Simon Skölds selfietips Image

Simon Skölds zelfstudietips

MMA-vechter Simon Sköld berättar om smeknamnet som förföljer honom, vem han helst vill möta i ringen och vilken selfie som egentligen är bäst på gymmet.

Hoe ofta tvättar du dina träningskläder?

- Op verschillende dagen probeer ik aldrig mijn kleren te vervangen. De senaste åren har jag varit sponsrad så jag har sjukt mycket kläder men innan det körde jag i använda grejer, säger Simon Sköld.

Wat doe je op de sportschool als je slim bent?

- Då speglar jag mig försöker få till coola poser, haha.

Hoe viktig is fåfängan som drivkraft för din träning?

- Het is allemaal lang, maar het was nog nooit zo lang. Det viktiga nu är att vara bra, inte snygg. Als je je niet goed voelt en je bent niet goed, dan komt de musklerna vanzelf.

Vilken är den bästa selfien att ta på gymmet?

- Det måste vara den i bar överkropp i spegeln. Den är fin.

Als je het slim aanpakt, hoe kom je dan te weten wat MMA voor jou betekent?

- Dat het een sport is die je in je eentje kunt beoefenen in de klubben waar je någon annanstans än nått en viss ålder. Det är en regel i samhället precis som att du inte får köra bil innan du är tillräckligt mag.

Waar kan ik mijn hulp vinden?

- Jag skulle vilja möta Nicklas Bäckström igen som jag förlorade min första match mot. Det var jämt men nu skulle jag ta honom.

Beskriv din klädstil när du tränar!

- Jag har alltid panty's, för att slippa skrapsår, jag har långärmat och långa panty som skydd.

Vad säger du till de som tycker MMA är ett organiserat barslagsmål mellan två havnakna snubbar?

- Jag brukar fråga om de kan reglerna, hur du gör om du vill gå en match. Det brukar visa sig att okunskapen är stor. Åsikterna är vaak helt känsomässiga. Het is niet moeilijk om te zeggen dat skaderisken heel anders is dan andere sporters, het is georganiseerd en goed. Ser du en hel gala och inte bara knockarna i ett sammandrag märker du också vilken bra stämning det är mellan deltagarna.

Vad är du riktigt bra på?

- Jag har en grym förmåga att memorera filmrepliker från filmer jag tycker om.

Simon om sina olika artistnamn i MMA genom åren

De Anaconda:

- Du får det namn du inte vill ha, i början av min karriär tränade vi ett grepp som kallas "the anaconda choke" och jag fick verkligen inte till det. Då började mina träningskompisar kalla mig The Anaconda så klart och det hängde med in i buren till första matchen.

Speelgoedjongen:

- Det var någon tidning som kallade mig Camillas (Läckberg reds.anm) toyboy när vi precis blivit ihop. Ik probeerde t-shirts te kopen voor mijn polar där det stod "Team Toyboy" som de hade på min nästa fight. Det var kul då men nu känns det sådär.

De heer:

- Dit was Camillas idee en ik heb het direct gedaan. Det känns mer passande now, jag har inga planer på att byta.

dipsNeem een lange pauze bij Simon Sköld här och kolla in hans träningstips här.