Bäst i test: Yogabyxor 2020 Image

Beste test: Yogabyxor 2020

Als je yoga gebruikt, kun je yogaklassen vinden die je helpen om je volledige bewegingsvrijheid en flexibiliteit te vergroten. Vår yogi-testpanel har gjort solhälsningen i årets bästa yogabyxor.

Yogabyxor eller yogatights ska vara sköna, sitta åt på rätt ställen och ge dig all möjlighet att röra dig fritt i alla olika övningar, oavsett vilken yogaform du ägnar dig åt. Vår duktiga testpanel har fått utöva yoga i sju olika modeller.

Direct winkelen? Ontdek alles over yogakleding en -trusten

Casall.jpgModel: Flow broek met laag kruis

Merk: Casall

Det här var extra bra: Kvaliteten. Byxan känns tunn, luftig och stretchig utan att vara genomskinlig.

Testpanelen säger: Den här model är en haremsbyxa, alltså tight i benen men lös och låg i grenen. Det hindrar dock inte rörligheten, eftersom tyget är stretchigt och byxan är smart sydd men sömmar på rätt ställen. Yogabyxorna går helt i svart och har Casall-loggan på baksidan av benet. Nedtill på benen bir tyget veckat tack vare en liten resår, fint! De modellen zitten in de beste hållet, dus kijk maar eens naar de mooie verhalen die je op tv tegenkomt.

- Modellen är cool om man gillar haremsbyxor, jag kan absolut se att jag kan ha de här utanför yogasalen också om jag vill, säger en testare.


Blacc - Conduct.jpgModel: Gedrag

Märke: Blacc

Det här var extra bra: Yogabyxorna är följsamma. Det finns inte en krigarposition du inte kan göra i den här models.

Testpanelen säger: Extremt mjuka och vida yogabyxor gjorda av polyester och elastan. De sitter som en dröm på kroppen, hälsar testpanelen.

- Jag vill bo i de här byxorna! säger en entusiastisk testare.

Passformen är lös, speciellt kring höften och nederdelen av magpartiet, alltså under midjan. Middenjan zit strak, en als je dat doet, krijg je een nieuw verhaal. Det går också att vika ned midjan. Benlängden är normal, men är du över 170 centimeter kan byxorna kännas lite korta i benen. Byxorna är i övrigt svala på kroppen och passar perfekt för lugna yogapass.

De här sköna yogabyxorna i vid model finns även i svart, blått och lila.


Blacc - Flatter HW Tights NY.jpgModel: Flatter HW Panty

Merk: Blacc

Det här var extra bra: Midjan är hög och sitter uppe, oavsett hur många solhälsningar du gör - perfektion!

Testpanelen verwijderen: Testpanelen säger att de älskar att tyget upplevs lite måninspirerat, det känns yogiskt på ett härligt sätt. Ook de lichte, matte känslan in tyget is positief. Als je två storlekar gebruikt, kun je de mindre bekijken, want modellen är lite stor i storleken.

- Als je midden in de nacht goed zit voor je spieren, heb je geen last van je pranayama. Een tight zit superstrak, maar als je hem voor honderd procent bekijkt, krijg je een testare.

- De sitter faktiskt snyggare än de gör på bilden på hemsidan. Jag älskar de här tightsen och skulle rekommendera dem till alla yoginis där ute - de kommer vara de där tightsen du alltid använder först när du har tvättat bara för att de är så sköna, säger en annan testare.

Finns ook in helsvart.


Nike - Yoqa Wrap 7-8 Tight NY.jpgModel: Yoga Wrap 7/8 Strak

Merk: Nike

Det här var extra bra: Den genomtänkta designen, mjukheten i materialet och wrap-detaljerna.

Testpanelen säger: Fantastiskt mjukt, stretchigt funktionsmaterial. Degene die de här tightsen heeft ontworpen verkligen en riktig yogaälskare. De känns inte alls som Nikes vanliga träningstights eller de som är anpassade för löpning utan de har verkligen träffat rätt när det gäller att välja ett passande material för just yoga, konstaterar testpanelen. Het ontwerp met de wikkeldetaillering in het midden en ook de bijpassende details in de benen is heel eenvoudig en heeft zelfs een jättebra functie. Panty's hebben dessutom en dold ficka på insidan bak vid svanken.

- Det här måste vara de absolut skönaste och mest följsamma panty jag någonsin har haft på mig! Får en riktig wow-känsla när jag sätter på mig dem för första gången, säger en testare.

- Jag kan uppleva att många tights med hög midja rullar ner i midjan när man tränar yoga och exempelvis gör positioner med rotationer och framåt- och bakåtböjningar. De här tightsen sitter däremot uppe utan att midjan rullar ner eller skär in, tack vare omlott-designnen. Hur bra som helst! konstaterar en annan.


Nike - Yoga Luke 7-8 Tight.jpgModel: Yoga Luke 7/8 Strak

Kleding: Nike

Det här var extra bra: Perfekt passform och stretch i tyget.

Testpanelen vinden het goed: Det här är ett par svarta tights som är hundra procent squatproof. De taille is rekbaar en tegelijkertijd is het belangrijk dat de panty goed aansluit op de spieren. De sitter is een andere skinn en heeft een testpanel. Midjan heeft een hoge navelniveau en yogipanelen tycker att tightsen funkar för all types av yoga, men bäst vid vinyasa flow och ashtanga. Het ontwerp is klassiek en heeft een lichte, ronde zijkant met een metalen metalen rand. Enda nackdelen testpanelen identifierar är att tightsen bör tvättas i skonsamma program, då materialet visar vissa tendenser till känslighet.

- Als je een panty met een hoge middenlengte en een hoge kvalitet hebt gekocht, dan is dit een goede keuze.


ICANIWILL.jpgModel: Naadloze Define-panty

Merk: ICIW

Det här var extra bra: Passformen, de sitter åt på rätt sätt och smickrar silhuetten.

Testpanelen säger: Det här är ett par seamless-tights med bra passform och hög midja. Testpanelen tycker att de fungerar bra att yoga i. Tack vare stretchigheten sitter tightsen bra på många olika kroppsformer. Het gaat ook goed als je in het midden van de dag de benen neemt, wat een voordeel is als je op het juiste moment gaat zitten.

- Färgen är så fin, lite dov grå och tightsen har en diskret logotyp på låret, säger en testare.

- Jag har ibland upplevt att seamless-tights kan kännas lite randiga och på grund av det skava om du står mycket på knäna. Jag upplever inte att de här gör det, och det är väldigt positivt, säger en annan.

Ook verkrijgbaar in een grote variant.


Filippa K.jpgModel: Hoge naadloze legging

Merk: Filippa K

Det här var extra bra: Midjan, som är en decimeter hög och ribbad.

Testpanelen säger: Seamless-träningskläder har blivit superpopulärt på senaste, och det är lätt att förstå varför tycker testpanelen.

- Det är ju som att gå runt i ett mysigt underställ, fast snyggare, säger en.

De här tightsen är däremot inte superstretchiga, utan tyget är istället mer åt det stumma hållet. De panty's zijn ook niet lang genoeg om in de winkel te blijven, dus je kunt de panty's gemakkelijk meenemen naar de winkel als je tussen de tv's door gaat. De är hellånga även på dig som är längre än snittet.

- De magneet kan in alle richtingen bewegen om te voorkomen dat hij in de weg zit. Panty's zijn supermodern, väldigt Scandinavisch en sober, en jag had bara hunnit ha på mig dem i en minut när min kille sa "oj, vilka snygga panty!", säger en testare.

Als je de panty's hebt aangetrokken, heb je een volledig rörelsefrihet en kun je de panty's dragen - behalve als je gaat yoggen - op je eigen tijd.

SHOPPA NU: Yogakläder och utrustning

LÄS MER :Grote köp- en skötselgids voor yogamattoren