Här är våra gömda pärlor! Image

Här är våra gömda pärlor!

Vissa produkter kräver lite extra uppmärksamhet för att du ska förstå deras storhet. De har produkterna visste du inte att du ville ha (men när du väl lagt vantarna på dem vill du inte vara utan dem).

Test av Peak Performance Alum ShortsGömdaPärlor_05.jpg

Merk Peak Performance

Model: Aluinbroek

Rekommenderat prijs: 1 195 kronen

Sammanfattning: High tech-mamelucker.

Testpanelen säger:

Ett par vadderade shorts kanske inte som ett måste i vintergarderoben - tills du testar Alum Shorts från Peak Performance. Shortsen kan worden gedragen doorras över underställ eller tights och värmer precis där du vill varm. Vadderingen (voor 100% uit polyester) zijn strategisch geplaatst op framsida lår och rumpa, zodat je de broek niet te lang hoeft te maken om te frituren.

- Din bästa vän i sittliften! Äntligen slipper du frysa när du åker skidor och sätter dig ned i liften, säger en av testarna.

Slimme stretchpanelen aan de zijkanten geven shortsen förvånansvärt rörliga och du kan utan problem springa efter barnen i lekparken, eller ha på dig dem när du åker längdskidor. Är du mellan två storlekar vill du nog välja den större storleken om du har en kurvig figur.

- Det är som ett par hightech-mammelucker. Je ziet waarschijnlijk dat je de här shortsen hebt, maar als je het ziet, zie je dat je het niet kunt missen en dat je het moet testen.

Alum Shorts från Peak Performance hittar du här.

Test voor Dobsom RokGömdaPärlor_01.jpg

Märke: Dobsom

Model: Liden Rok

Rekommenderat prijs: 399 kronen

Sammanfattning: Ytterplaggets motsvarighet till Foppatoffeln.

Testpanelen säger:

Dunkjolen har slagit igenom på bred front de senaste åren och vi förstår varför. Het enige wat je moet doen om de här vadderade kjolen te pakken te krijgen, is het maken van een grote kram. Den värmer så fort den åker på och ger känslan av att gå runt med en skön filt över benen.

- Het is belangrijk dat je hem opzoekt om hem op te bergen, maar als je dat doet, kun je hem ook op een andere manier oppakken, zegt een testpersoon.

Midjan is heel groot en je kunt een grote tafel vinden en een grote tafel onder de tafel om het mooie resort in de bak te zien. Plus i kanten för att kjolen är enkel att knöla ned i väskan och har ett blixtlås längs ena sidan som gör den supersmidig att ta av och på.

Liden Skirt från Dobsom hittar du här.

Test voor Craft Core Naadloos JoggingpakGömdaPärlor_04.jpg

Märke: Craft

Model: Core Naadloos Jogpak

Rekommenderat prijs: 699 kronen

Sammanfattning: Eendelig functioneel materiaal voor yoga en hemmahäng.

Testpanelen säger:

Att bära en one piece i funktionsmaterial ger en känsla av att inte bära något alls, vilket är en mycket positiv känsla! Den här joggingdressen behöver du inte skämmas för att synas i och den sömlösa designen är både mjuk och skön.

De pasvormen zijn slank zodat ze strakker zitten en er zit een sleepsluiting in het midden voor wie een mooie, figuratieve look wil.

- Als je je na een nachtje joggen of een strakke hemdjurk laat dragen, moet je er zeker voor zorgen dat je je jurk aan kunt trekken! Het model is strak en zit strak over de rättställen - en er is geen enkel risico op een kameelteen, dus een testere.

Het functionele materiaal zorgt ervoor dat je met je benen in het Core Seamless Jogging Suit kunt gaan zitten, zodat je het risico loopt dat je in je broek gaat zitten. Men testpanelen tycker att den nästan gör sig allra bäst under yoga där du rör dig mycket upp och ned. Voor ärligt talat, vem vill inte träna i en one piece?

Craft Core naadloze joggingbroek maakt het helemaal af.

Test av Craft Active Comfort DressGömdaPärlor_02.jpg

Märke: Craft

Model: Active Comfort Dress

Aanschafprijs: 499 kronen

Sammanfattning: Understället för dig som fryser om rumpan.

Testpanelen säger:

Om du redan har ett gäng olika underställ och letar efter något nytt och spännande - då är den här klänningsmodellen för dig. Den sömlösa designnen ger extra komfortkänsla och det är kanske främst något att byta om till när du kommer hem till stugan efter en dag i backen, än ett alternativ till traditonell underställ.

- Den känns som ett andra skinn på kroppen. Så mjuk och skön! Det här är ett suveränt alternativ till underställströja om du lätt blir kall om ryggen och rumpan, säger en testare.

Ärmarna är ganska långa för att du ska få in tummarna i tumhålet, men modellen i sig är rätt kort. Ett par panty eller underställsbyxor under är att rekommendera.

Active Comfort Dress från Craft hittar du här.

Test av Blacc Sport BeltGömdaPärlor_03.jpg

Merk: Blacc

Model: Sportriem

Aanschafprijs: 129 kronen

Sammanfattning: Mobilhållaren 2.0.

Testpanelen säger:

När du väl börjat använda det här stretchiga tygbandet kommer du inte vilja gå tillbaka till att ha mobilen på armen i en knölig plastficka. Sportbältet är sytt i ett stycke med tre små öppningar att stoppa ned mobil, nycklar eller energibars i. Det är både enkelt att ta med, tvätta och sätta på sig.

- Det här är en sådan smart uppfinning! Mobilen en Nycklar liggen in de buurt van een winkel en zijn te vinden onder jackan om det skulle börja regna eller snöa. Ett tips är att bära bandet närmast kroppen, alltså under tröjan, då den tenderar att halka upp om det är för mycket tyg emellan, säger en testare.

Storleken på sportbältet är normal, men om du är väldigt platt och smal kan bandet glida upp. Test of je de band lang genoeg kunt dragen om te zorgen dat hij stabiel blijft.

Blacc Sport Belt hittar du här.

Test door Freddy EmanaGömdaPärlor_07.jpg

Auteur: Freddy

Model: Emana

Rekommenderat prijs: 1 295 kronen

Sammanfattning: Pantybyxorna som ger ett rumplyft.

Testpanelen säger:

Sköna, följsamma bomullstights som lyfter och formar rumpan låter för bra för att vara sant, men Freddy Emana lyckas med det omöjliga. De här täckande byxorna i tightsmaterial ger en putig booty med hjälp av en liten "tejp" precis under rumpans slut.

- Jag trodde inte alls på det här innan jag testade byxorna, men det är faktiskt magiskt! Du får en rumpa som ser väldigt tränad ut, som att du hängt på gymmet de senaste månaderna och bara gjort squats, säger en testare.

Het probleem met de här byxorna is dat ze op een stoel zitten die aan de binnenkant van hun lichaam is bevestigd, zodat de gebruiker de juiste houding kan aannemen. Låt alltså inte den till synes låga midjan skrämma dig - de sitter som berget oavsett hur du rör dig.

Fejkfickorna på rumpan och dragkedjan i gylfen gör att Emana ser ut precis som ett par vanliga byxor. Men så mycket skönare och snyggare.

Freddy Emana hittar du här.

Test av Swedish Posture Houding PositieGömdaPärlor_06.jpg


Märke: Zweedse Houding

Model: Houding

Rekommenderat prijs: 649 kronen

Sammanfattning: Den framåtlutade kontorsråttans bästa vän.

Testpanelen säger:

Posture Position är en väst som ska hjälpa dig att få bättre hållning om du sitter mycket framför datorn (ja, vi tittar på dig kontorsråtta) eller lyfter tungt. Det är inget du varken ska eller kommer vilja ha på dig hela arbetsdagen, men om det är en bättre hållning du vill ha kan du räkna med en ögonblicklig effekt med Posture Position.

- Västen skaver lite i armhålan, men den skaver mindre ju mer du drar bak dina axlar. Op een bepaald moment "tvingar" je de axlarna. Jag heeft mijn kiropraktor om västen geraadpleegd, omdat hij zei dat het grootste probleem met de eigen västen is dat je ständigt blir påmind om din hållning. Nackdelen can vara att du använder västen som en sele och struntar i att aktivera exempelvis bröstryggen, se upp för det! säger en testare.

Tanken är att du ska ha västen i 1-3 timmar i sträck under en dag om du ofta sjunker ihop vid skrivbordet. Kardborrebandet gör att västen enkelt kan justeras efter olika kroppar och den är lätt att ta på sig själv. Men tänk på att främst använda den som ett hjälpmedel, inte som ett alternativ till träning.

Swedish Posture Posture Position hittar du här.

Test av Silva Ninox 2GömdaPärlor_08.jpg

Märke: Silva

Model: Ninox 2

Aanschafprijs: 899 kronen

Sammanfattning: Räddaren i vintermörkret.

Testpanelen säger:

Under vinterhalvåret är en pannlampa ett måste om du inte lyckas pricka in den enda soltimmen som möjligtvis inträffar varannan dag. Och smidiga Ninox 2 gör jobbet galant. Det är en bekväm pannlampa som sitter fast ordentligt både när du springer och böjer ned huvudet tack vare det breda pannbandet som dessutom är anti-halkbehandlat.

- Lampan är väldigt enkel att förstå sig på och du laddar lätt upp batteriet med hjälp av en usb-sladd. Het werkt perfect voor het opbergen, ook als het in de lucht zit of op de grond ligt, want dan heb je extra ruimte nodig. Een extra pluspunt als je wilt dat het vattent is, is en testare.

De Ninox 2 heeft alle mogelijkheden en functies in een kleine verpakking. Du kan välja mellan flera olika ljusstyrkor beroende på hur mörkt det är utomhus, och du kan även rikta lampan upp och ned om du exempelvis vill se marken framför dig.

Silva Ninox 2 hittar du här.

LÄS MER: Vinterlöparkläderna som får toppbetyg!

LÄS MER: Våra 7 snyggaste mönstrade panty's