Guide: Välj rätt skidjacka från Peak Performance Image

Gids: Välj rätt skidjacka från Peak Performance

Skal eller en fodrad variant? Vi guidar dig rätt bland de tio mest populära skidjackorna för dam och herr från Peak Performance.

Skidsäsongen är här! Rätt utrustning gör upplevelsen bättre i backen. Vi hjälper dig hitta rätt skidjacka från Peak Performance!

alpintEen van de belangrijkste tips van Peak Performance is het vinden van een oplossing voor je rug!

GIDS VOOR SKIDJACKS VAN PEAK PERFORMANCE

Alpine jack

alpine

Fins voor: Både dam och herr

Pastar dig som: Letar en högpresterande jacka. Hij is gemaakt van Peak Performance professionella skidåkare en is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle soorten jacks, året runt.

Perfecte temperatuur voor het paard: Trelagers Gore-Tex ger ett bekvämt mikroklimat på insidan och håller allt väder på utsidan - dock kräver jackan att du arbetar med lager på lager undertill.

Detaljer som utmärker jackan: Den stilsäkra designen, rymlig fast huva med plats för hjälm, ventilerande dragkedjor och välplacerade fickor med hål för mediasladdar.

Tänk på att: Jackan är något längre bak än fram, och har en normal passform. Gebruik je jasje als een sköljmedel en gebruik je tvättråden nog steeds voor een product met een lange levensduur.

Bec Jas

Bec

Fins voor: Herr

Passar dig som: Dit is het jack dat Peak Performances maakt voor Freeride World Tour. Bec är en tuff jacka i kraftig konstruktion med tekniska detaljer och funktionalitet. Det andningsbara materialet skyddar under alla dina skidäventyr.

Perfecte temperatuur voor de warme man: Står emot väta och vind men kräver att du adderar underställ och mellanlager för att stå emot minusgrader.

Detaljer som utmärker jackan: Bröstficka med dragkedja och knappar. Putsduk voor skidglasögon in fickan. Avtagbar snökjol med snap-in-system till de flesta av Peak Performance byxor.

Tänk på att: Jackan har en avslappnad, och något längre, passform.

Zwaartekrachtjasje

gravity

Past voor: Dam

Passar dig som: Söker en jacka med en lång lista över oumbärliga friåkningsfunktioner - i en iögonfallande design.

Perfecte temperatuur voor de här jackan: Gravity-jackans trelagerkonstruktion i Gore-Tex skyddar mot vintervädret och den goda andningsförmågan gör att du slipper den där klibbiga känslan. Gebruik een lager jackan na de temperatuur voor een optimaal effect.

Detaljer som utmärker jackan: Innermudd i lycra med hål för tummarna. En innerficka med dragkedja och förstärkt hål för hörlurar. Elastiska sladdöglor på insidan för hörlurssladden. Laminerad kant på huvan som passar till hjälmen när vinden ligger på.

Tänk på att: Följa tvättråden för att säkerställa att jackan fungerar som bäst under många säsonger framöver.

Radicale jas

radical

Fins voor: Herr

Passar dig som: Letar efter en vatten- och vindtät skaljacka i sobert grön med mycket god andningsförmåga och en mängd tekniska funktioner.

Perfecte temperatuur voor de warme man: Om du vill ha ett bra skydd på berget så har du kommit rätt. Anpassa till olika temperaturer genom att addera lager under jackan.

Detaljer som utmärker jackan: Putsduken för skidglasögon i fickan, tvåvägsdragkedjan fram och ventilationen under ärmarna.

Tänk på att: Jackan har en avslappnad passform och Recco-reflektorn i luvan gör dig sökbar på berget.

peakAls je een krik wilt kopen, moet je een lager onder je krik leggen, een ondermaats kroppen zoeken en een mellanlager in fleece leggen.

GIDS VOOR DE FODRADE JACKORNA FRÅN PEAK PERFROMANCE

Jas Anima

anima

Fins voor: Dam

Passar dig som: Letar efter en stilren jacka som håller dig varm och skyddar dig mot vädrets makter. Dessutom är Anima lika gångbar i pisten som i stan!

Perfekt gematigd voor den här jackan: De verschillende en isolerende temperaturen in Anima Jacket in combinatie met het vind- en vattentäta skalet zorgen ervoor dat er veel mindere temperaturen zijn. Als de temperatuur hoog is, moet je de ventilatie onder je arm regelen.

Detaljer som utmärker jackan: Metall-P-stilstand op bröstet. En mängd praktiska fickor och en avtagbar luva som går att justera i två håll.

Tänk på att: Matcha din skidjacka med Anima damskidbyxor för en komplett skidlook.

Blackburn Jas

blackburn

Past bij: Dam

Passar dig som: Letar efter en bekväm och stilsäker Peak Performance-klassiker med fantastiska isolerande och väderskyddande egenskaper.

Perfecte temperatuur voor de warme man: Det tjocka vadderingen i anddun ger en naturlig och riktigt skön värme som stänger ute det kyligaste vintervädret. Det yttre skalet är dessutom vatten- och vindtätt.

Detaljer som utmärker jackan: Den lite längre feminina siluetten, perfekt för både skidbacken och en shoppingtur på stan. Riktigt bra tekniska detaljer som du bara kommer att älska.

Tänk på att: Alltid följa tvättrådet på din dunjacka och att torktumla med tennisbollar i låg temperatur i minst fem timmar.

Winterplace Jas

winterplace

Past bij: Dam

Passar dig som: Letar efter en stilsäker skidjacka som är utformad för att ge dig extra vaddering där den behövs som mest.

De temperatuur is perfect voor een hoge temperatuur: Minusgrader är inga problem för den här jackan. Winterplace passar perfekt under kyliga vinterdagar.

Detaljer som utmärker jackan: Den trendiga designen, dragskon nedtill tillsammans med funktioner så som elastiska snölås i ärmsluten och användbara fickor i mängder.

Tänk på att: Jackan består till 100 procent av återvunnen polyester. Dit is een andere manier om de natuur te beschermen.

Shiga-jas

shiga

Past bij: Herr

Passar dig som: Söker en sofistikerad och varm jacka med en rad användningsområden.

Perfecte temperatuur voor de warme krik: Den sköna vadderingen gör att du kan hålla värmen under alla dina skidäventyr i många minusgrader. De goddelijke andningsförmågan geeft je het gevoel dat je binnenin geen problemen meer hebt en dat je binnenin geen problemen meer hebt.

Detaljer som utmärker jackan: Den avtagbara huvan, de markanta bröstfickorna och and andra tekniska detaljer.

Tänk på att: Shiga är lika funktionell, användbar och snygg i backen som nere i byn eller på stan.

Greyhawk Jas

greyhawk

Past bij: Både dam och herr

Past dig som: Söker efter en något lättare vadderad jacka, som klarar av hårda väderförhållanden, att ta med på många äventyr. De höga krav som hårda väderförhållanden och terräng ställer på dina kläder är inga problem för Greyhawk-jackan.

Perfecte temperatuur voor de här jackan: Greyhawk hanterar de hårda krav som tuffa väderförhållande och terräng ställer utan problem. Jackan är tillverkad i ett vatten- och vindtätt material med god andningsförmåga, och vadderingen skyddar mot kylan.

Detaljer som utmärker jackan: Den framträdande blockdesignen i två nyanser av grön. Finns också som byxor.

Tänk på att: Inte glömma putsduken för skidglasögonen i fickan och att du kan fästa snökjolen via snap-in-systemet till dina skidbyxor, för att undvika att snö kommer in.

Alaska Jas

peak

Fins voor: Både dam och herr

Pastar dig som: Inte vill glida obemärkt förbi. Alaska gerett fräscht och nyskapande intryck med sin spännande design.

De temperatuur is perfect voor de warme zomer: Den värmande vadderingen och det vattentäta tyget, som även låter huden andas, gör Alaska till ett mycket starkt plagg oavsett väder.

Detaljer som utmärker jackan: Passformen tillsammans med den iögonfallande designnen på panelerna.

Tänk på att: Jackan är i oversizemodell med ett längre bakstycke.

alpintKlik nu op hem skidjackan och boka skidsemestern!

LÄS MER: Dunjackan från Peak Performance som är bäst i test