jack zitten. De blommiga innerfodret is een mooie rand voor een krik die nog steeds klassiek is.

- Een lang, duurzaam en superzacht jack. Dit is de perfecte oplossing voor je onder de vintermånaderna, en het is een mooie test.

Dragkejdor i ärmsluten finns, precis som härligt varma fodrade fickor och en avtagbar luva. Jackan är fylld med dun som garanterat håller dig varm under kalla vinterdagar. Het langste bij Jackan is het resultaat dat kalla vindtar.

Jackan som osar lyx

ENG_RockAndBlue_Beam.pngModel: Beam, Rockandblue.

Materiaal: 100% Nylon. Fyllning 80/20 dun och fjädrar.

Testpanelen säger:

- Den här jackan känns riktigt klassisk. Den passar lika bra för en dag på stan som i skogen med hunden, säger en testare.

En annan i panel vill lyfta fram att jackan känns lyxig och även är snygg. Luvan, som har snygg svart fuskpäls, går att ta av om man skulle vilja. Op dit model heb ik dragkedjor in ärmsluten, en ingen dragsko in midjan. Als het midden van het land niet gemarkeerd is in het model, kun je een fijn siluett maken als je op de brug staat.

Beam känns lätt att ha på sig och är inte den tjockaste varianten på marknaden. Perfect voor overdag als het een beetje min is, maar wel superkal.

Jackan som värmer frusna själar

ENG_Celeste.pngModel: Celeste, Saki.

Materiaal: 100% Nylon. Fyllning 70/30 dun och fjädrar.

Testpanelen säger:

För kyliga dagar passar den här jackan väldigt bra. Den har en stor, fluffig fuskpäls på luvan och hög krage som går långt upp.

- Je ziet er knap någon halsduk uit, terwijl de höga kragen värmer. Jag gillar även de långa längderna, perfekt nu med den stora trenden med långa dunjackor, säger en testare.

Jackan är dunfylld och känns väldigt värmande och härlig, säger en annan nöjd testare. Net als de andere Saki-jackan die ik heb getest, heeft het model een blommigt innerlijk dat piggar upp en bryter av det svarta yttertyget. Fyra ytterfickor finns, varav de nedersta är fodrade. Het is ideaal om de händerna i, andra ord te bekijken. Både pälskragen och luvan går att ta av för en cleanare look.

SHOPPA HÄR: Jassen voor henne

LÄS MER: Trendy laarzen van Svea