“Jag tränar varje dag” Image

"Jag tränar varje dag"

Je bent een van de beste modelbouwers van Sportamores. När Chand Smith inte står framför kameran jobbar han som PT och spelar hockey i division ett.

Sinds een jaar heeft hij een model, en nu is hij een van de modelbouwers van Sportamores. 25-åriga Chand Smith jobbar hårt för att upprätthålla sin form, så att han kan vara en så bra modell och hockeyspelare som möjligt.

Hoe kom je aan een model?

- Jag blev scoutad på stan när jag bodde i Frankrike och spelade hockey där för tre år sedan. För år sedan blev jag knuten till Mikas och då smällde det till. Nu är mitt mål att nå så långt som möjligt, för det här jobbet är verkligen något jag brinner för. Drömmen willen graag een mooie kampanj utomlands, säger Chand Smith (som du kan följa på Instagram HÄR).

Hoe ofta tränar du?

- Jag tränar varje dag. Vaak is het hockeyträning van måndag tot fredag en match på helgen. Verschillende hockeytrainingen vinden plaats op hetzelfde tijdstip als de wedstrijden. Daarom kan jag een styrkepass varje morgon.

Oj, jäklar! Wat is je motivatie?

- Det är en kombination, men för mig är det inte svårt utan jag känner mig lyckligt lottad som får göra det jag älskar. Bij PT-jobbet kan ik een baan vinden voor mijn nuvarande en potentiële kandidaat. Jag jobbar också för att bli en bättre hockeyspelare. Als jag inte inte sticka under stol med att jag också gör det för modellandet, jag måste hålla mig i form året runt.

Om du bara fick göra en träningsövning för resten av livet, vad skulle det vara?

- Marklyft.

Wat was het laatste dat je deed bij Sportamore?

- Skins och Nike-skor, det är det enda jag tränar i.

Wat doe je?

- Ik wil graag weten of ik het niet beter kan.

Speglar du dig mycket på gymmet?

- Ja, maar ik ben ook geïnteresseerd in de teknikenschedel. Als je een PT hebt die je op de sportschool kunt gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je de speglarna kunt gebruiken, want het is heel viktig om de tekniken te laten zitten.

I ditt jobb som model blir du bedömd för ditt utseende hela tiden, hur känns det?

- Kan man inte hantera det ska man inte hålla på med modellandet. Jag älskar verkligen det jobbet och har lärt mig att tackla det och inte ta det så personligt. Toen ik in Milaan was om gietstukken te maken, kon ik op een dag een nieuw exemplaar vinden, maar ik was er helemaal klaar voor.

Heb je speciale tips om de levensduur te verlengen?

- Träningen är det som boostar mig, både mentalt och visuellt.

Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat je je foto's terugvindt op Sportamore?

- Det är kul tycker jag, kanon! Inte retuschera is een goed concept en een goede basis, want het is hälsosamt en natuurlijk. Det är en bra signal till kunderna.

Vad äter du en helt vanlig day?

- Väldigt mycket protein, som kyckling, fisk och proteinpulver. Omdat dit zo'n mycket träning is op verschillende dagen, ben ik nog steeds bezig met het inte hamna på underskott als ik dat wil doen.

Heb je geen idee?

- Sok!

Har du någon dålig vana?

- Nu is jag skittråkig en jag lever nog ganska strikt. Det är olika från person till person men jag vill vara balanserad i mitt ätande.

Is er iets mis op deze dag?

- Haha, neej, så illa är det. Det är nog därför jag är singel, haha!

chand
Chand Smith med Caroline Roxy. Foto: Pavel Maira

Fakta

Naam: Chand Smith.
Ouder: 25 jaar.
Bor: Stockholm.
Civilstånd: Singel.
Gör: Modell, personlig tränare och hockeyspelare.

chand
Så här kan det ser ut när Chand Smith modellar för Sportamore. HÄR kan du köpa hans tisha.

Fotnot: Fotograaf van artikelns översta bild är Ola Gäverth.