Sports-bh'ene som er best i test Image

Sport-Bh'ene als beste uit de test

Vi har testet 15 ulike sports-bh'ene, for at du skal kunne finne rett modell for deg og din trening. Hier zijn de beste sport-bh'ene getest.

En bra sport-bh'er er viktig når du trener. Als je een rett model vindt, kan het een beetje vanskelig zijn. Daarom heb ik 15 verschillende modellen getest en ze beoordeeld, want als je de juiste sport-bh vindt, kun je hem klikken op een sport-bh die mijn støtte, lichte støtte of noe midt imellom heeft.

High.jpg

Test av: Nike, Pro Rival BH

Nike-Pro-Rival.jpg

Resultaat: Goed en stevig.

Prijs: 529 kronen.

Størrelse: Bh-en finnes i cupstørrelsene A-E. Omkretsen angis i tommer: 30-38, som tilsvarer den norske omkretsen 65-85.

Verwoesting:

Vil du ha en sports-bh med cuper som gir mye støtte selv under høyintensive treningsøkter, er kanskje Pro Rival Bra fra Nike nettopp det du leter etter?

- En sport-bh som løfter og former brystene ettersom den er cup-formet, men den har ingen bøyler! Ze hebben een goede støtte en zitten heel lekker! Ze hebben een testpersoon.

Pro Rival Bra heeft een achterstand, zodat je een snelle, harde verbinding kunt maken om de begrenset op geen enkele plek te laten vallen. Voor een beter resultaat is er een laget voor op een vloer die de brystenes bevegelse kan herstellen zodra je gaat trenen.

- Het zit heel behaaglijk en houdt de brystene op zijn plaats bij tøffe en intensieve oefeningen. Ik heb meg trygg gedaan toen ik burpees met deze oefening deed.

Cupene er formpresset og bh-en er laget i et litt kraftigere materiale. Het is moeilijk om te testen of het kanskje niet te groot is.

- Men det var den ikke, tvert imot så absorberer den svette veldig bra, sier en tester.

Om de Pro Rival Bra aan te kunnen trekken, moet je hem over het hoofd halen en hem zo snel mogelijk uitgeven met drie hemper bak på ryggen.

- Plusspoeng for at skulderstroppene can reguleres slik at du selv can bestemme graden av støtte, sier en i testpanelet.

Test av: Abecita, Kimberly

Abecita-Kimberly.jpg

Resultaat: Supermyk, ventilerende og fukttransporterende.

Prijs: 449 kronen.

Størrelse: Finnes i omkrets 70-95 og cupstørrelser B-G.

Duur:

Myk en deilig. Det er to ord som beskriver sport-bh'en Kimberly fra Abecita. En skikkelig favoritt-sports-bh for trening på treningssenter, yoga, en powerwalk eller andre lavintensive aktiviteter, synes vårt testpanel.

- Derimot er den ikke perfekt å løpe med, da beveger brystene seg og det gjør vondt. Je merkt dat alles goed functioneert. Zelf hopp er tydelig no-no in denne modellen om du har store bryst, sier en av testerne.

- Nei, det er ikke på grunn av støtten at jeg liker denne sports-bh'en så bra, men for at at den helt enkelt er en bra bh å ha i garderoben som alternativ til de modelse som er superstøttende, harde og kanskje ikke så behagelige, sier en annen jente i testpanelet.

Bh-stroppene er brede og selv rundt ryggen har denne bh'en en bred linning. Den har ingen hard bøyle i seg, noe som gjør at den ikke blir så støttende, men derimot myk og god. Bh-en er laget i et materiale som puster og fører bort fukten, noe testpanelet satte pris på.

- Het is belangrijk dat de testresultaten perfect zijn en dat ze goed zijn.

En av testpersonene likte veldig godt denne model, så hun klikket hjem to ekstra i andre farger, bare fordi den var så behagelig. Den vinner på komfort!

Test av: Schokdemper, Ultimate Run Bra

Shock-absorber-Run-bra.jpg

Resultaat: Superbra støtte, deilig og svetteabsorberende.

Prijs: 799 kronen.

Størrelse: Bh-en finnes i omkrets 65-85 og cupstørrelse A-G.

Duur:

Best i test! Testpanelet vårt elsker Ultimate Run Bra från Shock Absorber og har bare gitt gode ord til denne model.

- De beste sport-bh'en die jeg noensinne har prøvd! sier en jente.

- Jeg elsker denne sports-bh'en, sier en annen tester.

Akkurat som navnet antyder, er denne models utviklet spesielt for løping, men passer selvfølgelig utmerket til andre treningsformer der du vil ha ekstra støtte og stabilitet for brystene. Bh-en er laget i en teknikk som minsker brystenes bevegelse med hele 78 prosent når du løper.

- Brystene sitter på plass og den gir superbra støtte gjennom alle økter, selv gjennom lengre løpeturer, sier en kvinne som brukte sports-bh'en både da hun løp og deltok på høyintensive gruppetreninger med mye hopping.

Ultimate Run Bra heeft een sømløs binnenkant en is gemaakt van funksjonsmateriaal. Een van de testpanels syntes den var liten i størrelsen, mend de andere syntes den var normal i størrelsen. Kanskje du derfor skal velge en størrelse større enn du pleier å bruke om du står mellom to størrelser.

- Den absorberer svette veldig bra og jeg føler meg fresch gjennom hele økten, uansett hvor hardt jeg kjørt på! synes en annen tester.

Vår testgruppe setter pris på de brede, polstrede skulderstroppene som gir ekstra komfort og som ikke sklir på skuldrene.

- Tre hemper og ekstra spenning ved skuldrene gjør at sports-bh'en sitter som et skudd! sier en annen tester.

Ultimate Run Bra is verkrijgbaar voor alle treningsglade sporters.

- Det er en kanon-bh for all jenter, men ekstra bra for jenter med større bryster, sier en tester.

Test av: Casall, Ideale sportbeha

Casall-Ideal-Sports-Bra.jpg

Resultaat: Myk, deilig og fukttransporterende.

Prijs: 499 kronen.

Kleur: Bh'en finnes i omkrets S-XL og cupstørrelser B-E.

Verkoop:

Als je deze sport-bh'en aanklikt, kun je het beste ned en størrelse både i cup og omkrets gebruiken, om te voorkomen dat je rådene uit testerne våre haalt.

- Størrelsen er ganske stor, både i omkrets og cup, så mye at jeg anbefaler at du går ned en cupstørrelse. Tviler du på hvilken omkrets du har så gå for den mindre, anbefaler en av kvinnene.

De twaalf modellen voor sport-bh'en zijn fijn en ze zijn effectief. Den går høyt opp mot halsen, slik at brystene ikke "ramler ut" av bh-en uansett hvilken øvelse du utfører.

- Dessverre er den ikke så effektiv at det er superbehagelig å hoppe og løpe langt om du har store bryster, men å spille tennis går fint. Ik kan de slipper niet aan en daarom is hij zo goed te dragen als je loopt en loopt, aldus een van de testers.

- Derimot er den superbra å svette i! Den suger effektivt bort all svette fra kroppen når du trener, slik at kroppen føles tørr men sports-bh'en er gjennomsvett etterpå, sier en annen testperson.

Ideal Sports Bra heeft dezelfde vorm als en vanlig bh, je kunt het dragen met een skulderstropper en een knijpbak op de rug, met drie hemper.

- De brede skulderstroppene gjør at den er bra selv for deg med store bryster.

Vårt testpanel anbefaler Ideal Sports Bra til deg som vil ha en "normal" bh.

- Vil du ha mye støtte, men ikke så mye at bh-en nesten trykker for hardt, men snarere et mykere og deiligere alternativ, er dette rett bh for deg!

Test av: Salming, capaciteit

Salming-Capicity.jpg

Resultaat: Pålitelig, sval og stabil.

Prijs: 499 kronen.

Størrelse: Bh-en finnes i omkrets 70-90 og cupstørrelse A-E.

Verkoop:

Salming Capacity er en klassiker i sport-bh-sammenheng og stenges med hemper bak på ryggen. Een van de testpersonen heeft het model in de afgelopen jaren getest.

- De modellen zijn erg licht, ze hebben een erg sterk rygg, brede skulderstroppers en kopjes die het mogelijk maken dat ingen bryst je kan rammen. Stoffet er supertynt rundt brystene, så bh-en føles kanskje ikke så oppbygd. Men til tross for det så føles den stabil og den er bra for det aller meste, sier hun.

- De bh-en zitten behagelig rundt kroppen uten å gli opp, noe som kan være et problem på visse bh-er, sier en annen tester.

Testpanelet syntes at sports-bh'en fungerer fint til de fleste treningstyper, men påpeker at om du har veldig store bryster kan det være litt ubehagelig å løpe, ettersom brystene går opp og ned i den.

- Als de brystene zo tynn en zo ufôret zijn, is het niet mogelijk om te zeggen dat de brystene synlige zijn, want dat is niet het geval als de mens synes er plagsomt, aldus een tester.

Men bh-en hylles for at den er så sval, du kommer aldri til å føle deg badstue-varm eller supersvett i denne models.

Een detail dat ervoor zorgt dat bh-en ikke een topscore halen, is skulderstroppene, die wordt gebruikt om de spenne te vinden die je kunt gebruiken en die je kunt gebruiken om te slikken bij de krysses i ryggen.

- Tanken er god men det er bare det at spennen går av litt her og der, så det er ingen bra konstruksjon. Als je de spennen går av, behøver du en venn for å feste det på nytt igjen, ellers må du ta av hele bh-en og gjøre om alt.

Test av: Op je plaats blijven, Omega-curve

Stay-in-place-Omega-curve.jpg

Resultaat: Robuust, stabiel en vlak.

Normale prijs: 499 kronen.

Størrelse: Bh-en finnes i omkrets XS-L og cupstørrelse C-F.

Duur:

Denne sports-bh'en passer for deg med litt større bryster, for den gir ordentlig støtte. Vårt testpanel påpekte at det som skiller denne her mot mange andre sports-bh'er for større bryst, er at den faktisk løfter brystene i stedet for å trykke dem ned.

- Den gir virkelig en kløft! sier en av testerne.

Omega Curve er deilig å ha på seg, men en av testpersonene som har litt ulike bryst syntes at den gnagde litt på det ene brystet. Model er såpass robust at den ikke kommer til å sitte behagelig om du har feil størrelse og brystene kanskje trykkes litt opp mot armhulene.

- Om ervoor te zorgen dat bh-en optimaal zitten, moet je brystene op de grond leggen nadat je ze hebt aangeraakt.

Bh-en er en veldig tykk modell, så den blir veldig varm og svett når du trener hardt. Aan de andere kant kan ik je aanraden om te kiezen voor een tykke stoffet opp svette fra kroppen.

- En regn med at det kommer til å føles svett mellom brystene i denne kløften!

Testpanelet hyller derimot bh-en for at det går an å velge omkrets ettersom den har ulike rader med hemper.

- Det er jo nesten umulig å få feil omkrets da, sier en tester som pleier å ha to ulike omkrets-størrelser avhengig av hvilken bh-modell hun bruker.

Men noter at omkretsen er stor, vår testperson med 75 i omkrets syntes S var perfekt. Bh-en har samme modell som en vanlig bh, men går betydelig lengre ned under brystene. Als det er så bred kant under brystene rundt kroppen, gjør at den sitter stabilt der uten å gli opp.

Medium.jpg

Test av: Nike, Overwinningscompressiebeha

Nike-Victory-Compression-Bra.jpg

Resultaat: Behagelig, zacht en comfortabel.

Prijs: 279 kronen.

Verpakking : XS-XL.

Duur:

Als je naar een winkel gaat en je hebt een klassieke sportbeha die je werk goed doet, dan kun je de Victory Compression Bra kopen. Dit is een stilren model dat je vindt in verschillende kleuren.

- Deze bh's zijn gemakkelijk aan te trekken en te dragen en zitten heerlijk onder het kledingstuk. Dog anbefaler jeg at du løfter opp brystene etter du har tatt den på deg, ellers ser de veldig flate ut, sier en testperson.

Sports-bh'en er laget i et funksjonsmateriale og er ikke polstret, noe som gjør at du ikke kommer til å oppleve hvor svett du er før du skal ta av deg bh-en.

- Omdat ze geen åpning hebben, kan det een klein kamp zijn waar je naar toe kunt gaan als je er bent, siert en annen tester.

Als je het niet erg vindt dat je er bent, kom je naar een plek waar je je kunt opwarmen. Een testpersoon met een A-cup zei dat hij het beste was als hij in de groep zat, maar een testpersoon met een C-cup zei dat hij zich heel goed gedroeg als hij in de groep zat.

- Det kan være verdt å nevne at brystvortene lett er synlige igjennom stoffet om du har en stram overdel på deg, sier en jente.

Het is een pluspunt dat je het kunt bekijken in prinsipp hvor mange ganger du vil uten at den mister verken passform eller kompresjonsfølelsen.

Test av: Casall, Iconische sportbeha

Casall-iconic.jpg

Resultaat: Behagelig, svetteabsorberende og stram.

Prijs: 449 kronen.

Kleur: Finnes i omkretsen XS-XL og cupstørrelsen A/B og C/D.

Prijs:

Om du er fan av Casalls sports-bh'er kjenner du sikkert igjen Iconic Sports Bra fra tiden når den hadde navnet Multi Sports Bra. Dette er en klassik sports-bh med bryterrygg, uten spenne eller noen form for knepping.

- Het is gemaakt van superdeugdelijk materiaal dat snel en gemakkelijk te dragen is, zodat je weet waar je aan toe bent. Når treningen er avsluttet merker du derimot at du can vri opp Bh-en, haha, sier en av personene som har trent i modellen.

Bh-en gir ganske mye støtte, og ettersom den mangler cuper og polstring opplevde testpanelet at den har en litt utflatende effekt.

- Men brystene holdes virkelig på plass og beveger seg ikke rundt i bh-en, sier en tester.

- Jeg synes bh-en gir bra støtte, men den passer best til middels intensiv trening eller trening på treningssenter, sier en tester med større bryst.

Testpanelet er positive til å anbefale bh-en til en venn.

- Ja, om mijn venn te voorzien van een basissport die geschikt is voor veel verschillende soorten trening, is dit een geweldige ervaring!

En av jentene i testpanelet hatt denne sports-bh'en i syv år, vasket den i maskingen og synes fortsatt at den ikke har blitt slapp i materialet. Dette er et kvalitetsplagg med andre ord!

Test av: Under Armour, Eclipse BH

Under-Armour-Eclipse-Bra.jpg

Resultaat: Goed, plat en stevig.

Prijs: 449 kronen.

Kleur: XS-XL.

Verloop:

Modellen ser ved første øyekast ganske basic ut, men de kryssede, regulerbare stroppene i ryggen gjør at den føles mer spesiell i designet enn en sports-bh med bryterrygg.

- Jeg ble litt forelsket in denne sports-bh'en og det er blant annet av den grunnen at mine små bryst fikk så fin og rund form i den! Så synes jeg den også ga mye støtte uten å sitte for hardt eller gnage, sier en testperson.

De testpersoon kan er drie over de vloer leggen en op de grond gaan zitten. Spennene på skulderstroppene er smidige å regulere og gjør det enkelt å tilpasse støtten du vil ha.

- Als jeg zich in een groep bevindt met hoppige en pijnlijke bevegelser, ga je naar stroppene ganske hardt og da holdt brystene seg virkelig på plass. Når jeg trente styrke slakket jeg litt på stroppene, sier en annen tester og fortsetter:

- Bh-en hindrer ingen bevegelser, men beveger heller ikke på seg når du for eksempel utfører tunge løft eller gjør militærpress, utrolig behagelig!

Als bh-en både er polstret og bred foran zijn, blir det litt varmt når du kommer opp i høy puls, men på den andre siden er det positivt at den er så bred ettersom det gir ekstra støtte og minimerer risikoen for at brystene plutselig ramler ut av bh-en.

Cupene er polstret og fastsydd, noe testerne likte og syntes var deilig. Vask den i vaskepose for å beskytte skulderstroppene, da justeringen er i metall.

- Det her er en super sports-bh for deg som har små til mellomstore bryst og vil ha en bh som gir støtte uansett hva du trener. Dog ville jeg valgt en bh med enda mer kompresjon eller støtte til løperunden, men til gruppetrening og trening på treningssenter gir den deg alt du trenger av en sports-bh!

Test av: Reebok CrossFit, Magere band porselein

Reebok-Skinny-Strap-Porcelain.jpg

Resultaat: Myk, fin og komfortabel.

Prijs: 549 kronen.

Kleur: XS-XL.

Duur:

Denne sports-bh'en her er inkludert i Reeboks CrossFit-serie og det er lett å forstå at CrossFit-utøvere vil trene i bar overkropp når de har en så fin sports-bh på seg!

- Jeg føler meg fin i denne modellen! Den har polstrede innlegg som gir en flatterende form, og stoffet går ut så langt på sidene at det ikke blir noen fold mellom brytet og armen, sier en testperson.

Het eerste wat me opviel toen ik deze testte, was hvor myk den er is. De eneste harde delen på denne er to små justeringer (myke) på skulderstroppene som du kan justere inn.

- Den er ekstremt god å ha på seg! Man kjenner knapt at man har den på, men det gjør også at den ikke gir så mye støtte. Jeg foretrekker å bruke den på stryrketrening, når jeg skal trene høyintensivt får den holde seg hjemme, sier en jente som har middels store bryst.

Voor mensen met een grotere bryst, een A-cup of een B-cup, is het moeilijk om zelf te pakken wanneer de dagelijkse treningsøkt inneholder hopp og sprett is.

- Voor min del was dat een probleem, jeg dro bare til skuldestroppene litt ekstra. Als je hier een lange run maakt, kun je een tester met een A-cup gebruiken.

De bh-en transporterer bort svette fra huden superbra og er lett å ta av og på. Pas op dat je een vaskepose hebt als je deze sport-bh'en wilt uitproberen, innlegget går nemlig ut i maskinen hvis ikke man har vaskepose.

Test av: Puma, Powershape Forever

Puma-Powershape-Forever.jpg

Resultaat: Behagelig, komprimerende, stram.

Prijs: 299 kronen.

Kleur: XS-L

Verloop:

Står du mellom to størrelser, klikk hjem den større størrelsen. Det anbefaler testpanelet vårt. Iemand die een medium voor størrelse heeft, kan een faktisk kjempe gebruiken om een deel van de størrelsen te vinden.

- Denne modellen er liten i størrelsen! Jeg lurer på om det har å gjøre med at den virkelig gir brystene støtte. Toen jeg vel had fått på meg den, trykte den til brystene og deretter beveget de ikke på seg gjennom hele økten, som har en B-cup.

- Jeg oppleve også at denne bh-en holder brystene i et stødig grep. De bh-en beveger seg ikke til noen sider når du tar den på deg, og det samme gjelder brystene, sier en annen jente som har C-cup.

Ellers er dette en klassisk sports-bh uten noen ekstrataljer. Het is gemaakt van funksjonsmateriaal dat een betere weerstand biedt en een frisse glans geeft als je gaat hardlopen. Het is mijn dessuten en het is heel prettig om ermee te werken.

- Jeg vindt het leuk dat deze baby's een soepele smaak hebben. Ikke engang når jeg svettet som mest var det noe på bh-en som gnagde.

- Als je geen dager in je broek doet en je een allround-bh gebruikt die goed functioneert in je trainingssenteret en in je løpesporet, dan is dat een geweldige ervaring!

Test av: Adidas Stellasport, Sport BH Gewatteerd

Adidas-stella-Sport-bra-padded-.jpg

Resultaat: Fin, myk og kul.

Prijs: 449 kronen.

Kleur: XS-L

Verloop:

Denne sports-bh'en har ikke bare blitt testet i treningssammenheng, en av testpersonene syntes den var så kul at hun hadde den på seg til hverdags.

- Fargene var så fine at jeg hadde den når jeg traff en venninne, med en vanlig bomulls-t-skjorte over, sier hun.

Det sier ganske mye om denne sports-bh'en, dens største styrke er at den er så fin! Maar er is ook een heel goede sport-bh. Trykket på forsiden føles litt plastaktig ut, noe som fikk testerne til å tro at de kom til å svømme i svette under treningen.

- Maar det gjør du ikke! Nærmest brystet finnes nemlig et mesh-lignende lag med stoff som effektivt suger opp svetten. Jeg kjørte en gruppetime som gjorde meg gjennomsvett, men jeg følte meg ikke svett på brystet, sier en av testerne.

Det her er en bh med middels mye støtte, og passer derfor først og fremst for personer med mindre eller middels store bryst.

- Nederste kanten zitten ganske nært onder brystene, noe som du merker når du hopper eller løper. Det gjør at jeg synes det er best å ha den når jeg trener på treningssenteret eller gjør yoga, sier en jente.

Glem ikke å vende bh-en ut og inn og vask den i en vaskepose, så holder trykket seg fint!

- Jeg er nesten gira på å trene i kun sport-bh'en for at jeg synes den er så fin. De spieren knappen enorm en je bent erg blij dat je er bent. Een PWO in sport-bh-vorm!

Low.jpg

Test av: Nike, Pro Indy Beha

Nike-Pro-Indy-Bra.jpg

Resultaat: Zeer plat, fijn en goed gedragen.

Prijs: 389 kronen.

Kleur: XS-XL.

Prijs:

En perfekt sport-bh for trening som ikke omhandler masse hopp! Vårt testpanel ble virkelig blij met dit model.

- Superbehagelijk! Materialet er så mykt men til tross for det sitter bh-en på plass, selv når jeg svinget en kettlebell og gjorde chins, sier en jente.

- Er is enkel å ta på seg og lett å regulere stroppene slik at du kan få nøyaktig den støtten du vil ha. Skal jeg værlig får selv små bryst en superfin form og passe løft i denne model!

Als je Pro Indy Bra er niet beter op laat zitten dan brystene die op de grond staan, loop je het risico dat de plutselig sier hei naar verden gaat.

- Als dit een lage ondersteuningsfactor is, had ik het gedaan bij mijn meest intensieve økter, maar ik heb het getest bij boxjumps når ik het had gedaan bij meg en brystene beveget seg knapt.

Omdat dit een sport is met veel støtte, is dit het beste voor mensen met veel bryst.

- Skulderstroppene er veldig tynne så jeg kan tenke meg at om du har større bryst kan de skjære litt inn i skuldrene, sier en tester.

Cupene is polstret, men til tross for det er den ikke svett eller innestengt. Bonus: Cupene er uttagbare, men etter vask satt de fortsatt på plass slik at du slipper å legge de på plass.

- Dette er en skikkelig prisgunstig model og jeg har faktisk klikket hjem en til, bare i en annen farge!

Test av: Röhnisch, Julie Sport Top

Röhnisch-Julie-Sport-Top.jpg

Resultaat: Prisgunstig, fin, formende.

Prijs: 299 kronen.

Kleur: XS-XL.

Prijs:

Dette er en av Röhnisch klassiske sport-bh'er med et feminint design som skiller seg ut.

- Denne sport-bh'en er som en fargeglad karamell! En det blir faktisk morsommere å trene med fine treningssklær, sier en fra testpanelet.

Julie Sport Top heeft veel mooie details. Testpanel ble ekstra begeistret i skulderstroppene som legger seg i et fint mønster over ryggen. Noen testere savner dog muligheter til å kunne regulere skulderstroppene.

Sports-bh'en har også uttagbare, polstrete innlegg i cupene som har en formende effekt.

- Til tross for at den er polstret, så kjennes den aldri varm, ikke engang da jeg ble svett. Den sugde liksom opp svetten, sier en jente.

- Den er normal i størrelsen, så du kan klikke hjem din vanlige størrelse, sier en annen tester.

Als dit er is, is het belangrijk om te weten dat je het kunt gebruiken als een eksplosieve økter die je in de tijd kunt gebruiken voor een duracellkanine.

- Jeg had helt glemt at det her er en bh med lite støtte, så jeg trente sirkeltrening i den. Det fungerte bra, opplevde ikke at brystene beveget på seg mer enn vanlig, men jeg hadde røde merker på skuldrene etter stroppene etterpå, sier en tester.

- Jeg trente bodybalance og spinning med denne bh-en og det var helt kanon! sier en annen tester.

Heb jij deze sport-bh'en getest?

- Ja! Det er kult at en sports-bh som er så anvennelig også kan være så fin. En de prijs is top!

Test av: Casall, Schitterende sportbeha

Casall-Glorious-Sports-Bra.jpg

Resultaat: Myk, polstret og formende.

Prijs: 399 kronen.

Kleur: XS-L

Levering:

Glorious Sports Bra kommer også i en mengde farger og mønster for at du skal finne din favorittkombinasjon! Dette er en stilren sports-bh som testpanelet satte pris på for sin gode passform.

- Het zit lekker strak, maar het zit niet lekker. Tot het kruispunt voor det er den lett å ta av og på, jeg tror det kommer av det myket stoffet som den er laget i, sier en testperson.

De bh-en hebben ingen knepping men skulderstroppene er regulerbare. Dette er en sports-bh med mindre støtte for lavintensiv trening, perfekt for powerwalken, treningssenteret eller yogaen!

- Jeg snittet i ryggen på denne bh-en. Vanlige bryterrygger synes jeg can føles litt for brede, men ettersom denne har så smale stropper føler jeg at jeg can bevege på meg hvordan jeg vil, sier en testperson.

Ze hadden een polstrede beker en een fijn silhouet onder een overdreven stramme.

- Det var deilig at brystvortene ikke popper frem gjennom stoffet, sier en jente.

En person i testpanelet syntes bh-en var så deilig at hun ikke bare bruker den på treningen.

- Endelig har jeg funnet den perfekte bh-toppen til å slappe av rundt i hjemme! sier hun.

LES MER: Finse riktig sport-BH van Nike