Därför är en pulsklocka en urbra julklapp Image

Därför är en pulsklocka en urbra julklapp

En pulsklocka är den perfekta julklappen både till din partner, förälder, ditt syskon eller bästa vän. Vi guidar dig rätt.

Het is een trend om te tränneren, en met de pulsklocka op je armen kun je de roligare en enklare att mäta träningen. Het probleem is dat de situatie anders is dan dat je je moet aanpassen aan de löpcoach als je een klock op je armen hebt. Kun je een klocka kopen die je aan het werk zet in een mooie omgeving en die daardoor heel moeilijk te vinden is? Då är en Suunto-klocka perfekt.

Varför är en Suunto-klocka en bra julklapp?

- Een Suunto-klocka is geweldig om te gebruiken als je op zoek bent naar een plek waar het goed toeven is en die je inspireert om na het schoolbord en de soffmys te ontspannen. En klocka skapar förhoppningsvis motivation till den som får en klocka för första gången - och ger en kick till den som får en uppdaterad version. Syftet är ju att komma ut och njuta av de lugna och stillsamma mellandagarna, så varför inte göra det med en löprunda eller cykeltur? säger Mikael Frolich på Suunto.

Wat is de beste vaardigheid tussen een pulsklock en een multisportklock?

- En pulsklocka och multisportklocka är egentligen samma sak. Een multisportkluis heeft specifieke functies voor verschillende activiteiten, terwijl een pulskluis pulsen kan zien en een licht en enklare model kan vormen.

Wat moet je doen om een Suunto-klock in de winkel te krijgen?

- En motionär och en nybörjare på träning är de som har mest nytta av en pulsklocka. Dels som motivator och kompis som sporrar dig att ge dig ut trots snålblåst en måndagskväll och dels för att du som nybörjare och vanlig glad motionär kommer kunna se indikationer på förbättringar snabbt. Je kunt de träningsformer die je voor je werk kunt gebruiken heel snel vinden. Wat is de kans dat je ziet hoe cykling het beste resultaat oplevert en hoe het individu het beste voor zichzelf kan zorgen?

De som är på en högre nivå, då?

- Elitidrottare vet sina begräsningar och känner sin kropp, men älskar statistik och vill hålla stenkoll på sin form. Klockan ger dem ett kvitto på vad träningen gett.

Hoe weet je welk model je kunt kopen?

- Jag skulle läsa in mig på recensioner om användarvänlighet. Sedan har ju passform och utsende väldigt stor inverkan också. Het enige wat utslagsgivande är tydligheten i klockan. Stor en tydlig display är A och O.

Ultimata drömklockan att få i julklapp?

- Er zijn meerdere goede modellen, maar nu is Suunto Ambit3 Sport Hr het voordeligste alternatief.

pulsklockaDrömklockan!

LÄS MER: Spana in nya Suunto Spartan Ultra