Guide: Köp rätt Reebokshorts för din träning Image

Leeswijzer: Koop een Reebokshort voor uw dagelijkse training

Welk type korte broek is het beste geschikt voor op de sportschool, in crossfitboxen, bij de jogging en bij löpningen? Reebok Hier vind je een aantal modellen die je helpen bij het vinden van het juiste träningsform.

Haal het maximale uit je werk als je een korte broek hebt! Victoria Cederlund Lennartsson på Reebok guidar dig genom märkets olika modeller så att du kan hitta rätt shorts just för dig.

Korte broek voor crossfiten!

shorts
Ett par surfarinspirerade shorts är helrätt i boxen!

Voor hier: - Vi har tagit den längre surfarinspirerade models från stranden in till boxen. Våra boardshorts i crossfitsammanhang är ett måste i crossfitgarderoben. Viktigt i crossfitsammanhang är att kläderna ger rörelsefrihet och är hållbara. Omdat crossfit een hoge krav på både passform en rörelsefrihet oplevert, wordt een korte broek gemaakt met hoge sidoslitsar en fyravägsstretch. Skivstänger och repklättring sliter hårt på kläderna, därför är plaggen förstärkta med kevlar och cordura, säger Victoria Cederlund Lennartsson.

shorts
Satsa på ett par shorts i starka färger och mönster!

Voor dam: - Den korta hotpants-modellen är väldigt populär i boxen på grund av sin rörelsefrihet. Als je een hotpant hebt en je hebt een licht, luchtig model, dan kun je een korte broek met stretchmateriaal en elastiskt middenstuk kopen, met sterrenfilters en tuffa-prints.

Hitta rätt shorts voor op de sportschool!

Voor haar en moeder: - Samma principer som för crossfit gäller men du behöver inte lägga lika mycket fokus på att ha de dyraste, mest hållbara shortsen med kevlar-förstärkningar. Satsa på ett par snygga, följsamma shorts i boardshorts-modell i funktionsmaterial.

Välj rätt shorts för löpningen!

shorts
Luftiga shorts med tajta innershorts är skönt på löprundan.

Voor haar en moeder: - Välj ett par lätta, luftiga, följsamma och gärna korta, så kallade split-shorts som är väldigt luftiga och inte stramar. Gillar du inte den fria känslan finns det 2-in-1-shorts där du närmast kroppen har ett par tighta byxor med en lösare lättviktsbyxa utanpå. Det är en fördel om shortsen är utrustade med en liten svettsäker ficka där du kan förvara nyckel och pengar. Satsa på shorts i funktionsmaterial som transporterar bort fukt och håller dig sval.

Hitta rätt shorts för yogapasset

shorts
Upendo Taylor, graffitikonstnären, heeft deze coole mönstret voor de här yogashortsen gemaakt.

Voor moeder: - Välj ett par shorts i hotpants-modell med extra bred linning för bra passform!

Is Reebok inget märke för dig? Trek shorts aan van Nike, Adidas of Puma!

LÄS MER: Gids: Så hittar du rätt tights för träningen