Färgstarkt och oversized för killar i höst Image

Färgstarkt och oversized för killar i höst

Invloedern John Fornander har koll på säsongens sportiga ytterplaggstrender och delar med sig av sina tips för en snygg höst.

Sportswear herrJohn Fornander inspireert dagligen met pittige foto's en trendy streetwear op verschillende sociale media. Bekijk zijn Instagram @johnfornander.

Vi kan nu säga välkommen tillbaka till 90-talet och uppdatera höstgarderoben (om du inte redan har gjort det) med sportiga och färgglada plagg. Sportkleding is het meest trendy kledingstuk van 2018, omdat het funktionellt, bekvämt en snyggt is. De trendiga och puffiga jackorna som synts på damsidan ser vi även för killar.

- De jacks van Fila, Kappa en Ellesse zijn allemaal hetzelfde en de beste tips zijn om achter de jacks van deze merken aan te gaan. Skaljackor är något som har blommat upp i höst och jag tror att vi kommer få se mycket färger eftersom 90-talet var väldigt färgstarkt, säger influencern John Fornander som har stenkoll på mode och trender.

Den 90-tals inspirerade dunjackan sär ett säkert köp i höst. John Fornanders tips zijn: ga op zoek naar een mörk färg met någon färgstark detalj of, om du vågar, klicka hem enfärgad jacka i en stark färg. De meeste mensen hebben een oversized look en passen bij hun enfärgad jack met een stoere hoodie. Een licht, större, vitaal T-shirt dat onder de capuchon past, is een mooi detail.

EllesseDe här gula jackan van Ellesse is helemaal geweldig! För en mer oversized stil kan du gå upp en storlek. De prijs is 999 kronen.

- På skofronten gillar jag när det är simpelt och kör helst på ett par fräscha svarta sneakers. Jag gillar även vitt, men de är tyvärr inte vita särskilt länge. Mina personliga favoriter är ett par klassiska svarta Vans, väldigt stilrena skor som passar till allt.

VansCombineer je outfit met de klassieke Vans, voor 649 kronen.

SHOPPA VAN: Sportkleding

LÄS MER :Herrjackorna du inte vill missa i höst

LÄS MER :Stor test av 10 underställ i syntet