”Jag vill vinna Allsvenskan” Image

"Jag vill vinna Allsvenskan"

Ett kul fotbollsår ligger framför Blacc-modellen Lisa Moazzeni. Djurgården har gått upp i Allsvenskan och mittbacken har skrivit på ett tvåårskontrakt för klubben.

blacc
HÄR hittar du alla kläder från Blacc, inklusive den snygga sport-bh:n och shortsen som Lisa Moazzeni har på sig. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

Na haar spel in Kristianstad DFF, IFK Kalmar en AIK heeft Lisa Moazzeni Djurgården inför säsongen förra året. Mittbacken var med och spelade fram laget till comebacken i Allsvenskan, och i december skrev hon på ett tvåårskontrakt för klubben.

Hoe kommer det gå för er tror du?

- Det är jättesvårt att säga, men det ska bli riktigt kul att få möta de bästa. Vi har fått två bra Nyförvärv och har fått behålla en stor del av truppen. Voor de eerste keer is het heel moeilijk om de nykomling te vinden, maar het is heel moeilijk om te zien of je wel of niet een pers bij je hebt en dat je dan kunt tycka of skönt, aldus Lisa Moazzeni.

Vilket lag håller du själv på?

- Jag har alltid hållit på Milan i italienska ligan, det har varit mitt favoritlag sedan jag var liten och fastnade för färgerna på tröjorna. Jag var faktiskt och såg dem i Milano för ett tag sedan.

Wat is er aan de hand met mijn fotobollenkarriere?

- Jag hoppas och tror att jag ständigt kan utvecklas. Jag fyller 24 år om några månader och man brukar säga att damfotbollsspelare ska vara bäst när de är 27 och 28 år. Als je naar Allsvenskan gaat, wordt het heel cool.

blacc
Lisa Moazzeni is een tänkande, lugn och bra på huvudspel. De mönstrade löpartightsen hon har på bilden är hennes favoritplagg ur den nya Blacc-kollektionen. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

Hur mycket och vad tränar du under försäsongen?

- Normaal gesproken tränar jag mellan fem och sex dagar i veckan, det blir mest fotboll och fys. Buiten het seizoen is het een uitdaging, de vrouw passeert in veckan met både styrka en löpning.

Wat moet je doen om te zorgen dat de kroppen op hun plaats blijven?

- Det svåra på damsidan är att allla inte är heltidsproffs. Jag måste jobba vid sidan av men är extremt noga med kost och sömn, annars blir jag sjuk. Det är viktigt att äta ofta och mycket och rätt grejer. Problemet för mig är att jag gör av med så mycket att ju mer jag äter, desto bättre.

Hoe kan en vanlig frukost se ut för dig?

- Het kan groot, dik, två ägg en apelsin zijn. Als je een fotobollenspel maakt, kun je dat ook doen als je het in en uit elkaar haalt. Om mycket en ofta passar mig, jag älskar mat och godsaker.

Vilken styrkeövning är du oväntat stark i?

- Jag är rätt stark i dips. Chins, pull-ups en dips zijn de standaardoefeningen voor alle fotobollspellen, maar als ik chins doe, ben ik daar heel blij mee. Maar dit is een goede manier om een goede indruk te krijgen van je omgeving, zodat je de emotie in je kamer kunt oproepen.

Welk träningsmoment kan je helst slippa?

- Jag hatar att springa. Shit, jag har sprungit så mycket i mina dagar så att jag hatar det. Jag jobbar med mig själv mentalt varje gång det är dags att köra löpträning. Het is een kwestie van instrueren, maar jag kan "en intervall i taget" en een jobbar maken met målbilder. Jag kan bijvoorbeeld zeggen "nu is het 90:e minuten in een wedstrijd en jag måste springa hem, annars blir det mål". Jag hittar på små knep för att lura mig själv.

Heb je tips voor iemand die graag een fotobollenset koopt?

- Ga aldrig naar boven. Zelfs als je op een balkon zit en alleen maar tycker att fotboll är skit komt allt löna sig om du bara kämpar lite hårdare.

blacc
"Jag tycker den nya Blacc-kollektionen är jättesnygg och tycker allt satt bra och var riktigt skönt," zegt Lisa Moazzeni. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

LÄS MER: Färgattack i nya kollektionerna från Blacc