Så får du en stark hälsa från grunden Image

Så får du en stark hälsa från grunden

Johanna Bjurström, hälsoexpert, heeft verschillende tips voor het vinden van de juiste oplossing. Här är hennes bästa råd.

Johanna Bjurström heeft een baan bij Hälsa in haar enige leven. Hon heeft fotobollenspel gespeeld in het elite leven en is een voorbeeld van een eenjarige näringsterapeut, homeopat en PT. I dag ägnar hon sig främst åt att coacha andra till en bättre livsstil och att föreläsa, men nu hon har också skrivit en bok, Johannas 10 nycklar.

Varför har du skrivit den här boken?

- Om jag tycker många böcker på marknaden om hälsa är för avancerade, för tjocka och innehåller för många svåra råd om hur man ska göra. Livsstilen måste passa individen, säger Johanna Bjurström.

"I min bok finns inga förbud".

Hur ger du råd?

- Jag låter mina klienter värdera sin hälsa mellan ett och tio. Sedan frågar jag var de vill nå, och de flesta är på kanske en femma, sexa eller sjua men vill såklart till tian. I den här boken pratar jag om vilka nycklar du behöver plocka för att klättra dit. In het algemeen geldt dat je alle rauwe voeding moet eten, maar je kunt het ook in een handomdraai in je kosten opnemen en het tot je eigen levensstijl brengen. In mijn boek vind je inga förbud, utan jag förklarar vad du bör byta ut och ger tips. Det ska vara lätt, det är lite som en barnbok för vuxna.

Vilka nycklar missar flest?

- Sömn och positivt tänkande. Många har lite för negativ inställning och tar åt sig lätt av negativa influenser. Je zou kunnen zeggen dat dit de enige manier is om positief te zijn, maar de meeste mensen weten heel goed wat voor positiefs je kunt doen en wat je kunt doen.

Vad innebär egentligen en stark hälsa från grunden, enligt dig?

- Att vara stark både fysiskt och psykiskt. Jag förespråkar en balans och helhetshälsa. Dit betekent dat je contact hebt met de computer, en dat je er zeker van bent dat je alles wat je nodig hebt aankunt. Många kommer till mig och tror att de behöver en ny dietplan, men så lämnar de mig och har fått en ny insikt i det mentala. Dina tankar påverkar dig så mycket mer än du tror!

Vad har du för råd om jag bara vill göra en enda sak för min hälsa?

- Kom ned i varv. Koppla av. Egentid är otroligt viktigt. Om du avsätter tid för mindfulness och tankar energi där har du mycket vunnet och var tacksam för det du har runtomkring dig.

johanna
HÄR kan du läsa mer om boken!

TEKST: BEATRICE PAMP

LÄS MER: Boken som lär du hur slipper magproblemen för gott