Stort test! Vårens bästa sneakers för herrar 2020 Image

Snelle test! Vårens beste sneakers voor herrar 2020

Ta stilsäkra steg i vår. Här har vår modemedvetna herrpanel provat år 2020:s coolaste sneakers från Adidas, Nike och Jack & Jones.

Vårens sneakers är här och vi har ett brett utbud av vita, svarta, mönstrade och grå sneakers. Hier vind je de beste modellen die het beste passen bij skjorta en kostymbyxor, maar ook sportieve versies die passen bij een avslappnad jeansjacka! Wat is je eerste favoriet?

Vind je het leuk om te zien wat je hebt? Ga direct naar het assortiment!

Rätt i rött - matchar till allt

Herr - Nike Court Vision Lo.jpg

Modellen en modellen: Court Vision Lo, Nike

Finns i färgerna: vit, svart, svart/vit, vit/svart och röd.

Materiaal: Läder, syntetiskt läder och gummi.

Det bästa med skon: Tidlösheten och stilrenheten. Det här är en sneaker som du lätt kan matcha till det mesta.

Sammanfattning: En tidlös klassiker, geïnspireerd op 80-talets basketmode en skor. Alleen de geteste modellen zijn goed, maar de Court Vision Lo zit in een vrouwelijk jasje, terwijl de rest van de fyra meer stil is.

- Ze zit mooi op de foto, is mooi en heeft een lichte vlek. Jag har bara positiva saker att säga, berättar en testare.

I övrigt är de otippat stora i storlek, vilket är ovanligt för Nike. Velar du mellan två storlekar rekommenderas den mindre av de två.

- Jag gillar att de inte riktigt är lika chunky som många andra modeller är den här säsongen, det gör att de håller i längden. En het materiaal in de huid is erg stevig voor de beste påfrestningar.

Sist men inte minst är komforten ett plus. Trots att sulan är väldigt stel och dämpning i princip saknas så sitter de skönt om foten.

Välj grå sneakers för uppklädda tillfällen

Herr - Jack & Jones Mork Suede.jpg

Model en merk: Mork Suede, Jack & Jones

Kleur: Grå

Materiaal: 70% mocka, 20% canvas en 10% polyuretan

De beste keuze: Ontwerp. Testpanelen älskar, älskar, älskar mockaskor!

Sammanfattning: Finns det något snyggare än ett par grå sneakers i mocka? De här godbitarna är snygga nog att matchas till såväl jeans som kostymbyxor. Je kuntras combineren met lera en regn, omdat mocka inte är särskilt tåligt.

- Het eerste waar ik naar op zoek ben, is dat de är ganska breda is. De är äldigt lågt skurna, så du får tänka på strumpvalet för att inte få skavsår, tipsar en testare.

I övrigt noterar testpanelen att ovandelen är ganska stum. Det ger däremot med sig snabbt, eftersom mocka är ett naturmaterial som med tiden formar sig efter foten. Dus maak er geen punt van na de eerste provisie.

- Je zou kunnen zeggen dat de här är ett par finskor med tanke på materialet, men de gör sig absolut inte illa till jeans eller shorts.

I övrigt kan sägas att denreda passformen, och det faktum att skorna är stora i storlek, gör att du kan behöva gå ned en halv till en hel storlek. Als de schoenen goed zitten, kommer du vilja välja en tunn, låg strumpa under, vilket innebär att de kommer upplevas till och med större än vad de är.

Testets trendy sneaker van Nike

Herr - Nike Air Heights.jpg

Modellen en modellen: Air Heights, Nike

Finns i färgerna: svart/röd, vit, svart, grå/röd, vit/röd och svart/vit/blå

Materiaal: Meshovandel met läderöverdrag

Det bästa med skon: Hur rätt den här sneakern ligger i tiden. Nu pas vind je een trendy sneaker.

Sammanfattning: Äntligen - här är årets sneaker med stort S! Äntligen is een grote, dikke sneaker met een stilistisch, volumineus ontwerp, maar het is ook heel volumineus.

- Het eerste wat ik wil weten is dat het een heel mooi model is. Faktiskt så är de nästan löparskomjuka, men bara nästan, berättar en imponerad testare.

En annan fördel är att de andas bättre än övriga skor i testet, tack vare en ovandel i meshtyg. Det sagt så är de inte särskilt ömtåliga, då ovandelen på sina ställen är förstärkt med läder.

- Designen lockar en väldigt specifik, ganska ung målgrupp. Jag tror att det här är en sneaker som du antingen älskar eller hatar, säger en testare och skrattar.

Ja, kans dat de här sneakern inte voor iedereen is, maar voor mensen die gärna är lite kreativ i ditt skoval så är det helt rätt. Bijpassend bij een oversized jeansjack, een instoppad vit T-shirt en een par schyssta solglasögon kan du verkligen få din outfit att poppa a lá Benjamin Ingrosso eller Felix Sandman.

Grove tennissko uit de jaren 90

Herr - adidas Crazychaos.jpg

Model en merk: Crazychaos, Adidas

Fins i färgerna: vit/blå/svart och vit

Materiaal: Mocka, läder en kunststof

Det bästa med skon: Komforten utan tvekan!

Sammanfattning: Det här är en relativt väldämpad sneaker som tack vare så kallat Cloud-foam dämpar din framfart över asfalt och trottoarer.

- Jag tänker först och främst på att den känns väldigt rejäl i designnen, men även i materialet då den är slitstark, säger en testare.

Designen på den här sneakern är liksom ovan modell chunky, men inte riktigt lika chunky. de 90-talige invloedserna is zo precies als een tydliga, met de mooie retroinspirerade färgvalen.

- De här är en fullpott för mig! En riktig snygg sko. Den är moderätt i tiden! Fina färger, bralandning av material men ändå stilren, konstaterar en annan testare och en tredje håller med:

- Ja, de är riktigt schyssta. Schysstast i testet, skulle jag säga.

Förutom designen är det komforten som testpanelen framhåller som den främsta fördelen. Totdat de bovenkant van de kast een beetje omhoog komt, omdat de huid dan niet meer rechtop staat als je je enkels buigt. I övrigt är dämpningen fantastisk och dessutom är de true to size. Dit is het enige dat je nodig hebt om hem te vinden als je hem niet meer nodig hebt.

Sneaker van gränsen tot löparsko

Herr - Nike Tanjun.jpg

Modellen en modellen: Tanjun, Nike

Finnen in kleur: vit, grå, svart/vit, blå/vit en svart

Materiaal: Textiel (mesh)

De beste: Enkelheten och komforten.

Sammanfattning: På japanska betyder "tanjun" enkelhet, vilket talar för designen såväl som hur bekymmerslöst du kan matcha Nikes Tanjun sneaker till det mesta. Dit is het comfort dat testarna van de ene naar de andere sneaker brengt.

- Det känns nästan som att ha på sig ett par löparskor. De är väldigt skonsamma mot fötterna, berättar en testare.

Det sagt så ska du förstås inte ge dig på löpning i Tanjun, men till en sportig vardagsoutfit passar de perfekt. Tanjun är också ett klockrent val för alla varma dagar, då ovandelen ventilerar optimalt.

- De känns väldigt luftiga och svala, vilket jag gillar. Als je na een lange dag op je ski's gaat liggen, skrattar en testare.

I övrigt kan sägas att du får väldigt mycket sko för pengarna. Tanjuns enda nackdel är att de inte är lika slitstarka som övriga skor i testet. Om het comfort te verhogen, geef je de flesta stilar door en kommer i hela fem olika färger!

LÄS MER: Sneakers die trend zijn in 2020

SHOPPA HÄR: Bekijk alle sneakers