Spana in de supertrendiga Aim´n-tightsen! Image

Spana in de supertrendiga Aim´n-tightsen!

Veel van de träningsprofielen hebben een fastnat voor Aim´ns färgglada kläder. Nu is er een nieuwe trend in de markt van Sportamore.

Je kunt Aim´ns panty's tegenkomen op träningsbloggar, in de sportschool, in het löparspåret en op straat. Det svenska märket är något av det trendigaste du kan bära just now.

- Vi har alltid trott på oss själva och var övertygade om att fler än vi saknade färgglada träningstights, men vi var inte beredda på att det skulle bli så här stort. Hittills har vi sålt kläder till över 70 länder, säger Tekla Acs, en av grundarna till Aim´n.

aim'n
Tightsen Galaxy Logo är både färgglada och fina! Foto: Facebook.com/aimnsportswear

Hösten 2013 var hon och Helen Van, som också kommer från Småland men nu bor i Nya Zeeland där Aim´n har kontor och lager, less på att utbudet av färgstarka träningskläder inte var så stort som de önskade. Så de två kompisarna gjorde slag i saken och startade sitt eget märke.

- Vi kände oss helt enkelt inte motiverade att träna i våra svarta träningskläder utan ville skapa kläder som peppade, inspirerade och motiverade till träning. Ze hebben inspiratie opgedaan uit de natuur, gladderfärger en licht 80-tal, alles wat ze hebben verzameld en geskissed in producten die ervoor zorgen dat ze gladderen när vi tittade ner på dem när vi tränade.

Aim´ns panty är inte enbart poppis tack vare färgerna och mönstren utan hyllas även på nätet för att de inte är genomskinliga.

- Vi testte hur mycket tyger som helst innan vi kom fram till det vi har i dag. Det tyget är supermjukt, det känns nästan som att vara naken, samtidigt som det inte är genomskinligt. Voor andere mensen is het väldigt viktigt dat inget syns igenom, vi vill inte visa trosorna när vi tränar.

Voor welk soort träning is Aim´ns panty geschikt?

- Alle soorten panty's! Vi har inte riktat in oss på någon särskild träningsform och ser på Instagram att tjejer från hela världen köper våra grejer och använder dem till de träningsformer som de tycker kul. De meeste mensen zijn op zoek naar een oplossing.

Hoe noem je Aim´n?

- Jag och Helen har alltid haft höga mål och drömmar och har haft 'aim high, dream big' som motto i livet. Det var ganska självklart att märket skulle heta Aim´n som är slang för 'aiming'.

Wat zijn de typische Aim´n-bäraren?

- Våra kunder är blandade och i olika åldrar. Maar wat ze gemeen hebben, is dat ze gelukkige, positivistische meisjes zijn die graag samen willen werken en die graag willen dat het goed met ze gaat. Er zijn ook vrouwen die een licht glädje kunnen krijgen als ze in hun kleren zitten.

Kommer ni göra kläder för killar?

- Ja, we hebben nog geen tijd gehad om dat te doen. På killsidan saknas det fortfarande mycket på marknaden.

5 panty's van Aim´n

Panty's zijn zo gemaakt dat ze bestand zijn tegen drukverlagende middelen en een te zware belasting vormen.

aim'n
Kan is er een mogelijkheid om de panty's te vervangen? Paradise 2.0 Panty, normale prijs 649 kronen.

aim'n
Mönster inspirerat av påfågelfjädrar.
Bluebird Stripe Panty, normale prijs 649 kronen.

aim'n
Schijfvormige ormmönstrade panty met extra hoog middenstuk.
Slangenpanty met hoge taille, normale prijs 699 kronen.

aim'n
Rosa is mijn favoriet bij panty's, het is leuk om deze te kopen!
Roze gestreepte panty,normale prijs 649 kronen.

aim'n
Mönstret för dig som älskar havet! Golf Logo Panty, normale prijs 649 kronen.

LÄS MER: Maak een mooie wandeling met Josefine Forsbergs 3 övningar

LÄS MER: Josefine Forsberg visar sina bästa magövningar!