Så sköter du om dina kängor från Timberland Image

Bekijk de verschillende kängor van Timberland

Elke kängor van Timberland är ett trendigt köp året om! Maar wat moet je doen om je hand te leggen op deze laarzen?

Timberland is de beste keuze voor deze klassieke, stoere laarzen. Als je de laarzen onder de hösten, in de winter en in de zomer draagt, kan dat een geweldige ervaring zijn. Därför har du kanske blivit glad när du klickat hem ett par kängor från Timberland i model 6-inch Premium boot och läst att de är vattentäta och därför står emot väta, och till viss del smuts!

- Nubucklädret is geïmpregneerd met silikon i flera omgångar och tillsammans med latexlimmade sömmar och en avancerad ditsättning av mellansulan, en så kallad direct attached constuction, förblir dina fötter torra. Fördelen med att inte ha onödiga membran är att skorna andas mycket bättre och du får en bekvämare miljö för dina fötter, säger Henrik Eriksson som jobbar på VFC, som äger Timberland.

Kan jag een andere klant vinden?

- Efter ett tag can du behöva göra det men inte när du precis köpt dem. Als je zwanger wordt op het moment dat je zwanger wordt, heb je nog een lange weg te gaan, maar je kunt je afvragen hoe moeilijk het is om zwanger te worden.

Hoe kan ik het beste een kijkje nemen op Timberland på bästa sätt?

- Vardaglig rengöring är alltid det bästa. Borsta bort torkad smuts dagligen. Zelfs als de silikonimpregnerade skinnet smuts borta på ett effektivt sätt blir vissa fläckar svårare än andra såklart. Om du har använt kängorna en hel dag och varit varm så är skoblock i cederträ att rekommendera, alternativt att lägga i hushållspapper så att skinnfodret får torka i lagom takt for att undvika förhårdningar och att det sedan spricker. De knyta dina kängor hjälper också till att minska slitage på hälkappan och förlänger livslängden avsevärt.

Wat kan jag doen om mijn kängor om de blivit lite slitna och smutsiga te verbeteren?

- De är ju i grund och bottten arbetarkängor, gjorda för tuffa klimat och påfrestningar. Als je de verschillende kängors in de buurt van elkaar wilt zien, moet je een anpassad rengöring med jämna mellanrum, eller vid behov, toepassen. De meeste mensen denken dat ze hun eigen kinderen kunnen opofferen om ze te kunnen opofferen, maar dat is absoluut onmogelijk.

TimberlandGe dina Timberland-kängor lite extra kärlek så håller de längre!

3 snabba frågor om kängorna från Timberland:

#1. Är kängor från Timberland vattentäta?

Om vi utgår från den populäraste modellen 6-inch Premium Boot, så är svaret ja. Wat is het verschil?

#2. Hur är Timberland-skor i storlek?

Normala in storlek, men med en åtstramande passform. Du med breda fötter can behöva gå upp en size.

#3. Är Timberland-skor varma?

Det beror självklart på vilken modell vi pratar om. 6-inch Premium Boot är klassade som ett par höst- och vinterkängor så de håller värmen. Combineer de laars met een standaard raggsockor als je je zorgen maakt.

SHOPPA HÄR: Alla våra kängor

LÄS MER: tar du hand om olika skomaterial