Daddyfitness: Föräldrar, aktivera era barn Image

Daddyfitness: Föräldrar, aktivera era barn

Gabriel Gavric is PT in de sportschool en heet "Daddyfitness". Hij is de grootste pappa van alle tv-series. En voor hem is het belangrijk dat hij zijn actieve levensstijl deelt met een mycket träning.

VOORDELIGE SPÖRSMÅL

Det är inte ovanligt att Gabriel "Daddyfitness" Gavric, 38, alarm ringer mellan klockan fyra och fem på morgonen. Gavric heeft vaak een drukke dag achter de rug met persoonlijke problemen en een baan op Daddyfitness77.se. Tegen de bloggar han, är en flitig instagrammare, följ honom HÄR, och tillbringar så mycket tid som möjligt med sina söner Mio och Leon. Hans intensive live gör att vila och pauser får stå tillbaka.

- Mängden jobb och utveckling med mitt företag hämmar min återhämtning, och det är på den punkten jag brister som representant och ambassadör för mitt yrke som PT och coach. Men kärleken till och från mina barn är världens bästa återhämtning, samt kärleken till mitt yrke som ger mig energi tillbaka, säger han.

daddy fitness
Gabriel Gavric sport en leert samen met zijn vrienden Leon en Mio. Foto: Privé

Dina barn är väldigt aktiva och rör på sig mycket. Wat zijn de beste tips voor andere föräldrar die ervoor kunnen zorgen dat Dina Söner het zo goed mogelijk doet?

- Det handlar mycket om hur man är som föräldrar. Era intressen blir barnens intressen redan vid födseln. Jag ser alldeles för mycket hönsföräldrar där det är mycket "ojojoj" och "ajajaj". Äpplet faller inte långt från trädet, sådana föräldrar, sådana barn. Jag är trött på tänket att det är "för mycket" träning - mina barn tränar och aktiverar sig varje dag med fotboll, boxning, cykling och lekar i lekparker. I mitt hemland är lekparkerna fulla sju dagar i veckan från gryning till skymning och där går McDonald's i konkurs eftersom alla äter hemlagat. Här är det tvärtom, McDonald's är fullt och lekparkerna ekar tomma. Som förälder krävs det närvaro och energi för att kunna kombinera känslan mellan lek och allvar. Det är så mjäkigt i dag, att alla ska vara medel och lika bra i allt. Äh, kör bara kör, tycker jag!

Du tränar flera klienter varje dag, hur mycket och vad tränar du själv?

- Jag ligger på 12 till 14 pass i veckan. Jag har mellan 10 och 14 PT-klienter om dagen och strö-håltimmar här och där då jag kan köra korta och intensiva pass. Jag tränar otroligt varierat: tung styrketräning med hög puls, intensiv träning med egen kroppsvikt, chins och dips och så fokuserar jag mycket på svaga muskelgrupper, som mina ben. Met 14 pt-klienter om dagen blir det även mycket passiv aktivitet genom att jag visar övningar och hämtar och lämnar vikter.

daddy
Daddyfitness heeft zijn Instagram pagina. Ga naar @daddyfitness in je eigen leven. Foto: Privé

Vad är ett hälsosamt liv enligt dig?

- Balans is de oplossing voor een fantastisch leven - glädje, lycka och kärlek i balans med hälsa, jobb och familj. Als je je ego laat zien en je focust op jezelf en op je eigen interesses, zorg dan dat je een ster wordt en dat je een ster wordt voor anderen. Voor mig is het belangrijk om energie te vinden op een manier die het mogelijk maakt om energie op te wekken, om de energie en de kosten van het leven te verminderen en om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt.

Wat is een typische middag ut för dig?

- Ik kom uit Servië en ik heb de matcultuur van mijn land leren kennen met mijn kött en fisk. Ik heb veel energie overgehouden na een lange dag in de sportschool en ben op weg naar de kvällen. Tot de middag is het ofta grytor med kött eller fisk och fetter. Jag äter väldigt varierat och mycket husmanskost. Mijn dieet en mijn eetgewoonten passen bij mijn levensstijl en mijn activitetsmönster.

Vad äter du när du vill unna dig något riktigt gott?

- Jag äter faktiskt gott varje gång. Jag älskar mat, men balanserad mat. Jag äter inte godsaker och strunt och jag äter inte tunt och lätt. Jag älskar min mammas mat och tidsbristen gör att hon ofta kliver in och fixar matlådor till mig - lasagne och stroganoff och sådant i Balkan-tappning. Det är galet gott, men annars föredrar jag mer mycket mat och lagom gott än lite mat och supergott.

daddy fitness
Ibland händer det att Gabriel Gavric byter träningskläderna mot jeans och en snygg skjorta. Foto: Privé

Hoe viktigt är det för dig att en framtida partner tycker om att träna?

- Eerst en vooral kan jag aldrig een fitnessfreak voor je baby vinden, dat is balkongen of dörren voor henne - bara att välja. En kvinna för mig har balans, äter mat, tar hand om familj och prioriterar jobb. Hon får gärna träna varje dag och ha en sund, fräsch livsstil och en medvetenhet och förståelse för träning och hälsa, men för sin egen skull och sin livsstil, inte för att lägga upp en rumpa på Instagram eller visa hur duktig hon är på att äta tonfisk och svepa protein. Det är ingen kvinna för mig.

Welke kroppsdel heeft u het liefst?

- Jag ser inte längre på min fysik på det sättet. Toen ik nog jong was, waren fysiken, kroppen en muskelgrupper väldigt starkt i fokus men now ser jag till helheten och fokuserar mer på mina brister. Als je je levensstijl, je gezin, je problemen en de kosten onder de loep neemt, probeer dan te zorgen dat je fysiken sitter snyggt.

LÄS MER: Daddyfitness visar tre övningar som råder bot på pappakroppen

Fakta:

Naam: Gabriel Gavric.

Ouder: 38 jaar.

Gezin: Sönerna Mio och Leon.

Bor: I Stockholm.

Gör: Personlig tränare, entreprenör och bloggare.

Hemsida: Daddyfitness.se.