Kan jag ha sneakers på bröllop? Image

Kan heb je sneakers op je bröllop?

Bröllopssäsongen är i full gång och det blir allt svårare att veta vad man bör ha på sig för att anses vara rätt klädd. Är det okej att ha sneakers på bröllop? Mode-experts vertellen het je!

Als je een vankas bröllop hebt, is dat vaak een mooie dresscode om te dragen. Är det kavaj eller mörk kostym som gäller, är det just det som förväntas bära av de manliga gästerna medan kvinnorna bör bära en klänning, kjol eller byxdress som är lite finare än en vardagsoutfit, men det behöver inte vara en långklänning likt den du bar på skolbalen. Als je rookt wat je niet mag, dan is dat het mörk smoking eller frack voor mannen en de finare långklänning voor kinderen die je niet mag.

Wat kan je doen bij het roken? Är det ett måste att plocka fram finskorna när det vankas bröllop eller är det okej att matcha din kostym eller klänning med ett par sneakers?

- Jag skulle själv inte välja att bära sneakers till bröllop. Det känns lite nedklätt för sammanhanget tycker jag. Däremot är mitt bästa tips inför bröllop att ha med sig ett par sneakers att byta om till. Hej då skoskav, hej dans till inpå småtimmarna, säger Emma Blomberg, moderedaktör på Baaam, och fortsätter:

- Kan du ändå inte slita dig från dina sneakers, det viktigaste är ju ändå att du känner dig bekväm, tycker jag du ska satsa på ett par lite mer festliga modeller.

Är sneakers ditt förstahandsval har Emma Blomberg ett par tips på hur du hittar rätt modell. Låt de stilrena och enkla tygskorna få stanna hemma och kör, precis som resten av din bröllopsoutfit, på ett par skor som har det lilla extra.

Sneakers bröllopSneakers of inte? Om du väljer ett par bekväma skor framför klackarna till bröllopet tipsar mode-experten om starka färger, mönster och detaljer.

- Det är kul att satsa på ett par detaljrika modeller och gå loss på festkänslan. Bijvoorbeeld detaljer i strass, ett par i guld kanske? Glitter? Kör på färg och stora mönster. Våga vara lite lekfull och låt skorna ta plats. Als je niets extra's krijgt, dan is het goed. Annars är det alltid snyggt att färgmatcha med din övriga klädsel.

Sneakers, schoenen, schoenen? Er zijn veel verschillende sneakermodellen, maar er is er maar één die het leuk vindt om te blijven plakken en trendy te worden op bröllopet.

- Grove sneakers zijn fortfarande väldigt trendiga att matcha till just klänning och kjol, det är även sneakers med högre sula. Dat kan een goed alternatief zijn voor dansen!

Emma BlombergEmma Blomberg geeft tips over hoe je sneakers in je schoenen kunt dragen als je naar je bröllop gaat, zodat je je kunt aanpassen aan de nieuwe bekvämare.

SHOPPA HÄR: Sneakers voor alle maten

LÄS MER :Därför är fruktmönster trendigast på beachen

LÄS MER: Hoe styl je een crop top?