Därför ska du köpa Houdini Image

Maak kennis met Houdini

Als je je kleren van Houdini afhaalt, kun je het probleem oplossen. Als je geen kleding koopt die voldoet aan de eisen van een miljon. Hoe kun je ervoor zorgen dat je zo lang mogelijk onderweg bent?

Houdini är enkelt. Deras ziptröja Power houdi är beroendeframkallande och vi vet ärligt talat inte hur vi skulle överleva utan deras Motion pants. Er zijn meer manieren om Houdini aan te trekken - bijvoorbeeld deras omfattande hållbarhetsarbete. Om du gillar outdoor-aktiviteter tycker du förstås att det är viktigt att värna om miljön, och det har Houdini förstått.

Wat is er mis met deze hoge kwaliteitsnormen?

- Vi anser att alla måste ta sin del av ansvaret för vår planet. Als je dat niet doet, kun je olika mycket insatt i olika frågor zien, maar als je dat niet doet, heb je een goede ansvar voor wat je doet en wat je doet. Vårt mål är inte bara att ha så liten inverkan som det går utan att vi i framtiden till och med bidrar positivt till att vår jord blir en bättre plats, säger Mia Grankvist på Houdini.

Is kläderna ni tillverkar snälla mot miljön?

- Det korta svaret är ja. De langste zwakte is dat je alle problemen aanpakt die je tegenkomt als je miljöarbetet hebt, alles tussen de waarde van het materiaal, hoe klädernaras produceert tot hoe de slutligen kunnen återvinnas för att inte hamna i soporna. Våra plagg är redan från designstadiet genomarbetade för att vara så miljövänliga som det går och vi blandar aldrig material som omöjliggör återvinning. De flesta plaggen är tillverkade av återvunna eller förnyelsebara eller återvinningsbara fibrer, ofta en kombination av allla tre.

Hoe kan iemand anders een Houdini-plagg maken die zo lang is als ik?

- Je kunt het beste alle roliga äventyr gebruiken, want een plagg die op een roliga saker wordt gebruikt, is vaak beter dan een plagg die niet langer in de garderobe ligt en een plagg die je niet kunt gebruiken. Våra plagg är gjorda för att tåla hård användning, men du ska ändå vara aktsam när det går, som när du tvättar dina plagg. Tänk på att stänga blixtlås, välj rätt temperatur och torktumla inte plagg - det sliter bara på dem i onödan. Vädra plaggen om de inte är så smutsiga. Är olyckan framme, se till att laga dem, så kan de hänga med på ännu fler äventyr i framtiden.

Wat kan je doen als je een Houdini-plagg maakt?

- Då ska du lämna in dem till oss så ser vi till att de går till återvinning och blir till nya fina plagg.

Vilken är er största hållbarhetsutmaning just now?

- Om ut kunskapen te vinden over allt som görs och allt som kan göras. Om alla gör sitt bästa kommer vi kunna fortsätta njuta av en frisk natur. Vi genomför just now en hållbarhetsanalys av vårt företag för att säkerställa att vi lägger vårt fokus på de områden där vi kan göra störst skillnad. Vi ser ljust på framtiden.

houdini

Hela Sportamores utbud av Houdini hittar du HÄR. Foto: Fredrik Schenholm