Linn gick från cancerpatient till gymjunkie Image

Linn ging van kankerpatiënt naar sportschooljunkie

300 000 mensen inspirerenras av Linn Löwes på Instagram varje day. Mannen die de laatste formulieren gebruiken, schrijven een geschiedenis over lymfom, omdat ze hen een unieke synthese geven voor hun leven en hun leven.

linn löwesBekijk de här coola tjejen op Instagram!

Hon is slim, slim, framgångsrik - och inte minst stark. Nu ze fitnessprofiler Linn Löwes fantastische vorm heeft aangenomen, vertelt ze haar verhaal over kanker, celgifter en strålning. Als hon kanker heeft ontdekt, heeft hij de kans gekregen om zijn leven te veranderen.

- Jag har haft lymfom har påverkat min syn på hälsa mycket, givetvis. Själva sjukdomen tror jag inte handlar om dålig hälsa, utan förmodligen arv, men däremot all medicin jag fick för att bli av med sjukdomen påverkade min hälsa enormt. Hela immunförsvaret slogs mer eller mindre ut under behandlingsperioden och jag var tvungen att ändra mitt tänk kring hälsa för att ge min kropp en ärlig chans att komma tillbaka, bättre än någonsin, säger Linn Löwes, som bloggar HÄR.

Ben je nu fris?

- Ja, jag är frisk men inte friskförklarad. Bij mijn type kanker duurt het två tot fem år voordat de mens fris is en kan sluta gå på kontroller. Jag går fortfarande och lämnar blod för kontroll varje halvår.

Waarom wil je gewoon een populair träningsprofil?

- Förmodligen för att jag har en historia som inte är så vanlig med tanke på min ålder. Zo'n beetje iedereen die kanker heeft gehad in zijn 20e levensjaar - tack och lov! Ingen behöva det om jag fick bestämma.

Hoe kan ik je helpen?

- Lyfter skrot på gymmet ungefär fem gånger i veckan. Mijn favoriete oefening om te välja is Roemeense deadlifts.

Wat heb je voor mannen met träningen?

- Ik heb een speciale långsiktiga mål gebruikt voor mijn tränning utan tränar om te zorgen dat het fruktansvärt roligt en nyttigt voor både kropp och knopp. Jag brukar sätta små mål i stället, för att inte tappa motivationen. Ett sådant mål kan vara att klara tio chins innan sommaren är slut till exempel. Jag gillar tanken på möjligheten att bli en starkare person, psykiskt och fysiskt.

linn löwes
Iedereen die de bättre bak wil doen, kan zien wat Linn Löwes voor tips heeft.

Vilken är den vanligaste frågan du får?

- Hur jag tränar min rumpa, haha! Jag brukar svara med att det inte finns något enkelt svar på den frågan då mina träningspass varierar mycket, men rekommenderar alltid att följa min blogg och andra sociala medier för att ta del av min träning.

Vilket är det vanligaste misstaget folk gör i sin träning, enligt dig?

- Misstag vet jag inte, men den vanligaste missuppfattningen hos tjejer är att man blir stor som en karl om man lyfter tungt. Det stämmer inte alls, då det krävs enorm kunskap, intresse och disciplin för att bygga muskler. Det är en hel vetenskap och inget som händer över en natt, utan det tar år. Jag skulle vilja uppmana allela tjejer att våga ta i. Tjejer kan!

linn löwes
Hälsan is superviktig voor Linn Löwes.

Heb je een goede matvanor?

- De kosten zijn mijn grootste probleem. Jag älskar att träna och det är sällan jag missar ett planerat pass. De kosten zijn te hoog voor mij. Vissa dagar kan jag äta allt jag ser och andra får jag knappt i mig fast föda. Bij de sistnämnda dagarna försöker jag ändå planera min kost och helt enkelt tvinga i mig den eftersom jag vet att min kropp behöver den. Äter jag inte tillräckligt så blir jag sjuk. Jag tror det har att göra med att mitt immunförsvar fortfarande inte är på banan efter alla cellgifter så cost är viktig för mig.

Wat is er aan de hand op een dag?

- Jag försöker äta veganskt en dag i veckan annars kan en dag se ut ungefär så att jag äter gröt och en proteinshake till frukost. Tot de lunch kanske lax och ugnsrostade grönsaker. Någon form av protein och kolhydrater efter träning. Neem bijvoorbeeld een kycklingwok. Sedan blir det något litet kvällsmål, som kvarg och nötter.

Als je in je hemsida ziet dat een klein persoon klein is, wat doe je dan?

- Man påpekar inte att en tjock person är tjock så varför ska man påpeka att en smal person är smal? Maar om te zorgen dat de samhället die smal än tjock vergelijkt goed wordt geaccepteerd, moet je er zeker van zijn dat iedereen die smal is dat ook doet. Många har problem att gå upp i vikt och det verkar som att samhället inte kan acceptera att detta är ett problem eftersom det nästan känns overkligt att någon skulle ha problem med att gå upp i vikt när vi blir konstant matade med historier om folk som vill gå ner i vikt. Het enige wat de mens moet weten is dat er veel meer mensen zijn die het voor elkaar krijgen om in een hoger tempo te leven. Met behulp van styrketräning en hälsosam kost. Det är inte bara att sätta sig i soffan och vräka i sig godis och bakelser. Visst, du kommer gå upp i vikt, men hur bra kommer din kropp må?

linn löwes
Mitt i ett set då Linn Löwes ger ryggen en back-attack.

5 dingen die je niet ziet om Linn Löwes

1. Hon hatar tecknat

- Jag såg på så mycket tecknat när jag var liten att jag tröttnade helt och hållet. Ik heb net een tecknad/animerad film gemaakt voor een paar maanden en ik ben van plan om dat allemaal te gaan doen. Als de mensen Frost of Minioner willen, wil ik weten waar de mensen over praten, haha.

2. Hon är klumpig

- Jag har alltid velat göra volter och andra galna saker med hjälp av min kropp men jag är så fruktansvärt stel och klumpig.

3. Hon äter inte ägg

- När jag fick strålning mot strupen tappade jag all smak. I dag har jag fått tillbaka en del men mycket smakar annorlunda. Jag kan inte äta ägg överhuvudtaget längre!

4. Hon vill flytta utomlands

- Jag drömmer om att flytta till ett annat land, vet dock inte vilket. Sverige har aldrig känts som hemma för mig.

5. Hon bytte hästen mot en snowboard

- Toen jag de tonåring ontdekte, wilde ik graag een snowboard. Dat was het beste wat ik had gezien! In het dess was det bara hästar som gällde, men då sålde jag min häst och köpte en snowboard för pengarna!

linn löwes
Drömmen är att flytta utomlands!