Så blir du riktigt stark – fightern Madeleine Vall Beijner tipsar dig Image

Så blir du riktigt stark - vechtsport Madeleine Vall Beijner tipsar dig

Hoe zorg je ervoor dat je een goede ruiter wordt? Här är fightern Madeleine Vall Beijners beste tips

Om din muskelstyrka krävs det självklart en hel del träning, men vilken typ av träning, egentligen? Madeleine Vall Beijner som tidigare har varit professionell fighter och i dag arbetar som kampsportsinstruktör, PT och stuntman avslöjar hur hon lyckades bli så stark.

- Iemand tycker jag om att vara stark på ett användbart sätt. Jag tränar inte för det estetiska utan jag tränar för att jag vill vara stark, snabb och rörlig, så jag tycker om alla former av träning där du lär dig att rå på din egen kropp och kroppsvikt och få råstyrka, säger Madeleine Vall Beijner, som har tusentals följare på Instagram.

Wat voor soort verandering is dit?

- Jag tycker exempelvis om att träna utomhus, klättra, springa i skogen och jobba mycket med min egen kroppsvikt. Ett annat exempel är brottning där du lär dig att använda din kropp. Het tycker jag är att föredra och det brukar även göra gott för insidan.

Is dat niet een van de vele manieren om je leven te veranderen?

- Het probleem met elitsatsa is dat je veel verschillende dingen kunt doen, maar dat maakt het moeilijker voor je. Jag mixt gymnastiek, dans, boksen, brottning en yoga en verkligen är helt skilda träningsformer.

Wat is je favoriete sport?

- Om jag bara skulle välja en så är det kampsport, någon typ av fighting. Als je alles wilt doen, moet je je conditioneren, styrka en dessutom doen, want dat is het beste voor självkänsla en själ.

Tack naar Haninge thaiboxning

LÄS MER: Så tränade vechter Madeleine Vall Beijner inför Wonder Woman

LÄS MER: 4 boxningsövningar du kan göra med en vän